ערב טוב לכולם ...
עפ"י מקורות ב- WWE, בימים הקרובים יכריזו על שינוי גדול באחד מהקרבות המרכזיים לרסלמניה. השמועות הן בכיוון של הוספת כריסטיאן לקרב על אליפות העולם למשקל כבד בין אדג' לאלברטו דל ריו. בנוסף, עפ"י ישיבת הכותבים האחרונים, טריפל אייץ' - אנדרטייקר עדיין צפוי לסיים את האירוע מבלי להוסיף סטיפולציה של פרישה.
אתר האינטרנט TVWEEK.COM צחק על כך שדרו קארי נכנס להיכל התהילה של ארגון היאבקות. העניין משך את תשומת ליבם של ה- WWE, ואחת היחצ"ניות, קלי בולדיגה ביקשה במייל לתקן את הכתוב: "אנחנו כבר לא ארגון היאבקות אלא ארגון בידור כלל עולמי עם אולפן סרטים, מופעים בכל העולם, מוציאים לאור של שלושה מגזינים ומרצ'נדייז ועוד." בהמשך, בשיחת טלפון היא הוסיפה לכתוב: "אנחנו לא עושים מופעי היאבקות, הם מופעי בידור ואנחנו לא קוראים להם מתאבקים, הם סופרסטארים ודיוות.
לאחר שהכתבה הוסרה מהאתר, בולדיגה כתבה מייל נוסף: "אני יודעת שהדעה הרווחת היא שאנחנו ארגון היאבקות, אבל למעשה אנחנו הרבה מעבר לזה- אנחנו ארגון בידור עם הכוונה של המנכ"ל שלנו, וינס מקמהן."
האם טד דיביאסי עבר לסמקדאון? זה לא משהו חדש שמתאבקים מ- RAW מופיעים בסמקדאון ולהיפך והשקופית שמציגה אותם היא בהתאם לבראנד ממנו בא המתאבק. בסמקדאון האחרון, דיביאסי הוצג מסמקדאון בעוד ששיימוס הוצג כרגיל מ- RAW מוקדם יותר בתוכנית. ברשת כבר יש שמועות על כך שכנראה שכן הוא עבר בעקבות העניין.
RAW שלאחר רסלמניה ילך ראש-בראש עם גמר אליפות המכללות בכדורסל ומקווים שהופעתו של דה רוק שאושרה לתוכנית תוכל לצבור רייטינג טוב למרות התחרות כשגם הפרק הראשון של טאף אנאף ישודר מיד לאחר מכן.
עוד בנושאי טאף אנאף, סטיב אוסטין פירסם בטוויטר שהצילומים של התוכנית הסתיימו בסוף השבוע, בנוסף, פורסם גם תפקידו של דה רוק שערך הופעה באחת התוכניות כשעבד על הכושר ובניית השרירים עם המתמודדים.
למי שבניו יורק בסביבות ה- 20 בנובמבר, אושר שסרבייבר סיריס השנה תיערך במדיסון סקוור גארדן.
למרות שרשת WGN הכריזה שהיא מפסיקה את שידורי סופרסטארס לאחר המהדורה האחרונה שתהיה ב- 7 לאפריל, התוכנית תמשיך להיות משודרת ב- WWE.COM.
לאחר שנשלח בחזרה ל- FCW, האסקי האריס ערך שם בכורה מחודשת תחת גימיק חדש בו הוא נותן מחווה לסבו, בלאקג'ק מוליגן, כשבהופעות האחרונות הוא הופיע תחת השם אקסל מוליגן, עם מסיכה שמזכירה את זו של חניבעל לקטר, ג'ינס וחולצה של להקת המיספיטס. בנוסף, הוא התחיל להשתמש בסטון קולד סטאנר כפינישר.
הנה תמונה עדכנית של סאני שלהזכירכם תיכנס השנה להיכל התהילה של ה- WWE. סאני עשתה חזרה מפתיעה כששפטה בקרב בין קלי קלי ואיב טורס לאחיות בלה בהאוס שואו שנערך במדיסון סקוור גארדן ביום שבת.
http://i51.tinypic.com/2k3829.jpg
מי עוד שחזר לפעילות לראשונה מאז הפציעה שלו בשנה שעברה הוא טריפל אייץ', שניצח את שיימוס בקרב רחוב.
מנג'ר העבר, סיר אוליבר המפרדינק הלך שלשום לעולמו לאחר שנכנע למחלת הסרטן. הוא היה בן 62 במותו. יהי זכרו ברוך.
המפרדינק היה מנג'ר במס' ארגונים בעיקר בשנות השבעים-השמונים, בראשם ה- WWE (היה המנג'ר של בם בם ביגלו ז"ל) וה- NWA.
מצורפת תמונה של המפרדינק.
בWWE עדין יש התלבטיות עים איזה קרב לפתוח את רסלמניה 27 הם רוצים לפתוח אים אליפות הזוגות או קרב הדיוות עדין ההתלבטות בעיצומה.
בראו הקרוב (היום בערב).מיקל קול ידבר על הקרב שלו עים גרי לולר וינסה להעביר את הקרב לקרב ללא חוקים.(לא נראה שבWWEיסכימו).
סאני זוכרים אותה?.נשאלת הרבה לאחרונה אים היא תחזור שוב לWWE היא עונה בטיוטר שלה ואומרת אני מאוד שמחה על כך שלא שכחו אותי וכל כך כייף לראות את התגובות של המעריצים אבל לצערי אני לא מתכוונת לחזור כרגע.
מאחורי הקלעים גוברים הדיבורים על הקרב המסתורי ברסלמניה בWWE שמחים ואומרים שהם מצליחים לשמור על הקרב הזה בסודי סודות כולם מדברים על זה ומנסים לנחש מה יהיה הקרב המדובר גון סינה אומר שזה יהיה ענק אים שון מיקלס יחזור פשוט הוא אגדה מהלכת.
לאחרונה יש דיבורים בWWE להעביר כוכב של ראו לסמקדאון אבל מצד שני גם מעדיפים לחכות לדארפט.
ביום שבת לפני הרסלמניה יתקיים היכל התהילה הגדול ורוצים שהאלק הוגאן השתתף .אבל רוצים לראות מה יקרה איתו ועים הTNA רוצים שהוא יכניס מישהו להיכל התהילה.
קנדיס מישל הדיווה לשעבר אומרת בריאיון שהיא מעונינת לחזור לWWE רק היא לא צינה מתי ואים זה יהיה לקרב אחד או חוזה מלא.
בשבוע שעבר הרוק הופיע בקטע מוקלט במשרדי הWWE כי הוא רצה לתת את הבמה לסטון קולד סטיב אוסטין הוא אומר שסטיב אוסטין מתאבק ענק משכמו ומעלה לכן הוא צריך לקבל את הזמן מסך שלו (כול הכבוד רוק).
אסקי האריס טרוור וגם וילאים ריגל לא יהיו ברסלמניה הם קיבלו את ההודעה אתמול שהגיעו לעבודה.אז השאלה הנשאלת עדין מי יעמוד לצדו של סי אם פאנק .
ברסלמניה בקרב שלו נגד רנדי אורטון.
קודי רודס מדבר על הקרב שלו ברסלמניה נגד ריי מיסטריו ואומר אני מבטיח שאחרי.
הרסלמניה אני יוריד לריי את המסכה אני ינצח אותו הוא יצא מובס.כמובו שזה חלק מהסטרולין.
הסרט של רנדי אורטון יצא בסוף השבוע לאקרנים אומרים שזה סרט ענק הוא הולך להצליח בגדול וגם שם משחק מתאבק מFCW
כריס גריקו ממשיך להשיב למעריצים על השאלות מתי הוא חוזר לWWE הוא אומר.
הWWE זה הבית שלי שאני ירגיש מוכן ומזומן לחזור זה הדבר הראשון שאני יעשה אני עכשו ברוקדים עים כוכבים נסיים אים זה ונחשוב על חזרה ותודה לכול המעריצים.
בWWE רואים שהריטינג עים מיז הולך ויורד כאילו בתור אלוף הוא כבר לא מעניין את הצופים וזה נתן להם עוד מוטיבציה להוריד לו את החגורה ברסלמניה.הכותב הראשי של ראו אומר מיז צריך להתבשל עוד קצת בשביל לתת לו ריין ארוך הוא מתאבק מעולה אבל כרגע לצערי הוא לא מוכן .
המלחמה בין צינה לסנוקי תופסת כותרות בתגובה לדבריה של צינה אומרת סנוקי אין לי בעיה להפגש איתה בכול זמן נתון .(זה יכול להיות מענין קרב בניהים).
קרדיט לאתרים אחרים שעזרו לי ...

ציטוט ההודעה