את החיות אפשר לראות תמיד ליד השחקנים במשחק, והן נפוצות בכמה וכמה סוגים שונים.
את החיות אפשר לקנות ב-Cash Shop, תחת קטגוריית ה-"PET".
בקטגוריה זו ניתן למצוא את החיות, מאכלים שמעלים את ה- COOLNES (הסבר בהמשך) ובגדים בשבילן (חלק מהבגדים מתאימים לחיות מסוימות בלבד, אפשר לבדוק זאת באמצעות לחיצה כפולה, רק שהחיה לידך).
אחרי שתקנו חיה, כשתלחצו על הדמות של עצמכם פעמיים - תוכלו לראות את הפרטים הבאים:
מה אומרת כל שורה בפרטי החיה?
Type- השם של החיה. אם לא קניתם תגית שם, החיה תשאר בשם שבו קניתם אותה מהחנות. תגית שם אפשר לקנות ב-Cash Shop, בקטגוריית "PET".Level- הרמה של החיה. ככל שהרמה עולה, החיה נהיית חכמה יותר, ויכולה ללמוד פקודות חדשות.Coolness- החוכמה של החיה. ככל שה-Coolness עולה, החיה נהיית חכמה יותר וגם הרמות עולות.
את ה-Coolness אפשר לעלות בכמה דרכים: נתינת פקודה לחיה (בהמשך המאמר), אימון החיה בפארק שנמצא ב-Ludi או ב-Henesys, קניית חפץ מיוחד בשבילה ב-Cash Shop.
Fullness- הרעב. כל חיה צריכה לאכול. כשהמספר ב-Fullness יורד לאפס, החיה מתה (אז כדאי לשים לב). כשהחיה רעבה מאוד- רואים עליה.
את האוכל אפשר לקנות מ-Patricia ב-Ludi, או מ-Doofus ב-Henesys Market.
האוכל היחידי שאפשר לקנות הוא חלב, שעולה 30 mesos.כמו כל חפץ ב-Cash Shop, החיה נהפכת לבובה לאחר 90 יום.
אם תרצו להחיות אותה ולהחזיר אותה למצב שהייתה בו לפני המוות, קנו ב-Cash Shop שיקוי ששמו Water of Life, ולכו לדבר עם "Mar the Fairy" שנמצאת ב-Ellinia
פקודות לחיות:
- פקודות לחיה שלך, כותבים בחלון השיחה הרגיל. אם לחיה יש שם, כותבים אותו, אחריו פסיק ואחריו הפקודה. למשל: reeks, sit.- כל חיה אחריי רמה 15, יכולה להגיד משהו שאמרתם לה להגיד.
אם אין לחיה שם, כתבו "Pet Hi" (ה-Hi זו רק דוגמה), ואם יש לה - במקום המילה "PET", כותבים את השם שלה.
הפקודות שכל חיה יכולה לקבל:
חתול:Sit- שב.Bad, No, Badgirl, Badboy- רע, ילדה רעה, ילד רע.Stupit, Ihateyou, Dummy- טיפשון, טיפש, אני שונא אותך.Iloveyou- אני אוהב אותך.Poop- לעשות צרכים.(כל פקודה שהחיה מבצעת, נותנת נקודה אחת ל-Coolness)מרמה 10:Cutie- חמוד.Talk, Say, Chat- דבר, תגיד (החיה יכולה להגיד משפט כלשהו).
(כל פקודה שהחיה מבצעת משלב זה, נותנת שתי נקודות ל-Coolness)
מרמה 20:
Up- קום.
(כל פקודה שהחיה מבצעת משלב זה, נותנת שלוש נקודות ל-Coolness)כלב:Sit- שב.Bad, No, Badgirl, Badboy- רע, ילדה רעה, ילד רע.Stupit, Ihateyou, Dummy, Baddog- טיפשון, טיפש, אני שונא אותך, כלב רע.Iloveyou- אני אוהב אותך.Poop- לעשות צרכים.Pee- להשתין.
מרמה 10:Cutie- חמוד.Talk, Say, Chat- דבר, תגיד (החיה יכולה להגיד משפט כלשהו).(כל פקודה שהחיה מבצעת, נותנת נקודה אחת ל-Coolness)מרמה 20:
Down- לרדת למטה.(כל פקודה שהחיה מבצעת משלב זה, נותנת שתי נקודות ל-Coolness)מרמה 30:
Up, Rise, Stand- לעמוד.(כל פקודה שהחיה מבצעת משלב זה, נותנת שלוש נקודות ל-Coolness)ארנב:
Sit- שב.Bad, No, Badgirl, Badboy- רע, ילדה רעה, ילד רע.Stupit, Ihateyou, Dummy- טיפשון, טיפש, אני שונא אותך.Iloveyou- אני אוהב אותך.Poop- לעשות צרכים.Up, Rise, Stand- לעמוד
מרמה 10:
Hug- חיבוקTalk, Say, Chat- דבר, תגיד (החיה יכולה להגיד משפט כלשהו).(כל פקודה שהחיה מבצעת, נותנת נקודה אחת ל-Coolness)
מרמה 20:
Sleep,Sleepy,Gotobed- שן, ישנוני, לך לישון.(כל פקודה שהחיה מבצעת משלב זה, נותנת שתי נקודות ל-Coolness)
דרקון סגול:
Sit- שב.Bad, No, Badgirl, Badboy- רע, ילדה רעה, ילד רע.Stupit, Ihateyou, Dummy- טיפשון, טיפש, אני שונא אותך, כלב רע.Iloveyou- אני אוהב אותך.Poop- לעשות צרכים.Up, Rise, Stand- לעמוד
מרמה 10:
Cutie- חמודTalk, Say, Chat- דבר, תגיד (החיה יכולה להגיד משפט כלשהו).(כל פקודה שהחיה מבצעת, נותנת נקודה אחת ל-Coolness)
מרמה 20:
Sleep,Sleepy,Gotobed- שן, ישנוני, לך לישון.(כל פקודה שהחיה מבצעת משלב זה, נותנת שתי נקודות ל-Coolness)