כל הזמן יש לי יובש ברגליים וזה כל כך מגרד סורף ומציק מאוד מישהו יכול להגיד לי איך נפתרים מי הדבר הזה ? אני שם קרמים מיוחדים אבל זה לא עושה אני גם באמצע הלילה אפילו ומגרד בלי סוף ויורד לי דם אם צלקות אז מישהו יודע איך נפתרים מי זה ?!
תודה ....
כל הזמן יש לי יובש ברגליים וזה כל כך מגרד סורף ומציק מאוד מישהו יכול להגיד לי איך נפתרים מי הדבר הזה ? אני שם קרמים מיוחדים אבל זה לא עושה אני גם באמצע הלילה אפילו ומגרד בלי סוף ויורד לי דם אם צלקות אז מישהו יודע איך נפתרים מי זה ?!
תודה ....
|
|
לך לרופא עור, אני לא יכול לומר לך משהו אחר, לא ראיתי את זה, אני לא יודע איך זה ניראה.
לשעבר 'Like
Bepanthen. משחה אנטיביוטית בלי מרשם.
אם אחרי שזה נעלם אתה מפסיק למרוח וזה חוזר, אתה תאלץ להמשיך למרוח גם אתה חושב שזה נעלם.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
אני הולך לרופאה היא הביאה לי מרשם אבתי את המשחה וגם קבלתי כדורים אבל אני מורח כבר חודש וזה לא עובר כל יום אני מיתעורר ואני לא מזניח את זה אני כל הזמן מורח אבל אין כל שנייה בא יותר ויותר פציים והמשחות האלה לא עוזרים סתם שטויות
אולי אתה עושה משהו לא בסדר, או שהרופא שלך ממש אידיוט.
גש לקבל חוות דעת נוספת, להזיק זה לא יכול.
לשעבר 'Like
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 24-03-2011 בשעה 20:10.
לשעבר 'Like
קודם כל, אל תזלזל, במיוחד שאתה מפקח פה.
דבר שני, הבן אדם בא להתייעץ פה לפני שהוא הולך לרופא. מיילא שהוא ילך לרופא, אבל הוא בא להתייעץ עם משתמשים בפורום לגבי איזה טיפול ראוי לבעייתו.
זה שתכתוב לו ללכת לרופא לא תעזור לו לפתור את הבעיה ולכן זה נקרא ספאם.
יש עוד מישהו במשפחה שמתגרד?
מתי היית בפעם האחרונה בבריכה או בג'קוזי?
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
גם לאח שלך מגרד?
כנראה שזו גרדת (סקאביאס).
פנה לרופא העור על-מנת לקבל טיפול.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר