לפעמים רע לי ואז אני חושב על גלעד שליט המסכן שמוחזק בשבי אצל הערבים, תקוע אלוהים יודע איפה ושנים מהחיים שלו חולפות - זה שם לי את הצרות הקטנות שלי בפרופורציה. הצרות שלי הן כלום לעומת שלו. הוא לא מתאהב בבנות, הוא לא רואה סרטים חדשים, הוא לא זוכה לטייל בחוץ כשמתחשק לו להרגיש את אור השמש על הפנים, אין לו חברים לדבר איתם, הוא לא יכול לאכול מה שמתחשק לו ומתי שמתחשק לו ובקיצור, הוא לא יכול לעשות כל דבר קטן שאנחנו מתייחסים אליו כמובן מאליו.
הפתרון שלי להחזקתו בשבי של גלעד שליט הוא מאוד מאוד פשוט. החמאס רוצה שנשחרר המון טרוריסטים שסביר להניח שלפחות חלקם, אם ישוחררו, ירצחו יהודים. אי אפשר לשחרר את הטרוריסטים. אז מה כן לעשות?
תקשיבו טוב, צריך שהצבא ישלח כוחות מיוחדים לעזה (מסתערבים - כאלה שיודעים להשתלב בחברה הערבית) וצריך להתחיל לחטוף אנשי חמאס: שרים בממשלת החמאס, מנהיגי הזרוע הצבאית של החמאס וטרוריסטים בזרוע הצבאית של החמאס. צריך לחטוף עוד ועוד חמאסניקים בתור קלפי מיקוח ואז להגיד לחמאס שאם אתם לא משחררים את מי שאתם חטפתם, אנחנו לא נשחרר את מי שאנחנו חטפנו.
לגבי לפחות חלק מהחטופים, צריך לא להודות בפומבי שחטפנו אותם. למה? כי נוכל לספר את זה בשקט לחמאס (באמצעות מתווך) ולומר להם שאם גלעד לא ישוחרר תוך ככה וככה זמן אז כל שבוע אנחנו מחסלים את אחד החטופים שאנחנו לא מודים בזה שהוא אצלנו.
מה אתם אומרים? אתם תראו איך זה יוביל לשחרור של גלעד.

ציטוט ההודעה

)