קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה אשמח לעזרה
    על ידי nirshik בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-10-2008, 18:18
  2. שאלה/ התלבטות בין מספר שחקנים, אשמח לעזרה.
    על ידי delpiero בפורום Football Manager
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-09-2007, 10:46
  3. יש לי בעיה במשחק סימס 2...אשמח לעזרה
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-07-2006, 16:25
  4. יש לי בעיה עם האינטרנט...אשמח לעזרה...
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-07-2006, 15:09
  5. חדש בכל הנושא הזה,אשמח לעזרה[כנסו לפרטים]
    על ידי Asoos בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-03-2006, 13:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

אשמח לעזרה :)

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ברירת מחדל אשמח לעזרה :)

שלום לכולם, אני דיי לא נוהג להגיב או לפרסם פוסטים וכו'....
    אבל הפורום הזה ממש שימושי ואני נהנה ממה שרשום פה אז כל הכבוד לסוניק על העבודה הנפלאה ולכל אלה שמפרסמים ומשכילים אותנו במידע

טוב אז לנושא.... אני בן 18 אוטוטו ויש לי בעיה של פחד מה אנשים אחרים יחשבו, איך להוציא את עצמי הכי טוב שאפשר וזה לפעמים פוגע בי בכל מיני דברים שאני ממש לא רוצה שיפגע, אני הרבה זמן מחפש איך לשפר את עצמי ולהפוך את עצמי הנוכחי הכי קרוב לאני האידיאלי שלי וזה דיי קשה
    אבל אני מרגיש שאני בדרך....אז בעיקר מה שאני מבקש שתייעצו לי זה איך אני מסוגל לפתור את הבעיה שלי, של לא לשים מי יודע מה על דעתם של אחרים, לרוב זה אנשים שאני לא מכיר =\
    תודה לכל המגיבים מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני מבסוט לראות שיש כאן אנשים שהתעוררו לחיים בזכות פורום אימון אישי, זה עושה לי טוב על הלב.
    אני עוד יותר מבסוט לראות שטרחת לומר מה מפריע לך ושאתה מנסה לפתור את זה, כן ירבו כמוך! כל הכבוד!

לגבי שאלתך, הנה הדרכים שלי עזרו באופן אישי:

קרע את הלולאה
    היום למשל, לפני שנכנסתי לאיזה מקום נחמד, עשיתי חמש שכיבות שמיכה ברחוב, מטומטם נכון?
    הרעיון הוא שרוב הזמן אתה פועל באופן מובנה, סטנדרטי, באופן אליו אתה רגיל לפעול רוב הזמן.
    ברגע שאתה עושה פעולה לא סטנדרטית עבורך, אתה קוטע רצף של השגרה ואזור הנוחות שלך וברגע שזה קורה, אתה פותח לעצמך סדק אשר באפשרותך להגדיל לשער שלם באמצעותו תתחיל לא לדפוק חשבון ולעשות כל מה שאתה אוהב וכל מה שרצית תמיד לעשות.
    רק חשוב לי לציין שאם אתה מתחיל בכל הפיתוח האישי אל תמהר לנסות להשתמש בשיטה זו, צריך לעכל אותה מבחינה תיאורטית בשביל לעשות אותה כמו שצריך ולא חלילה בצורה מפגרת מידי שתסבך אותך. אגב, ישנן עוד המון פעולות, בהרבה יותר פשוטות ופחות מוגזמות, לקרועה את הלולאה, אתה בעצמך יכול לאלתר פעולות כאלה ברגע זה ממש. עוד הערה חשובה מאוד לגבי התרגיל הזה, אם תעשה אותו, לאחר שתסיים תביט סביב, האם מישהו מסתכל עליך? רוב הסיכויים שלא! ואם כן, האם הוא צוחק עליך בכלל? כנראה שגם לא... כשאני עשיתי תרגילים אלו הגעתי לתובנה מאוד ברורה, יפה וגועלית כאחד -
    לאף אחד לא באמת אכפת ממך, אתה חי בעולם אגואיסטי שכל אחד ממוקד רק בעצמו! תשתמש בנתון זה למען התקדמותך בחיים! (אל תיקח את הכלל הזה בצורה מוגזמת, כמובן שאכפת לאנשים ממך אך לא בצורה שתפריע לך).

שיחזור המאורעות המביכים ביותר
    כשאתה ערני, שב ותרפה מעט.
    כעת, נסה להיזכר בכל אותם אירועים מביכים שקרו לך בחיים.
    אותו היום שהחברים שלך מהגן הורידו לך את המכנסיים, אותו היום שבכית ליד בחורה והיא צחקה עליך, אותו המקרה שבחור אחר שבר אותך במכות וגרם לך להרגיש מושפל. כעת, לאחר שראית, חזית, צפית, שמעת, הרגשת וחשת את אותן רגשות שהתעוררו בך באותם רגעים משפילים אלו, שאל את עצמך בכנות - "אוקי, ומה קרה אחר כך? האם זה היה כלכך נורא? הרי אני חי ונושם היום והכל בסדר בסך-הכל!".תהרהר עם התובנות שהגעת אליהן בזכות תרגיל זה. באופן כללי, דע לך שלא משנה עד כמה הבעיה שלך היום נראית כלכך קשה, בעוד שנה או שנתיים אתה תצחק עליה, זה מאוד קשור לתרגיל הזה.

יצירת התסריט הגרוע ביותר
    דמיין את עצמך עושה משהו וכולם צוחקים עליך או תדמיין את התסריט הגרוע ביותר עבורך מבחינה חברתית.
    תשמע את כולם צועקים או מעירים לך, תרגיש את העיקצוצים בחזה ותביט על פניך האדומות מרוב בושה, הרגש את אותן רגשות שתוקפות אותך ברגע מביך זה. דמיין את עצמך חוזר הביתה, מתקלח באמבטיה חמה עם כל הניחוחות של התחליבי רחצה, נרגע ומרפה, לאחר מכן שותה תה חם בטעם האהוב עליך ושוב שאל את עצמך - "אוקי, מה עכשיו? אני עדיין חי, קיים, נושם ובועט! זה היה כלכך נורא?".

מה אתה חושב על אחרים?
    תיזכר לרגע בכל אותם מקרים שאתה צחקת בלב על מישהו או שאדם כלשהו עשה לכאורה משהו "טיפשי".
    האם העלבת אותו ברבים? האם זה שצחקת עליו באמת השפיע על חייו? האם זה שאתה לכאורה התנהגת בדרך המקובלת והוא התנהג בטיפשות באמת הקנה לך יתרון? אם תחשוב על זה טוב-טוב, זה יפתיע אותך.
    לאחר שתדוש בזה קצת, הפוך את היוצרות ותתחלפו בתפקידים, אתה זה אותו הבחור שפעל בטיפשות ואותו הבחור זה אתה, אתה תבין שמה שאחרים חושבים עליך זה לא באמת משנה או משפיע יותר מדי.

אם אתה בקטע של פיקאפ
    פשוט גש לבחורות ושאל אותן "מה אתן חושבות עלי ממבט ראשון?". זה יפתח אותך מאוד כלפי אנשים וגם יעניק לך אינדיקטור מצויין על עצמך ושיעור נפלא ללמוד ממנו, לרוב אני מדבר עם הבחורות על הנושאים האלו ולא על הנושאים הסטנדרטים שבנים ובנות מדברים עליהם. עובד מצויין!

המון בהצלחה חבר יקר, תרגיש חופשי לשאול אם משהו לא מובן ותרגיש עוד יותר חופשי לפתוח פוסטים על מה שמעניין או מטריד אותך, זהו אחד הצעדים שתוכל לבצע בקלות בשביל להפסיק לחשבן על מה אחרים חושבים עליך.

חג שמח
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-04-2011 בשעה 12:15.

אתה לא צריך לדאוג יותר מידי מה חושבים עליך כי אנשים עסוקים מדי בלחשוב מה חושבים עליהם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

דייי אין דברים כאלה!!!!!
    אתה פשוט בן אדם זהב!!!!
    זהב אני אומר לך
    נערך לאחרונה על ידי maximqaz; 17-04-2011 בשעה 22:28.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אתה לא צריך לדאוג יותר מידי מה חושבים עליך כי אנשים עסוקים מדי בלחשוב מה חושבים עליהם.
    ובשל כך חשוב להם מאוד להשפיל אחרים, בשביל שיחשבו שהם "בסדר" והשאר לא.

כן, הם משפילים אחרים כי הם מרגישים מאויימים\לא מספיק מגניבים\כל תרוץ יתקבל על הדעת ובכדי להרגיש שהם שווים משהו הם יורדים\צוחקים על הבן אדם.

כשתינוק בן שנתיים אומר להם "יש לך חולצה" מכוערת הם ישר מתגוננים ויורדים על התינוק בחזרה? או שהם מצחקקים ואומרים חמוד....
    כשתינוק עושה משהו "מאגניב שמעלה לו את הערך" הם ישר מחפשים איך להוריד אותו? או זורמים איתו ומשבכים אותו\נותנים לו מחמאות וגורמים לו להרגיש טוב....
    כשהומלס מקלל אותם ברחוב\מסתכל עליהם בצורה מוזרה הם יעצרו ויחפשו איך לצחוק עליו או שיתעלמו וימשיכו ללכת?

אבל כשאתה עושה את זה.......

all thanks to mystery

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    כן, הם משפילים אחרים כי הם מרגישים מאויימים\לא מספיק מגניבים\כל תרוץ יתקבל על הדעת ובכדי להרגיש שהם שווים משהו הם יורדים\צוחקים על הבן אדם.

כשתינוק בן שנתיים אומר להם "יש לך חולצה" מכוערת הם ישר מתגוננים ויורדים על התינוק בחזרה? או שהם מצחקקים ואומרים חמוד....
    כשתינוק עושה משהו "מאגניב שמעלה לו את הערך" הם ישר מחפשים איך להוריד אותו? או זורמים איתו ומשבכים אותו\נותנים לו מחמאות וגורמים לו להרגיש טוב....
    כשהומלס מקלל אותם ברחוב\מסתכל עליהם בצורה מוזרה הם יעצרו ויחפשו איך לצחוק עליו או שיתעלמו וימשיכו ללכת?

אבל כשאתה עושה את זה.......

all thanks to mystery
    כשהומלס עושה את זה, הם מתרצים לעצמם וחושבים "הוא גם ככה גמור בלי קורת גג, מי מתייחס אליו בכלל?".
    כשתינוק עושה את זה הם מתרצים לעצמם "הוא תינוק, זה הטבע שלו, זה בסדר, זה משעשע".

אבל כשאתה תעשה זאת, הם ירגישו "מאוימים" וישיבו לך פעולות או אמירות נגד, אין כאן שום דבר חדש, זהו המשחק החברתי והוא לא ישתנה בעידן הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

שכחתם בקשר לאנשים שאני כן מכיר.....
    אשמח ליעוץ גם לגבי זה
    תודה מראש

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי maximqaz צפיה בהודעה
    שכחתם בקשר לאנשים שאני כן מכיר.....
    אשמח ליעוץ גם לגבי זה
    תודה מראש
    לא שאני רואה ביניהם כלכך הבדל בהתחשב בדרכים שאני הבאתי לך.
    מניסיוני האישי הייתי ממליץ לך פשוט להפחית את המיקוד ואת תשומת הלב שאתה מעניק להם ולהתמקד יותר במי שמעריך אותך, רואה אותך כגבר עם ביטחון עצמי. אסביר את עצמי.

בתיכון היו לי שני חברים שלא משנה עד כמה ניסיתי להפוך את הרושם שלהם עלי, זה לא הצליח. זה נראה כאילו הם בכוונה ומתוך קינאה רואים בי כאיזה בחור עם חוסר ביטחון, גם כשהראיתי להם שזה לא נכון. ברגע שהבנתי שאיתם לא יעזור כלום, פשוט התרחקתי מהם עד שהתגייסתי ובכלל ניתקתי איתם את הקשר. זה לא בטוח יהיה טוב עבורך אבל הרעיון של להתמקד בחבר'ה האלה פחות ולהפנות את המיקוד שלך בחבר'ה שמעריכים אותך או רואים אותך כשווה בין שווים מבחינת הביטחון העצמי, זוהי הדרך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-04-2011 בשעה 10:51.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אני מבסוט לראות שיש כאן אנשים שהתעוררו לחיים בזכות פורום אימון אישי, זה עושה לי טוב על הלב.
    אני עוד יותר מבסוט לראות שטרחת לומר מה מפריע לך ושאתה מנסה לפתור את זה, כן ירבו כמוך! כל הכבוד!

לגבי שאלתך, הנה הדרכים שלי עזרו באופן אישי:

קרע את הלולאה
    היום למשל, לפני שנכנסתי לאיזה מקום נחמד, עשיתי חמש שכיבות שמיכה ברחוב, מטומטם נכון?
    הרעיון הוא שרוב הזמן אתה פועל באופן מובנה, סטנדרטי, באופן אליו אתה רגיל לפעול רוב הזמן.
    ברגע שאתה עושה פעולה לא סטנדרטית עבורך, אתה קוטע רצף של השגרה ואזור הנוחות שלך וברגע שזה קורה, אתה פותח לעצמך סדק אשר באפשרותך להגדיל לשער שלם באמצעותו תתחיל לא לדפוק חשבון ולעשות כל מה שאתה אוהב וכל מה שרצית תמיד לעשות.
    רק חשוב לי לציין שאם אתה מתחיל בכל הפיתוח האישי אל תמהר לנסות להשתמש בשיטה זו, צריך לעכל אותה מבחינה תיאורטית בשביל לעשות אותה כמו שצריך ולא חלילה בצורה מפגרת מידי שתסבך אותך. אגב, ישנן עוד המון פעולות, בהרבה יותר פשוטות ופחות מוגזמות, לקרועה את הלולאה, אתה בעצמך יכול לאלתר פעולות כאלה ברגע זה ממש. עוד הערה חשובה מאוד לגבי התרגיל הזה, אם תעשה אותו, לאחר שתסיים תביט סביב, האם מישהו מסתכל עליך? רוב הסיכויים שלא! ואם כן, האם הוא צוחק עליך בכלל? כנראה שגם לא... כשאני עשיתי תרגילים אלו הגעתי לתובנה מאוד ברורה, יפה וגועלית כאחד -
    לאף אחד לא באמת אכפת ממך, אתה חי בעולם אגואיסטי שכל אחד ממוקד רק בעצמו! תשתמש בנתון זה למען התקדמותך בחיים! (אל תיקח את הכלל הזה בצורה מוגזמת, כמובן שאכפת לאנשים ממך אך לא בצורה שתפריע לך).

שיחזור המאורעות המביכים ביותר
    כשאתה ערני, שב ותרפה מעט.
    כעת, נסה להיזכר בכל אותם אירועים מביכים שקרו לך בחיים.
    אותו היום שהחברים שלך מהגן הורידו לך את המכנסיים, אותו היום שבכית ליד בחורה והיא צחקה עליך, אותו המקרה שבחור אחר שבר אותך במכות וגרם לך להרגיש מושפל. כעת, לאחר שראית, חזית, צפית, שמעת, הרגשת וחשת את אותן רגשות שהתעוררו בך באותם רגעים משפילים אלו, שאל את עצמך בכנות - "אוקי, ומה קרה אחר כך? האם זה היה כלכך נורא? הרי אני חי ונושם היום והכל בסדר בסך-הכל!".תהרהר עם התובנות שהגעת אליהן בזכות תרגיל זה. באופן כללי, דע לך שלא משנה עד כמה הבעיה שלך היום נראית כלכך קשה, בעוד שנה או שנתיים אתה תצחק עליה, זה מאוד קשור לתרגיל הזה.

יצירת התסריט הגרוע ביותר
    דמיין את עצמך עושה משהו וכולם צוחקים עליך או תדמיין את התסריט הגרוע ביותר עבורך מבחינה חברתית.
    תשמע את כולם צוקים או מעירים לך, תרגיש את העיקצוצים בחזה ותביט על פניך האדומות מרוב בושה, הרגש את אותן רגשות שתוקפות אותך ברגע מביך זה. דמיין את עצמך חוזר הביתה, מתקלח באמבטיה חמה עם כל הניחוחות של התחליבי רחצה, נרגע ומרפה, לאחר מכן שותה תה חם בטעם האהוב עליך ושוב שאל את עצמך - "אוקי, מה עכשיו? אני עדיין חי, קיים, נושם ובועט! זה היה כלכך נורא?".

מה אתה חושב על אחרים?
    תיזכר לרגע בכל אותם מקרים שאתה צחקת בלב על מישהו או שאדם כלשהו עשה לכאורה משהו "טיפשי".
    האם העלבת אותו ברבים? האם זה שצחקת עליו באמת השפיע על חייו? האם זה שאתה לכאורה התנהגת בדרך המקובלת והוא התנהג בטיפשות באמת הקנה לך יתרון? אם תחשוב על זה טוב-טוב, זה יפתיע אותך.
    לאחר שתדוש בזה קצת, הפוך את היוצרות ותתחלפו בתפקידים, אתה זה אותו הבחור שפעל בטיפשות ואותו הבחור זה אתה, אתה תבין שמה שאחרים חושבים עליך זה לא באמת משנה או משפיע יותר מדי.

אם אתה בקטע של פיקאפ
    פשוט גש לבחורות ושאל אותן "מה אתן חושבות עלי ממבט ראשון?". זה יפתח אותך מאוד כלפי אנשים וגם יעניק לך אינדיקטור מצויין על עצמך ושיעור נפלא ללמוד ממנו, לרוב אני מדבר עם הבחורות על הנושאים האלו ולא על הנושאים הסטנדרטים שבנים ובנות מדברים עליהם. עובד מצויין!

המון בהצלחה חבר יקר, תרגיש חופשי לשאול אם משהו לא מובן ותרגיש עוד יותר חופשי לפתוח פוסטים על מה שמעניין או מטריד אותך, זהו אחד הצעדים שתוכל לבצע בקלות בשביל להפסיק לחשבן על מה אחרים חושבים עליך.

חג שמח

פאק
    יש לי אורגזמה מנטלית!!!!!!!!!!!

(אתה לא באמת כתבתה את כל התגובה נכון?)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PHASE צפיה בהודעה
    פאק
    יש לי אורגזמה מנטלית!!!!!!!!!!!

(אתה לא באמת כתבתה את כל התגובה נכון?)

ברור שלא, אלה הם הגמדים שכתבו את הטקסט הזה במקומי כשהלכתי לישון.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

ברור שלא, אלה הם הגמדים שכתבו את הטקסט הזה במקומי כשהלכתי לישון.
    בכל מקרה יש לך כישרון!

וגם לגמדים כן לא מזלזל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,769 | הודעות: 8,151,351 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect