אוקי אני במשחק בcs 1.6 הפרוץ ופתחתי סרבר עם הפורטים והloop הזה כי יש לי ראוטר הכל פיקס אבל שאני מנסה להכנס לסרבר זה רושם ליSTEAM authentication required to connect to internet servers
איך פותרים את הבעיה?
אוקי אני במשחק בcs 1.6 הפרוץ ופתחתי סרבר עם הפורטים והloop הזה כי יש לי ראוטר הכל פיקס אבל שאני מנסה להכנס לסרבר זה רושם ליSTEAM authentication required to connect to internet servers
איך פותרים את הבעיה?
נערך לאחרונה על ידי ghsithziruj; 17-04-2011 בשעה 01:45.
|
|
יכול להיות שלא פתחת פורטים כמו שצריך?
קודם כל כנס לקונסול של הסרבר שלך ותרשום את הפקודה sv_lan 2 אחרי זה נסה להיכנס לא הצלחת? נסה להוריד סטים...
ובכלל בשביל להימנע מהרבה באגים ובעיות תקנה מקורי אתה לא תצטערבהצלחה
הsv_lan 2 עבד אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת אנשים לא יכולים להכנס לשרת לי זה עובד אבל לאחרים זה לא עובד כאילו אין תסרבר הזה בכלל ולקחתי תip מהאתר הזה:whatismyip משהו כזה ושמתי תפורט וזה לא עבד להם למה זה ככה?
לא פתחת פורטים כמו שצריך תיפתח כמו שצריך שים את הפקודה sv_lan 0 ואז זה יעבוד
אני פתחתי פורטים כמו שצריך עשיתי בראוטר ואז עשיתי בfire wall הגדרות מתקדמות כללי כניסה כלל חדש בחרתי יציאה עשיתי 27015 ועשיתי ל2 הדברים שם שחכתי איך רושמים אותם חח
תודה רבה
מעצב חתימות ומביא הורדות ותוכנות !!!
עלע ה תודה רבה?!?!
טוב אפשר עזרה בבקשה למה זה ככה?
נו עזרה מישהו יכול להיות אולי פתחתי פורטים לא טוב עם כן אז אפשר עזרה עם זה מישהו שמבין אני win 7 ולפי מה שכולם אומרים פתחתי פורטים לא טוב אז אפשר אולי מישהו עם נסיון שיעזור לי
תפתח פורטים ולרוב שרתים בייתים לא פועלים גם כשהכל עוד טוב אל תצפה יותר מידי כי הם מפוצצים לאגים גם.
זה שמעליי נכון אבל אם הוא יוריד hl booster ויחזיק כמות של 6 שחקנים לא יהיו לאגים אחי לא פתחת טוב פורטים כמו שאתה פתחת פותחים ב XP ב 7 זה יותר מורכב תוסיף אותי בסקייפ אני יעזור לך soper008 או תפנה אלי בפרטי
אחי פעם חבר שלי פתח שרת ביתי פרטי והיו לו מלא בעיות ואף אחד לא יכל להיכנס חוץ מהמחשבים בבית שלו הוא כתב איזה שהיא פקודה בCMD או משהו כזה כדי לסדר את זה אני ישאל אותו על הבעיה שלך ואני יחזיר לך תשובה