מצרכים:
12 פטריות שמפיניון טריות ואחידות בגדלן
12 פטריות שיטאקה גדולות
3/4 כוס אורז עגול לסושי שהושרה שעה וסונן

מצרכים למילוי:
300 גרם עוף טחון
2 כפות שמן
1 כפית שמן שומשום
2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 כפות רוטב סויה
2 כפות קורנפלור
1 ביצה
מלח
פלפל גרוס

מצרכים לרוטב:
4 כפות סויה
4 כפות מיץ לימון
1 שן שום קצוצה
1 כפית שמן שומשום
1 כפית סוכר

אופן הכנה:
משרים את פטריות השיטאקי במים חמים חצי שעה. מוציאים, סוחטים ומסירים מהן את הרגל. מסירים וזורקים גם את רגלי השמפיניון.
קוצצים את הבצל הירוק דק, מערבבים את חומרי המילוי לתערובת אחידה וממלאים את הפטריות בתערובת.
טובלים את הפטריות הממולאות באורז מושרה במים ומסונן
שמים את הפטריות בכלי אידוי ומאדים אותן כעשרים דקות.
מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים לטבילה.

סלט סיני קר

מצרכים:
2 גזרים
2 מלפפונים
1 צנון
2 כוסות נבטים סיניים
1 צ'ילי אדום
בצל ירוק קצוץ דק
חצי כוס עלי כוסברה טריים

מצרכים לרוטב:
שליש כוס חומץ אורז
שליש כוס מים
רבע כוס סוכר
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
מעט מלח

אופן הכנה:
חותכים את הירקות לרצועות דקות (ג'וליינים) ושמים בקערה.
מרתיחים את חומרי הרוטב, מעבירים לקערה ומקררים לגמרי.
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
בסוף מוסיפים את עלי הכוסברה.