קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מוכר]פאב תוכנות ענק ומהיר כולל קראקים+פירוט
    על ידי mamimo בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-02-2010, 16:48
  2. חחח איזה ענק יש לנו זולה בבצפר ><
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 08:57
  3. קבלו משהו גדול ענק חחחחח
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:23
  4. קטע ענק!!!
    על ידי ofir5 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

שינוי ענק ומהיר - מסוג של טום בוי אבוגבר להפך ההפוך, אבל לא שלמה עם זה.

ברירת מחדל שינוי ענק ומהיר - מסוג של טום בוי אבוגבר להפך ההפוך, אבל לא שלמה עם זה.

אני כרגע לומדת בכיתה ט'.
    מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד שיחקתי כדורגל, הייתי יותר טובה כמעט מכל הבנים, אתלטית, מסתובבת עם בנים.
    ביסודי הייתי הכי מקובלת שיש, כולם אהבו אותי, קיבלו אותי גם בנים וגם בנות - אבל אתם יודעים, יסודי כולם תמימים ולא מבינים מהחיים שלהם.
    היו לי המון חברים ביסודי חחח כאילו חברים חברים, לא ידידים ותמיד קיבלו אותי כמו שאני.
    עכשיו עליתי לחטיבה.
    בכיתה ז' הייתי אבוגבר אחושילנג - שיחקתי כדורגל עם הבנים, לא ידעתי איפור מהו ולא ידעתי איך להתלבש מה לעשות עם השיער לא כלום - פשוט גבר.
    היו לי חברות אבל פחות קיבלו אותי, היו הרבה יותר כינויי גנאי - אבל זה לא הפריע לי.
    בסוף כיתה ז' התחלתי לשחק כדורגל בליגה של בנות.
    בכיתה ח' הייתי יותר נשית והכל אבל עדיין שיחקתי כדורגל. באמצע השנה החלטתי שאני צריכה לוותר על האהבה הכי גדולה שלי - כדורגל ולהפוך לנשית.
    אז זהו, עכשיו אני באמת אהודה על כולם, אני נראית מצויין, חולה על שופינג, איפור, שיער, היגיינה והכל - והמון מתחילים איתי - נונסטופ.
    עכשיו, אני מאוד אוהבת את המקום שלי אבל מצד שני למרות שאני בנבחרת אתלטיקה ואני אדירה במה שאני עושה - כבר הפסקתי.
    אני לא עושה שום ספורט, ירדתי ברמת הכושר שלי בצורה אדירה, למרות שסופסוף אני מרגישה שאני באמת אישה שלא מתפעלים כמו פעם שהיא מצליחה להחזיק על המתח 8 שניות ושהיא כבר ממש חלשה - כמו כל אישה, באמת שעכשיו שאני חושבת על זה אין לי מושג איך פעם היה לי הכח לרוץ לחטוף מכות וליפול על הגב ולהמשיך לשחק.
    כמה שאני אוהבת את עצמי עכשיו - ככה כואב לי שנטשתי את הספורט וירדתי ברמת הכושר בכמעט 100%.
    אני בזבוז. כולם אומרים לי שאני בזבוז.
    אני בין הספורטאיות הטובות בצפון - והמדליות והתחרויות אתלטיקה,כדורגל,כדורעף,טניס וכל המורים והמדריכים לספורט שהיו לי מוכיחים את זה.
    עכשיו, אני כנראה אתחיל לשחק כדורעף שוב, אבל כל פעם אני דוחה את זה ודוחה, ומתחילים להיות לי צדדים בגוף.
    למרות שכולם אומרים לי שזה שטות ויש לי גוף מהמם - ובאמת יש לי בלי להשוויץ כואב לי על מה שאני מתחילה לעשות לו.
    אני באמת לא יודעת מה לעשות .....

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תתעסקי במה שאת אוהבת מבלי להתחשב במה שיחשבו אחרים.
    חיים רק פעם אחת.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברגע שתעשי מה שטוב לך בלי לחשוב על מה אחרים יחשבו עלייך, תראי שפתאום אחרים באים אחרייך.
    מי שאוהב אותך ורוצה בחברתך ירצה את זה בלי שום קשר למה שאת עושה, אלא כי את אמיתית.

אבל אני לא רוצה, אחרי שהשגתי כל כך הרבה - אמרתי לך - הכדורגל כבר נעלם מהחיים שלי ואני שלמה עם זה, אבל כואב לי על הכישרון הספורטיבי בכל התחומים שלי שהפסדתי רק כדי להיות נשית.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

תחזרי להתעסק בספורט ותהיי נשית באותו זמן
    פשוט תחליפי בגדים XD
    אני מבין שביסודי היית אבוגבר והתעסקת בספורט אבל את משלבת בין ה2 לחינם
    עכשיו את יכולה להיות נשית ולהתעסק בספורט חוץ מזה כדורגל זה הספורט היחידי פה שהוא ממש גברי.
    לכל סוג אחר של ספורט לא מאמין שמשהו אפילו יהיה לו בעיה עם זה ועם כן, אל תשימי עליו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפי מה שאת אומרת, בפנים את כן רוצה.
    אני יכול להראות כל כך הרבה נשים פצצות על שהן ספורטאיות ברמה עולמית.
    זה לא סותר אחד את השני, השאלה היא מה את רוצה באמת.

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תגידי את רצינית למה שלא תהיי נשית ותשחקי בכדורגל, את יודעת כמה יש כאלה?
    זה שאת ספורטיבית זה לא אומר שלא תוכלי להיות נשית.
    את יכולה להתאמן בשעות מסויימות ולהתחיל לשחק כדורעף ואז לצאת עם חברות ולהיות הכי נשית שיש, זה לא אמור לפגוע לך בנשיות.
    ברור שהדבר שהאישה הכי אוהבת זה הנשיות שלה אבל לא היית צריכה לוותר על הדבר הכי חשוב לך שזה הכדורגל יכולת לשחק ובאותה מידה להיות נשית.

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

חד משמעית-אם את רוצה תחזרי לעשות ספורט.
    יש לזה כל כך הרבה ייתרונות: כושר, בריאות, חיטוב הגוף. זה תורם להשגיות, לעבודה קבוצתית וכו'
    אין שום דבר לא נשי באישה שעושה ספורט, להפך. כיף לראות אישה עם תחומי עניין מגוונים שדואגת ומטפחת את עצמה.
    בימנו כל כך הרבה בנות עושות כושר רק בשביל לשמור על הגזרה, ואם את נהינת מזה אז כדאי לך לנצל את זה!
    את לא חייבת להשקיע בכל כך הרבה ענפי ספורט, תתמקדי בענף אחד או שניים שאת אוהבת ונהינת וככה תחזרי לכושר וגם תוכלי לשמור על תחושת הנשיות.
    בגיל שלך לא הפסדת שום דבר- את יכולה לחזור במהירות לכושר ולהיות שוב ספורטאית מצטיינת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect