עריכה:
אני צריך דרכים להרוויח בהם כסף.
לא הורדות ולא הייפים.
עריכה:
אני צריך דרכים להרוויח בהם כסף.
לא הורדות ולא הייפים.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 23-04-2011 בשעה 21:38.
|
|
יש תוכניות שותפים ושיווק רישתי אם אתה רציני ומוכן באמת להשקיע.
תחום הEBAY שווה נסיון.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
רגע אני לא מתעסק בכלל בכס ברשת, אבל אני מכיר את השוק.
קודם כל, מה הגיל שלך?
חוץ מזה, תוכניות שותפים זה תחום הרבה יותר רחב מרק להציב פרסומות באתר שלך. אפשר לעבוד דרך הצבת פרסומות בגוגל או פייסבוק, בלי בכלל לפתוח אתר משלך, וזאת רק דוגמה.
שיווק רשתי זה תחום מאוד גדול ומסובך, ואם אתה לא משקיע בו באמת אתה לא תצליח, אבל אם תצליח זאת הכנסה פסיבית רצינית לתקופה ארוכה.
וEBAY זה EBAY. צריך ללמוד אותו ולדעת איך למנף את זה בשביל להרוויח כסף. זה לא קל, אבל אפשרי.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 23-04-2011 בשעה 17:21.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הכי טוב לתת לויקיפדיה להסביר את זה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%...A9%D7%AA%D7%99
אלברט איינשטיין
איך אתה קונה בebay נגיד
אתה קונה משהו זול ב DX ומוכר ב EBAY ביקר ויתר
הקונה רוצה שיש סמל של DX מה אתה עושה בזה....
GShock
היתבלבלתי חח
הקונה רואה את הסמל של DX והוא בכלל קנה את זה ב EBAY ...
מה הקטע פה
הוא גם יראה שכתוב שם 6$ והוא בכלל קנה ב 5$..
GShock
dealxtream
יש שם זול יותר
GShock
אם אתה מזמין חבילה מDX,אפשר להסיר את הלוגו של DX מהחבילה ב0.01.
אלברט איינשטיין