קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-08-2006, 14:17
  2. מי הוא שחושב ת'עצמו יותר מדי ??? מיי ?!?!?!?1
    על ידי Hitman בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 20:50
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 00:25
  4. בבקשה PLEASE כמה משחקים לא יותר מדי
    על ידי Master בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 20:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

מרשה לעצמו יותר מדי

ברירת מחדל מרשה לעצמו יותר מדי

אוף אני כבר מיואשת .
    אני בת 15 וחצי ויש לי חבר כמעט שנה
    ולא יודעת אני מרגישה שהוא התחיל לזלזל כזה בזמן האחרון , שהוא מרשה לעצמו יותר מדי
    שהוא לא משקיע כמו פעם.
    אם זה השלום המעאפן שהוא אומר לי בבוקר במחשב , ואם זה שהוא מתקשר הרבה פחות , ואם זה שאני צריכה ליזום את רוב הפגישות שלנו ,ואם זה שאני מחפשת להיות איתו לבד והוא רק מחפש לדחוף לנו אנשים .
    הזלזול עצמו בדיבור וכאלה קיים כבר למעלה משבוע ואני באמת לא יודעת מה לעשות .
    שיהיה ברור , הוא מאוהב בי ואני מאוהבת בו אין לי ספק . ואני חשובה לו מאוד מאוד
    זה פשוט הדברים האלה שמציקים לי X:
    נגיד האקסית הראשונה שהייתה לו , אז אני לא אשכח שהוא תמיד אמר לי שהוא היה יוצא פחות רק בשביל לדבר איתה יותר , ושהוא תמיד רצה להיות איתה לבד , ושחברים שלו התלוננו שהוא התרחק מהם
    ועכשיו ? זה מה שקורה לי .
    והוא פשוט מוצא את האיזון הזה, מצד אחד כל הכבוד לו אבל מצד שני .. זה רק גורם לי לחשוב שאני אוהבת אותו יותר ממה שהוא אוהב אותי .
    אני האהבה הכי גדולה שלו אני יודעת את זה .. אבל זה פשוט שאני לא יכולה להתמודד עם הזלזול הזה והחוסר אכפתיות בדיבור שלו :\
    אני גם שאלתי אותו כמה פעמים אם קרה משהו והוא אמר לא יפה שלי וכאלה .
    מה אתם אומרים ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תיראי אני למדתי כמה דברים בקשר זוגי-
    1. לא להיות דבק זאת אומרת פעם אחת שאלת אותו קרה משהו? אמר לך לא אל תשאלי יותר. הוא רוצה להיות עם אנשים בזמן שאתם נמצאים יחד שלא תיהיה לך בעיה עם זה תראי לו שגם את רוצה, יש לו דיברו מזלזל? תמשיכי שזה לא יפריע לך זה אולי יימשך שבוע שבועיים אבל זה יפסק רק אל תהיי "מציקה" מידי תני לו את הזמן שלו.

2. בחיים אבל בחיים לא לחשוב על האקסית כי זה יכול להוציא אותך מדעתך ואז להכניס אותך לסרטים (כמו שלי קרה), בגלל זה קוראים לזה אקסית לשעבר זהו היא כבר לא בחיים שלו אין לך מה לחשוב מה היה איתה במערכת יחסים ולמה לא. אתם עכשיו ביחד וזה הכל.

3. אף פעם אל תהיי מיואשת תנסי לקחת הכל חיובי גם אם המצב לא ניראה הכי טוב עכשיו..

4. וחוץ מיזה את בת 15 יש לך חיים שלמים לפנייך אל תתקעי על כאלה שטויות הכל עובר בסופו של דבר

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    תיראי אני למדתי כמה דברים בקשר זוגי-
    1. לא להיות דבק זאת אומרת פעם אחת שאלת אותו קרה משהו? אמר לך לא אל תשאלי יותר. הוא רוצה להיות עם אנשים בזמן שאתם נמצאים יחד שלא תיהיה לך בעיה עם זה תראי לו שגם את רוצה, יש לו דיברו מזלזל? תמשיכי שזה לא יפריע לך זה אולי יימשך שבוע שבועיים אבל זה יפסק רק אל תהיי "מציקה" מידי תני לו את הזמן שלו.

2. בחיים אבל בחיים לא לחשוב על האקסית כי זה יכול להוציא אותך מדעתך ואז להכניס אותך לסרטים (כמו שלי קרה), בגלל זה קוראים לזה אקסית לשעבר זהו היא כבר לא בחיים שלו אין לך מה לחשוב מה היה איתה במערכת יחסים ולמה לא. אתם עכשיו ביחד וזה הכל.

3. אף פעם אל תהיי מיואשת תנסי לקחת הכל חיובי גם אם המצב לא ניראה הכי טוב עכשיו..

4. וחוץ מיזה את בת 15 יש לך חיים שלמים לפנייך אל תתקעי על כאלה שטויות הכל עובר בסופו של דבר
    אם היית יודעת כמה התגובה שלך עודדה אותי עכשיו .. :]
    בקטעים האלה אני באמת דבק , את בטח יודעת כמה בחורות פרנאודיות בקטעים האלה
    אבל סבבה אני יפסיק
    וכן דברים כאלה תמיד קורים לי ונפסקים אחרי שבוע שבועיים , אבל כל פעם שזה קורה באה לי מחשבה של "אבל אין עכשיו זה רציני "
    אז כמו תמיד , באמת נראלי שזה רציני עכשיו . מקווה שזה לא ..
    תודה בכל מקרה ! (:

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אם היית יודעת כמה התגובה שלך עודדה אותי עכשיו .. :]
    בקטעים האלה אני באמת דבק , את בטח יודעת כמה בחורות פרנאודיות בקטעים האלה
    אבל סבבה אני יפסיק
    וכן דברים כאלה תמיד קורים לי ונפסקים אחרי שבוע שבועיים , אבל כל פעם שזה קורה באה לי מחשבה של "אבל אין עכשיו זה רציני "
    אז כמו תמיד , באמת נראלי שזה רציני עכשיו . מקווה שזה לא ..
    תודה בכל מקרה ! (:
    כמו שאמרתי, אל תכניסי את עצמך לסרטים ואל תחשבי "שעכשיו זה רציני" ואם את רואה שזה ממשיך ככה אולי אתם צריכים הפסקה אחד מהשני (אל תיבהלי חח) זה רק עוזר תאמיני לי..

כמו שאמרתי, אל תכניסי את עצמך לסרטים ואל תחשבי "שעכשיו זה רציני" ואם את רואה שזה ממשיך ככה אולי אתם צריכים הפסקה אחד מהשני (אל תיבהלי חח) זה רק עוזר תאמיני לי..
    טוב את זה לא היית צריכה להגיד לי עכשיו .

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

טוב את זה לא היית צריכה להגיד לי עכשיו .
    ידעתי שתקחי את זה כמשהו שלילי אבל אל תפחדי, יש לי חבר ואני אוהבת אותו הכי שבעולם לפעמים גם אנחנו לא הכי מסתדרים אז כל אחד צריך את הפרק זמן שלו עם עצמו, זה לא מפחיד הרי זה לא שאתם נפרדים וכל אחד מתחיל עם מישהו אחר.
    "כדי להתקרב צריך להתרחק".

ידעתי שתקחי את זה כמשהו שלילי אבל אל תפחדי, יש לי חבר ואני אוהבת אותו הכי שבעולם לפעמים גם אנחנו לא הכי מסתדרים אז כל אחד צריך את הפרק זמן שלו עם עצמו, זה לא מפחיד הרי זה לא שאתם נפרדים וכל אחד מתחיל עם מישהו אחר.
    "כדי להתקרב צריך להתרחק".
    תגדירי להתרחק .. אין אצלנו יום שאנחנו לא מדברים , אם לא כל היום אז רוב היום .
    אין מצב שאני יפסיק לדבר איתו לכמה ימים או משהו
    שתדעי שפעם מזמן שהרגשתי שהוא זלזל בי , התרחקתי ממנו והוא לא הבין מה עבר עליי וזה רק עשה רע X:

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תגדירי להתרחק .. אין אצלנו יום שאנחנו לא מדברים , אם לא כל היום אז רוב היום .
    אין מצב שאני יפסיק לדבר איתו לכמה ימים או משהו
    שתדעי שפעם מזמן שהרגשתי שהוא זלזל בי , התרחקתי ממנו והוא לא הבין מה עבר עליי וזה רק עשה רע X:
    יש כאלה שמעדיפים לא לדבר יומיים שלוש, אבל אם את אומרת שאין מצב שלא תדברי איתו כמה ימים אתם יכולים לדבר פעם פעמיים ביום קצת התרחקות, שקט נפשי תיראי זה יעשה לך רק טוב.
    גם אני בהתחלה חשבתי שזה יעשה לי רע ואני כל היום אהיה עצובה אבל הופתעתי וזה היה ההפך הגמור.

יש כאלה שמעדיפים לא לדבר יומיים שלוש, אבל אם את אומרת שאין מצב שלא תדברי איתו כמה ימים אתם יכולים לדבר פעם פעמיים ביום קצת התרחקות, שקט נפשי תיראי זה יעשה לך רק טוב.
    גם אני בהתחלה חשבתי שזה יעשה לי רע ואני כל היום אהיה עצובה אבל הופתעתי וזה היה ההפך הגמור.
    ולהתחיל לעשות את זה אם אני רואה שזה נמשך ככה ? או להתחיל כבר עכשיו ?

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ולהתחיל לעשות את זה אם אני רואה שזה נמשך ככה ? או להתחיל כבר עכשיו ?
    אני מציעה לך לחכות עוד איזה יום יומיים תיראי איך הוא ממשיך עם הדיבור שלו, אם את רואה שזה מתמשך פשוט תעשי את זה ועוד משהו אם את רואה שזה עושה לך רע לא לדבר איתו הרבה ולהתרחק ממנו אל תעשי את זה, אני נותנת לך עצה ממה שאני עושה (לי זה עוזר).

אני מציעה לך לחכות עוד איזה יום יומיים תיראי איך הוא ממשיך עם הדיבור שלו, אם את רואה שזה מתמשך פשוט תעשי את זה ועוד משהו אם את רואה שזה עושה לך רע לא לדבר איתו הרבה ולהתרחק ממנו אל תעשי את זה, אני נותנת לך עצה ממה שאני עושה (לי זה עוזר).
    לא יודעת הקטע הוא שהתרחקתי ממנו כמה פעמים , אני לא זוכרת שזה אי פעם פתר משהו ..אבל אולי אני לא זוכרת נכון .
    בכל מקרה תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,498 | הודעות: 8,151,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect