Windows Explorer קורס כשאני בחלק מהתיקיות שיש בהן וידאו שאני פותח
רשום Windows Explorer has stopped working אני לוחץ CANCEL וזה מעלים את הEXPLORER והוא חוזר וסוגר את כל
התיקיות
Win 7
Windows Explorer קורס כשאני בחלק מהתיקיות שיש בהן וידאו שאני פותח
רשום Windows Explorer has stopped working אני לוחץ CANCEL וזה מעלים את הEXPLORER והוא חוזר וסוגר את כל
התיקיות
Win 7
נערך לאחרונה על ידי komermore; 24-04-2011 בשעה 18:29.
|
|
תנסה להתקין שוב את האקספלורר , תתקין את אקספלורר 9 , וקודם תבדוק כמה BIT מערכת ההפעלה שלך .
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
כן פנדה הגרסא החינמית אבל אני לא חושב שזאת הסיבה כי בגוגל רשמו שזה משהו עם קודקים לא הבנתי מה לעשות שמה אין תשובות חד משמעיות שמה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
איזה מערכת הפעלה?
בנתיים התחל הפעלה תרשום CMD תרשום SFC /SCANNOW לחץ ENTER חכה שיסיים
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 24-04-2011 בשעה 16:12.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
פנדה!? בגרסה התשלום זה *צונזר*
חבל שלא עושים נעוץ על זה... הכל מקרה אני ארשום גם באשכול הזה: כנס למצב בטוח (בדר"כ F8 בהעפלת המחשב), תבחר באופציה Safe Mode With NetWork ותוריד את התוכנה SUPERAntiSpyware והרץ בעזרתה סריקה מלאה. בסיום התקן אנטי וירוס נורמאלי דוגמאת NOD32.
נערך לאחרונה על ידי UltraMaN; 25-04-2011 בשעה 13:57.
זו בעיה בקודקים של הסרטים, יש כנראה באג בקודקים שמותקנים לך, וכשאתה נכנס לתיקיה עם הסרטים, הוינדוס מנסה להציג לך תצוגה מקדימה של הסרטים בעזרת קודקים לא תקינים וקורס.
דבר ראשון שצריך לעשות זה להסיר את הקודקים שמותקנים לך, והדבר הבא הוא להתקין קודקים אחרים.
אני אישית ממליץ להתקין את חבילת הקודקים של CCCP מפה:
(הייתי מפרסם קישור אבל זה לא נותן לי כי אין לי 20 הודעות עדיין, פשוט תחפש CCCP בגוגל זה התוצאה הראשונה)
נערך לאחרונה על ידי DxCK; 09-05-2011 בשעה 21:18.
מדי שנה מתים בישראל כ-10,000 איש מעישון. מתוכם כ-1,500 מתים מנזקי העישון הכפוי (פסיבי), פי 3 ממספר ההרוגים בתאונות דרכים.
הצטרפו גם אתם למאבק! נוער נגד עישון https://www.facebook.com/NoSmokingTeen
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא CCCP ולא דובים.
תפעל לפי המדריך הנ"ל
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=541817
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update