קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שרת חדש לחצי שנה Pro.GameR Fcm/MIx/Pcw וטסטים לאדמין
    על ידי killer1213 בפורום פרסום שרתים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-03-2012, 18:13
  2. חדש בפורם+שנה טובה
    על ידי DaNiC0M בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-09-2011, 10:33
  3. [תמונות] חדש פה אבל לא בתחום בודי בילדינג
    על ידי Nati3O5 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-07-2008, 08:54
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-02-2006, 20:59
  5. RaP חדש: 11 שירי ראפ טובים וקצת חדשים!!
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-12-2005, 00:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

רוטינה בשילוב NLP -חדש פה, שנה וקצת בתחום-

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Cool רוטינה בשילוב NLP -חדש פה, שנה וקצת בתחום-

קודם כל, קצת עלי... אני נטוראל ומכיר את התחום מהניסיון ומחברים פיקאפרים (בערך אותו זמן כמוני) שיצאו איתי לשטח במהלך השנה וקצת האחרונות. הידע שלי התחום אומנם לא גדול, אבל מספיק. אני משתמש בטכניקות שלמדתי והיום אני שחקן טבעי (רוטינות מקוריות, משפט פתיחה לא מוכן, רק סיפורי DHV אמיתיים, בלי שקרים, ויכול להיות עקיף או ישיר)

טוב...אז לרוטינה (רוטינה שאני הרכבתי):
    מתי? במהלך שיחת הנוחות, עדיף אחרי שיצרתם נוחות בצורה מספקת (עדיף לא להכניס את זה בשלב המשיכה כדי לשמור על דיסטאנס מסויים בשלב הזה).
    מה יש כאן? עוגן מסוג POS (עוגן שאתה הוא בעצם העוגן), פקודה תת הכרתית (טכניקת קישור מחשבות) ועוד הפתעות בשילוב של של כמה תחומים (לא רק GAME וNLP) =]
    מה צריך לדעת? NLP ברמה מעשית, כדי לעשות את זה טוב צריכים לדעת להטיל עוגן בצורה נכונה, ולא רק תיאורטית.
    זה עובד? בדקתי את זה פעמיים, עובד בדוק.

Y - אתם
    HB - הבחורה
    -----
    Y: מושכים את השיחה לאזור שקשור לשאלה הבאה (לא אמור להיות קשה), מעבר חד זה לא טוב במקרה הזה (אני בכלל לא אוהב מעברים חדים )
    Y: מכירה את האנשים האלה, שעושים לך ממש כיף לדבר איתם, ואת ממש נמשכת אליהם -בטוח קרה לה- (תפסיקו לדבר לשניה ותנו לה להזכר. במקרים שלי עלה להן חיוך תוך 2 שניות) והכי מבאס כשמדברים איתם ואז הולכים ולא לוקחים אפילו מספר או משהו (אילוץ זמן שקרי בעזרת שפת הגוף [אני מעדיף ברגליים או בגב] ותצביעו על עצמכם בעדינות בראיה ההקפית שלה)
    HB: לא משנה מה
    Y: את יכולה להתאהב באחד כזה ולשכוח אותו? (תחזרו למצב נוחות, אפשר לעשות שיקוף [M&M] ושוב הצבעה בראיה ההקפית)
    HB: כן או לא, ותסביר בד"כ...לא משנה ההסבר.
    אם לא -
    HB: לא, מפתאום?! הלך, הלך...מה אני אמורה להתחתן איתו?
    Y: ואם הוא ממש נסיך חלומותיך, את יודעת...סוג של האביר על הסוס הלבן כזה, והוא עכשיו מתישב לידך שוב? (כשאתם אומרים נסיך חלומותייך עד הסוף, שימו את הכף יד שלכם פתוחה על מרכז החזה, ליד הלב. אפשר גם להביא מבט חלומי כזה ללמעלה)
    אם כן -
    HB: ברור שאני אזכור אותו לפחות לכמה ימים, ואם אני אפגוש אותו יום אחד ויכור אותו אולי אני אפילו ידבר איתו.
    Y: ואם עכשיו ישב לידך נסיך חלומותיך, את יודעת...סוג של האביר על הסוס הלבן כזה, עדיין תזכרי אותו? (תנועת יד כמו במשפט הקודם, אפשר גם להשתמש במשפט הקודם... מה שיוצא יותר טוב...)
    ממשיכים ברוטינה -
    Y: את יודעת מה זה אומר *אומרים משהו על השפת גוף שלה*, נכון? (טוב במיוחד אם עשיתם לה קריאה קרה לפני)
    HB: לא, מזה אומר?
    Y: לא עכשיו, אני לא רוצה להביך אותך...
    HB: נוו...מזה אומר?
    Y: *בבטחון עצמי* את פגשת את האדם הזה בזמן האחרון, את אפילו בטוח תחשבי עליו בלילה... מעניין מי זה... (הצבעה על עצמך בראיה ההקפית בפעם השלישית)
    HB: לא משנה מה...
    Y: -לא חובה- למשל אני פעם... +סיפור DHV אם יש לכם (על בחורה שהתחילה אתכם פעם, קריאה קרה שעשיתם והיא היתה ממש נכונה [קריאה קרה אף פעם לא טועה!] או כל דבר אחר).

*אפשר להשתמש גם בחלק מהרוטינה*
    נערך לאחרונה על ידי MRloko; 07-04-2011 בשעה 17:17.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

קבל צל''ש, אתה מפעיל את המוח בצורה מצויינת.

העיקרון פה הוא יפה ופשוט, את הקטע עם הדימוי לעצמך אפשר לעשות עם הרבה תכונות טובות.

תודה גבר.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

אישי החביב..

זהו, זה כל התגובה: אישי החביב :]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,799 | הודעות: 8,150,381 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect