ה- PPV ברגינג רייטס מסיים את תפקידו והוא יוחלף באירוע חדש בשם אפרייסינג (uprising).

בראיון לתחנת רדיו באנגליה, כריס ג'ריקו חשף שהוא כמעט היה המנחה של טאף אנאף:
"בשלב כלשהו היינו במגעים על מנת שאני אנחה את התוכנית, אבל אז קיבלתי את ההצעה מרוקדים עם כוכבים. סטיב אוסטין עושה עבודה מצוינת והוא עשה את זה "התוכנית שלו", אבל זה היה יכול להיות כריס ג'ריקו שינחה את התוכנית ואז היה לה טעם קצת אחר. אני לא חושב שהייתי יכול להיות קשוח עם המתמודדים כמו סטיב."

במהלך הדיונים האחרונים על שימוש במנג'רים, שמו של ארן אנדרסון עלה. לא דיברו על מי אנדרסון עשוי לנהל במידה ויקבל את התפקיד.

הדרדרות נוספת חלה במצבו הבריאותי של בובי הינן שכרגע נאבק על חייו.

AJ, שהתמודדה ב- NXT 3 הצטרפה לסמקדאון בדרכים והתחילה לעבוד בהאוס שואוס האחרונים.
בקרוב על המסך?

ברט הארט מתח ביקורת בטוויטר על הבוקינג של דרו מקינטייר:
"באמת שאני לא מאמין שזו הדרך הכי טובה לנצל כישרון כמו דרו מקינטייר ולבזבז אותו בסופרסטארס. מי הגאון שאחראי על זה? אידיוט!"

סמקדאון ממשיכה לשבור שיאי רייטינג שליליים לשנת 2011 כשהתוכנית האחרונה צברה שיעור של 1.69 עם 2.6 מיליון צופים. ירידה מהשבוע שעבר שהיה השיא השלילי הקודם עם 1.72.
RAW האחרון צבר שיעור של 3.08 עם ממוצע של 4.7 מיליון צופים, ירידה מה- 3.18 של שבוע שעבר. זה היה הרייטינג הנמוך ביותר מאז התוכנית של ה- 10 בינואר. יש לציין שהם התחרו אתמול עם פלייאוף ה- NBA.
טאף אנאף האחרון צבר שיעור של 1.61, ירידה מה- 1.64 של שבוע שעבר.

שון וולטמן יעשה את החזרה שלו ל- WWE בקרוב מאוד כשיעזור למתאבקים צעירים לפתח את כישרויהם לרמת "מיין איבנט" ויעזור במחלוקת הסקאוטינג לקווין נאש ואנדרטייקר.
וולטמן מדבר על הנושא בוידיאו הבא שמתעד מפגש מעריצים עם כוכבי עבר מאירוע של ארגון עצמאי. מי שעוד הופיע שם הוא המנג'ר לשעבר, "דה ג'ינייס" לני פופו, אחיו של רנדי סאבג' שאמר שהמאצ'ו מן לא יראה יותר בזירה.

למי שתוהה מה שלומו של פול היימן בימים אלה, אז הוא הפך להיות המנג'ר של מתאבק UFC שיין קרבין ויעזור לו בתחום המיקרופון. היימן יהיה המנג'ר של קרבין באירוע UFC 131 שיערך ב- 11 ליוני, ויופיע בשבועות הקודמים לאירוע ויקדם אותו בתוכנית UFC 131 Countdown שתשודר ברשת ספייק.

התוכנית נכון לעכשיו עבור הגרייט קאלי וג'ינדר מאהל היא שם יהיו לצמד היל ויכנסו לפיוד עם ביג שואו וקיין.