קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דרוש] מנהל לפורום מזרחית ודיכאון.
    על ידי Mnati בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-03-2007, 08:30
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-01-2007, 02:03
  3. חרשתי על מיזרחית ודיכאון
    על ידי ח(כ)ם בלילה בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-12-2006, 21:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

חרדה ודיכאון

ברירת מחדל חרדה ודיכאון

היי אני בת 16 וכבר כמה חודשים אני נמצאת במצב של דיכאון וחרדה.
    עברתי בית ספר לפני כמה חודשים ובחודש השני אחרי שעברתי, לא הלכתי לבית ספר כמה שבועות, כי הרגשתי שאני פשוט לא יכולה להתמודד עם אנשים בכללי. וזה גרם לי נזק בלימודים. בדקתי כמה סיפטומים שיש לי, אני בזמן האחרון יותר רעבה מהרגיל, יש לי נדודי שינה, תחושת עייפות וחולשה, רתיעה מרעש (זה קורה לי המון בזמן האחרון), רתיעה ממגע פיזי באחרים (קרה לי היום שהלכתי לרופא), מיעוט בפעילות ובאנרגטיות,עצבות, ייאוש תהומי, רוגז, התפרצויות בכי, התפרצויות זעם, מועקה, הסתגרות חברתית וניתוק קשרים (שלא הלכתי לבית ספר כמה שבועות), אדישות ואיבוד עניין בפעילויות שנחשבו מהנות, ביקורת ושנאה עצמית, תחושת חוסר אונים וחוסר תקווה, תחושת ריקנות, חוסר משמעות, ירידה בזיכרון וכו'. בעיקרון יש לי כמעט את כל הסיפטומים ואני לא יכולה להתמודד עם זה יותר. לקחו אותי ליועצת בית הספר אבל זה לא כלכך עזר לי.
    אחרי שהתחיל לי הדיכאון, הייתה אזעקה בעיר שלי. ומשם התחיל הקטע של החרדה. הרגליים שלי רעדו בטירוף והלב שלי פעם בחוזקה. וזה התחיל לקרות לי כל פעם שהייתה אזעקה (גם בצפירה של יום השואה). מאז יש לי חרדה מאזעקות. גם היה את הרצח באיתמר וזה מאוד השפיע עליי, ומאז שאני בחושך לבד, יש לי פחד ורעידות ודפיקות לב חזקות. וגם שהגיע יום השואה כל המצב הזה הפחיד אותי (משהו שלא קרה שנים קודמות). כל המצבים האלה שקוראים בעולם בזמן האחרון, השנאה שיש בעולם, מביאה לי המון חרדה ולחץ, לפעמים אני מרגישה שאני לא יכולה להתמודד עם זה יותר.
    יש לי את כל הסיפטומים לחדרה, כמו דפיקות לב חזקות ומהירות, בחילה, כאבים בחזה, קוצר נשימה, כאבי בטן, כאב ראש, סחרחורת או חולשה, אי שקט, מתח, מחשבות של פחד ודאגה חוזרות ונשנות, חוסר ביטחון, צורך להיתלות באחרים או באמצעי בטיחות כלשהם, ועוד. אני מפחדת. יש תרופות שאני יכולה לנטול, נגד דיכאון וחרדה והאם אני חייבת מרשם?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

את לקחת את זה הכל ממש קשה,
    כיום את בת 16, תקופה לחוצה מאוד לכולם.
    כשמצב כזה קורה לי אני פשוט שומע מוזיקה שמחה, אני יוצא קצת החוצה [אפילו לא חייב עם חברים]
    סתם יוצא, רואה קצת אנשים, או רואה סרטי קומדיה, יש הרבה פתרונות לדכאון.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

מה שאת מתארת זה באמת נשמע כמו סימפטומים של דיכאון
    מה שטוב זה שאת מודעת לעצמך מספיק בשביל לשים לב.

שלושה דברים:
    1. פעילות ספורטיבית (שחיה/ריצה/אופניים/...) גורמת להפרשה מוגברת של הורמונים שגורמים לתתחושת עירנות, מסדירים את השעון הביולוגי מבחינת שעות שינה ומונעים את הדיכאון באופן כללי.
    2. פעילות חברתית, גם אם את לא מרגישה שאת נהנת מזה, זה מחייב אותך להישאר פעילה ולא לשקוע לגמרי לדיכאון (התכתבויות בפורום זה לא תחליף לחיי חברה!)
    3. לא לוותר על טיפול פסיכולוגי

לגבי תרופות, יש. אבל אני לא ממליץ לנסות אותן בלי שיש מישהו מקצועי שמלווה אותך.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

לבחור מבפנים להרגיש טוב... כשאת כמה בבוקר פשוט לבחור שהיום יהיה יום טוב! ואם לא, אז מחר! אבל פשוט תבחרי בעצמך להרגיש טוב...
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,464 | הודעות: 8,151,046 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect