חבר שלי התעניין,אז החלטתי לברר.
כמה הרוויכו הכוכבים הראשיים של הסרט Red Riding Hood-ירח אדום?
זה יודע שהסרט הכניס בסיבבות 90 מיליון עד עכשיו,איך החלוקה הלכה?
תודה
חבר שלי התעניין,אז החלטתי לברר.
כמה הרוויכו הכוכבים הראשיים של הסרט Red Riding Hood-ירח אדום?
זה יודע שהסרט הכניס בסיבבות 90 מיליון עד עכשיו,איך החלוקה הלכה?
תודה
|
|
למה דווקא ירח אדום?
ולפי מה שהבנתי, יש 2 צורות של תשלומים-
1- משלמים לך לפי שעת עבודה
2- משלמים לך סכום מסוים לפני תחילת הסרט (זה אני יודע שיש על במאים)
אני לא מאמין שיש אחוזים מרווחי הסרט שהולכים לשחקנים כי אז אלה שהביאו לך את הכסף ההתחלתי לעשות את הסרט לא ירוויחו כלום..
מצטער על הדילאיי אבל נתקלתי במשהו בזמן שקראתי באינטרנט ונזכרתי שפתחת את האשכול
אני לא יודע ספציפית כמה הם קיבלו אבל תקרא את זה:
Cast: An A-list actor can ask for anything from $10 million to $30 million, plus $3 million in perks (trailer, entourage, etc.) and 10-20 percent of the gross profits. The rest of the cast, by comparison, can often come out much worse with many being paid the Screen Actors Guild minimum (as low as $100/day on an Ultra-Low Budget film). Sometimes an actor will accept a minimal fee in exchange for a more lucrative share of the profits. Union extras are paid around $130 per day (plus extra for overtime or if they provide their own wardrobe) but on a low-budget film non-union extras are paid less, sometimes nothing at all.
מויקיפדיה באנגלית
זה לא עונה על השאלה אבל אולי תוכל למדוד בערך כמה הם קיבלו
נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 26-05-2011 בשעה 23:14.
תירגמתי בערך.
השחקן יכול לבקש 10 מליון דולר עד 30 מליון דולר ותוספת של מליון דולר הטבות.ו10 או 20 מהרווח הגולמי, שאר השחקנים תלוי מי ניתן לעיתים קרובות שהשכר יותר גרוע בהרבה. אגוד השחקנים החליט שהרף הוא 100 דולר ליום. לפעמיים השחקן יקבל תשלום מינימלי תמורת נתח משתלם יותר מהרווחים.לניצבים משלמים 130 דולר ליום [ פלוס תוספות] אבל על סרט בתקציב נמוך, לניצבים האיחוד משלם פחות ואף לא משלם בכלל.