קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] מכתב לאבא.
    על ידי חביתה בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 25-02-2009, 20:24
  2. פריקה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 13:40
  3. פריקה .
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 20:29
  4. פריקה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 19:02
  5. סוג של פריקה ..
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 20:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

פריקה לאבא..

ברירת מחדל פריקה לאבא..

אבא יקר ,
    אתה לא תקרא את המילים האלה ,גם לא הייתי רוצה שתדע עד כמה כואב לי הלב בגללך זה ישבור אותך.
    אבא אהוב יקר שלי מה יש לי בלב רק אתה ידעת מה הייתי עושה בלי התשומת לב החום והאהבה וההדרכה שלך אתה הכל!
    אולי לא הראיתי את זה תמיד אני כל כך מעריכה אותך ואוהבת אותך וגם אם זה לא נראה אני דואגת לך תמיד..
    אתה כל כך רחוק בעולם שלך,אתה כל כך רוצה להיות איתנו אני יודעת עם המשפחה שלך עם אישתך היקרה שכל כך סובלת בלעדייך
    אישה שבורה ורצוצה שעכשיו שהלכת לא נשאר ממנה כלום..
    אבא איש של משפחה אדם אהוב ויקר לכולם בעל עקרונות ולב כל כך יקר וטוב..אתה כל כך מתגעגע,כל כך כואב לך עלי,
    אני יודעת את זה אבא גם עם אני לא נפגשת עם המבט המרחם והכואב שלך כל יום אני מרגישה את זה רק מהזיכרון שלך ..
    כואב לי אבא אם היית יודע עד כמה אני מחזיקה את עצמי מנסה להיראות חזקה כלפי חוץ כדי לשדר לאמא שהכל בסדר..במיוחד איתי!
    כמה שהכל לא בסדר איתי..הדמעות התייבשו אני מרגישה את זה כשהפנים שלי מתות מכאב אבל הדמעה נשארת עצורה כאילו לא שם..
    אבל עם כל האכזריות אני מעדיפה שהמצב ישאר ככה ,האהבה שלך אלי הבת הקטנה והמפונקת שלך שלא כל כך הסתדרה בעולם..
    ככל שהאהבה שלך הייתה עצומה אלי כך ראיתי את הכאב בעיניים שלך העיינים העייפות והמבוגרות שלך אתה כבר זקן אבא יקר שלי..
    אין לך כוח להתמודד אבל עדיין אתה נילחם ומראה לי בקול שלך שהכל בסדר איתך "אלוהים יודע מה הוא עושה לכל דבר יש מטרה"
    אני לא חושבת שהמטרה מצדיקה את הסבל שאנחנו עוברים כל החיים..כואב לי עליך על אמא ..אפילו מעצמי כבר לא אכפת לי כבר המון זמן..
    הכל בסדר איתי ..אבל מה איתכם אתם שבורים אתם הדם שלי המשפחה היקרה שהקריבה כל כך הרבה למעני וכואב לי בסבל שלכם..
    אין לי מה לעשות עם זה הימים חולפים והבנתי והשלמתי עם העובדה שזה הגזר דין זה הגורל של ילדה בת 17 ..אמרתי לאלוהים שזה קצת חולני מציאות מכבידה וקשה בשביל מה,למה רק לאנשים הטובים מגיע לסבול ...עולם כל כך הפוך ומבולבל כך כך הרבה תהיות ושאלות כעס ריק..אלוהים אני לא תמיד מבינה את הדרכים שלך הפסקתי לשאול תשובות אף פעם לא קיבלתי ממך..אני משתנה עם הזמן לחיובי או שלילי את זה הזמן יגיד..הפרצוף משתנה אני מתפתחת גדלה אבל הבפנים דועך אין לי המון תקווה אני רק מקווה שהכל ישוב לקדמותו כמו שהייתי קטנה הכל היה כל כך טוב איך הכל התהפך לנו ככה? ...אני אוהבת אותך אבא!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

איך ריגשת אותי עכשיו את לא יודעת..
    הכל יהיה בסדר, כמו שאמרת פה באיזה משפט: "אלוקים יודע מה הוא עושה לכל דבר יש מטרה".
    זהו גורל החיים של כל אחד מאיתנו, כולנו עוברים תקופות לא טובות אבל עם הזמן הכעס והכאב דועכים.
    אני כ"כ מבינה אותך מה זה להיות "הילדה של אבא", כן זה קשה וכואב אבל צריך להתמודד עם המציאות הכואבת הזאת בחיים, טוב שאת חזקה גם בשביל אימא שלך ומנסה לא להישבר.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

את מזכירה לי מאוד את חברה שלי... וזו מחמאה מטורפת! (גם מהמשפחה שלה במצב שאת ניסית לרמוז....)
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,093 | הודעות: 8,151,675 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect