מה לדעתכם הסיגריה הכי ממכרת? אחרי כמה מתמכרים ?... אשמח לשמוע סיפורים אחרי כמה אתם התמכרתם....ועם מה?
מה לדעתכם הסיגריה הכי ממכרת? אחרי כמה מתמכרים ?... אשמח לשמוע סיפורים אחרי כמה אתם התמכרתם....ועם מה?
נערך לאחרונה על ידי Smokingman; 02-06-2011 בשעה 16:38.
|
|
למה לעזאזל אנשים מעשנים בשביל להיתמכר..?!
בכל מיקרה, אתה יכול לעשן שבוע ולהרגיש מכור אתה גם יכול להרגיש אחרי יותר מחצי שנה...
אני אישית הרגשתי שאני מכור לסגריות רק אחרי חצי שנה..שלא היה לי סגריה בבוקר ופשוט היה לי בחילות מציקות...
בכל אופן...זה תלוי בכסף שאתה יכול לממן לך בצורה קבועה...
אם אתה מדבר איתי על 15 שקל...לך על פאל-מאל אדום
אם יותר, לך על האל-אמ אדום-מרלברו אדום...
בכל מיקרה, כמה שזה עצוב שאני מייעץ לבנאדם כזה..אם אתה רוצה להיתמכר תעשן אדום...><
פאל מל ? אתה רוצה להרוג אותו ? מה אתה ממליץ לו על החרא הזה
ולגבי השאלה שלך איזה סיגריה הכי ממכרת כולן ממכרות ולהיתמכרת מהר? לא ממליץ לך ביכלל להיתמכל לחרא הזה מה יצא לך מי זה ?
ולמה אתה מתכוון שאתה אומר תוך כמה סיגריות נמכרנו לזה ? אני לא בטוח שמישהו סופר ביכלל ולדעתי זה אחרי לא מעט קופסאות
ובן כמה אתה ביכלל ?
ואישית לא ממליץ לך לעשן אני בן 18 וחצי והתחלתי לעשן קבוע בגיל 14 ואני מנסה להפסיק יום יום עברתי אפילו בגיל 16 גמילה !
אל תתעסק בחרא הזה לא ממליץ אבל בכ"מ אני יודע שאני לא זה שיגרום לך להפסיק ולא אף אחד מהפורום רק אתה עצמך עם תתפוס שכל ותפסיק להיות ילד טמבל שרוצה לחוש גבר
אני קורא תנושא הזה ואני מתעצבן כמה אתה יכול להיות טיפש אני לא מתכוון לעזור לך ביכלל !
בעיקרון כל הסיגריות האדומות הם הממכרות מהר.
אבל אתה רוצה את ההכי ממכרת
קח או מרלבורו אדום או ווינסטון אדום
החומר הממכר בסיגריה הוא הניקוטין, ממילא ככל שיש בסיגריה יותר ניקוטין היא יותר ממכרת, בלי קשר לשאלה כמה היא טעימה.
כל סגיריה ממכרת באותה צורה , זה תלויי איך הגוף של כל אחד מקבל את זה והאופי שלו.
אם אתה בן אדם שמתמכר מאוד מהר או כל הזמן חיי על ההרגלים שלך ולא מגוון אז תתמכר מהר מאוד.
אין צורך באשכול כזה כי יש תשובה אחת זה.
זה לא תלויי בסיגריה זה תלויי בבן אדם.
אני רואה לנכון לנעול את הנושא.
-ננעל-