קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 17:29
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-05-2006, 14:24
  3. שאלה?מה אני בעיקר צריך לשפר?
    על ידי BizON בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 21:06
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 22:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

שו"ת זוגיות לנערים בעיקר

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ברירת מחדל שו"ת זוגיות לנערים בעיקר

יש לי נסיון לא קטן בתחום של מערכות יחסים, ואיך לשמור עליהם בצורה טובה.... אני מעוניין לעזור לכם, בעיקר לנערים שביניינו כי אני זכיתי להשיג נסיון מהצד הגברי, מצטער מעולם לא הייתי בת...

אם יש שאלה כל שהיא, על איך להציע\מה לעשות לשנה\איך לגרום לה להרגיש הכי שבעולם\כל מה שקשור למערכת יחסים שלך עם חברה שלך, או שלך לחברה שלך לעתיד, אני כאן יענה לכל שאלה שאני רק יכול!

(כדי שאני יוכל לענות בצורה המהירה ביותר פשוט צוטטו אותי ואני יראה את זה ויגש לעזור לכם במהרה)

מי רוצה להיות הראשון?
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני אתחיל

יש מישהי, שהיינו בקשר טוב חודש וחצי+. בהם גם יצאנו , התנשקנו, ואני מוצא חן בעיניה.
    הבעיה שהבחורה בבלבלות משום מה. לא היה לה חבר אבל משהו מונע ממנה להיפגש איתי שוב ולא ידוע לי מה יהיה איתה.
    כנראה, שהיא הולכת להגיד לי שהיא לא תוכל (אחרי שבלבלה אותי הרבה והודתה בזה גם והצטערה)
    השאלה שלי איך כדאי להמשיך מפה כי אני אוהב אותה:
    1. לנתק איתה קשר. לתת לה להבין שאו שאנחנו ביחד, או שכלום.. כי לדבר איתה יזכיר לי אותה ויהיה לי קשה
    2. להישאר כידיד שלה ולקוות שבעתיד, אולי, סיכוי של 1 ל 1000 יהיה והיא תרצה אותי ..

תודה

שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אחי, יש קטעים שבהם בנאדם צריך להבין שאין, זה לא הולך, ואם זה כן ילך, זה יתפרק אחרי כמה שבועות ולא יצא כלום... נראה לי שהיא פשוט עדיין לא סגורה על עצמה, ושהיא מחפשת אולי משהוא אחר... לנתק קשר לגמרי, אחי, אתה צעיר והחיים שלך עוד לפניך, שזה לא יתקע אותך מאחור!

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מכור האוואטר של Roi.Z
    שם פרטי
    Roi
    לייקים
    59
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    O.o Ass Kicker

אני לא ממש צריך עזרה אבל מעניין אותי לשמוע את דעתכם:

יום חמישי שבוע שעבר יצאתי לסרט אני חבר ועוד שתי בנות,אחת כמו אחות שלי ושנייה המטרה שלי.
    בסדר ניפגשנו הכל סבבה הגענו לסרט כל הסרט אני והמטרה החזקנו ידיים ובסוף כמעט התנשקנו עד שהסדרן צעק עלינו לצאת.
    הכל טוב ויפה אבל אנחנו לא גרים קרוב כל כך אחד לשנייה ורוצים להיפגש מאוד אז מה כדאי לעשות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    יש לי נסיון לא קטן בתחום של מערכות יחסים, ואיך לשמור עליהם בצורה טובה.... אני מעוניין לעזור לכם, בעיקר לנערים שביניינו כי אני זכיתי להשיג נסיון מהצד הגברי, מצטער מעולם לא הייתי בת...

אם יש שאלה כל שהיא, על איך להציע\מה לעשות לשנה\איך לגרום לה להרגיש הכי שבעולם\כל מה שקשור למערכת יחסים שלך עם חברה שלך, או שלך לחברה שלך לעתיד, אני כאן יענה לכל שאלה שאני רק יכול!

(כדי שאני יוכל לענות בצורה המהירה ביותר פשוט צוטטו אותי ואני יראה את זה ויגש לעזור לכם במהרה)

מי רוצה להיות הראשון?
    ישלי חברה כבר 3חודשים(עוד מעט...)
    אנחנו רבים מלא !!! היא ילדותית לפעמים(כל מריבה בערך..) ומתייחסת אלי מגעיל כשאנחנו בריב...
    אני והיא מאוווווד אוהבים אחד תשניה וממש ממש ממש מתאימים ! ישלנו אותו אופי...
    חוצמהבדל אחד:במריבות אנחנו שונים !
    אני ה"בוגר" במריבות שלנו...והיא ילדותית ומצידה לטוס לארצות הברית ולא לחזור XD
    כל החברים שלי אומרים לי לגמור איתה...שיאללה אם היא מתייחסת אלי כלכך מגעיל לחתוך אתזה ונגמר הסיפור !
    כשאני אומר כולם-זה כולם!!
    אבל אנלא רוצה להקשיב להם כי אני אוהב אותה כלכך...בחיים לא היה לי משהו כזה עם מישהי !
    ואני בנאדם שמשיג חברות בקלות יתר...XD
    מה לעשות? לגמור אתזה?
    נ.ב
    הרמה של המגעילות שהיא מתייחסת אלי היא לא אנושית כבררר !
    היא נותנת לי לרדוף אחריה ימים שלמים...

שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי -Radio- צפיה בהודעה
    אני לא ממש צריך עזרה אבל מעניין אותי לשמוע את דעתכם:

יום חמישי שבוע שעבר יצאתי לסרט אני חבר ועוד שתי בנות,אחת כמו אחות שלי ושנייה המטרה שלי.
    בסדר ניפגשנו הכל סבבה הגענו לסרט כל הסרט אני והמטרה החזקנו ידיים ובסוף כמעט התנשקנו עד שהסדרן צעק עלינו לצאת.
    הכל טוב ויפה אבל אנחנו לא גרים קרוב כל כך אחד לשנייה ורוצים להיפגש מאוד אז מה כדאי לעשות?
    להרים צילצול ולקבוע פגישה, אני בטוח ששניכם מעוניינים אחד בשני ושאין בעיה...

בהצלחה

ציטוט נכתב במקור על ידי DontForgetMe צפיה בהודעה
    ישלי חברה כבר 3חודשים(עוד מעט...)
    אנחנו רבים מלא !!! היא ילדותית לפעמים(כל מריבה בערך..) ומתייחסת אלי מגעיל כשאנחנו בריב...
    אני והיא מאוווווד אוהבים אחד תשניה וממש ממש ממש מתאימים ! ישלנו אותו אופי...
    חוצמהבדל אחד:במריבות אנחנו שונים !
    אני ה"בוגר" במריבות שלנו...והיא ילדותית ומצידה לטוס לארצות הברית ולא לחזור XD
    כל החברים שלי אומרים לי לגמור איתה...שיאללה אם היא מתייחסת אלי כלכך מגעיל לחתוך אתזה ונגמר הסיפור !
    כשאני אומר כולם-זה כולם!!
    אבל אנלא רוצה להקשיב להם כי אני אוהב אותה כלכך...בחיים לא היה לי משהו כזה עם מישהי !
    ואני בנאדם שמשיג חברות בקלות יתר...XD
    מה לעשות? לגמור אתזה?
    נ.ב
    הרמה של המגעילות שהיא מתייחסת אלי היא לא אנושית כבררר !
    היא נותנת לי לרדוף אחריה ימים שלמים...
    בקטע הזה הגבר צריך להיות גבר, אחי לפעמים להיות הבוגר משמע לדעת מתי צריך להבליג... אם אתה רוצה שהיא תפסיק תגרום לה להבין שהיא לא נלחמת עם אף-אחד, ושזה מעולם לא היה קרב כי אתה מסכים איתה... כשהיא תבין שאתה מסכים איתה בהמון דברים (ואני מדבר על הדברים השוליים, אל תהיה עבד שפוט, אל תהיה אומלל וכו') אז כשאתה לא תסכים איתה מידי פעם במחלוקת בינייכם, היא תבין שזה כנראה משו רציני, ותתיחס בהתאם!

בהצלחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect