קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] יכול להיות שקרה משהו למחשב?
    על ידי 1 1 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-02-2012, 17:48
  2. בעיה באימיול שקשורה גם למחשב
    על ידי Ch3MiCaL בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:31
  3. יכול להיות שטעיתי במשחק?
    על ידי Dave Grohl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מכורה למחשב נמאס לי להיות תלויה בו|17

ברירת מחדל מכורה למחשב נמאס לי להיות תלויה בו|17

היי, אני לא ממש נכנסת לפורום הזה אני מעדיפה להשתמש בעילום שם.
    אני לא יודעת מה לעשות אני נואשת בבקשה תעזרו לי! אני מכורה למחשב ואני באמת מתכוונת לזה!!! אני לפחות 5 שעות על במחשב לפעמים זה יום שלם באמת אני יודעת שלרובכם זה ישמע מוגזם אבל תאמינו לי זה באמת ככה! השגרה שלי פשוטה מאוד, אני חוזרת מתיכון, אוכלת, שותה והולכת לשבר מול מסך המחשב עד מאוחר בלילה. אני חיה עם אמא שלי לבד בבית, ואמא שלי לא ממש יודעת מה אני עושה כשהיא בעבודה כול היום. אני אומרת לה שאני עושה שיעורים ורק בערב כאילו אני הולכת למחשב לשעתיים. בעצם כול הזמן שאמא שלי בעבודה אני מול המחשב! זה נמשך ככה יותר משנתיים+ פעם לא, פעם לא ישבתי שעות רבות כאלו מול מסך המחשב.

ואתם יודעים מה? זה נמאס עד רמה כזאת שאני מרגישה שאני משרתת את המחשב הזה! זה בדיוק כמו התמכרות לקזינו, סמים, אלכוהול אפילו קצת גרוע יותר. אתם בטח שואלים את עצמך: "וואו כאילו למה ילדה בת 17 יושבת מול מסך המחשב כול היום? מה אין למה מה לעשות בחיים? שתצא..." כן, קל להגיד קשה לעשות. אתם צודקים הגעתי לשלב בחיים שלי שבאמת אין לי מה לעשות, פשוט אין. נסגרתי בתוך עצמי והחבר הכי טוב שלי הוא המחשב. לא, אני לא משחקת משחקים אני פשוט יושבת קוראת כתבות, יעוצים ומחפשת את עצמי בין השורות של האינטרנט. משהו שיעודד אותי להמשיך האלה. כן אתם צודקים ברחתי מהמציאות. המציאות שלי היתה קשה מדי בשבילי והחלטתי להתבודד.. החלטתי... בטח לא ברצון ככה קרא שפשוט המחשב מבין אותי, לא מתלונן ופשוט מביא לי כתבות שלפעמים מעודדות אותי לחיות במציאות וירטואלית.

אתם לא מבינים כמה קשה לי לחיות ככה אני יודעת שאת ה- 8 השעות האלה יכולתי לבזבז למשהו מועיל לימודים, יציאות, טיפוח אבל הכול נראה לי חסר משמעות. אני לא יכולה בלי מחשב זה הדבר היחיד שמעודד אותי לחיות. אני שונאת את עצמי בהרבה מובנים כי אני מכורה למשהו לא מציאותי וכשאני רואה אפילו בתוך האינטרנט הזה קצת מציאות (אם אפשר לקרוא לזה ככ) אני מתחילה לחשוב "ה' יכולתי להיות גם ככה אם היה לי קצת חשק להתקדם האלה, לא לשבת 8 שעות מול המחשב".

למה אני עושה את זה? למה אני לא יכולה להגיד STOP? כי אין לי מציאות מעבר לגבולות המחשב, אין לי ממש חברים, אין לי עם לי לצאת... אנשים לא מבינים אותי, אני די מדוכאת מעצמי כי יש הרבה דברים שאני רוצה לשנות בי אבל אין לי רצון לעשות משהו. פשוט מחכה על שהחוסר המציאות תהרוג אותי. בגלל זה אני לא אוכלת, לא שותה וקשה לי להירדם אם אני הולכת לישון ארדם רק לשעות בודדות רק לכ- 4 שעות מקסימות 5

אבל כשאני ארדם אחלום על עצמי באופן אחר באופן שהייתי רוצה להראות את עצמי במציאות, בכזה אופן שאחרים ירצו פעם להגיד עליי "הלוואי שהייתי כמוהה"!

הייתי חייבת לפרוק, אין משמעות לחיים גם לא לשלוש הנקודות האלה... אני כבר לא חושבת שיבוא לזה המשך שיגרום לי לעשות מהפך.

תודה על ההקשבה,
    כלואה בין הסורגי החוסר מציאות.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אין לי פשוט מה להגיד לך חוץ מזרקי את המחשב או משהו כזה.
    בואי נתחיל ככה,אפשר לדעת למה את חיה עם אמא שלך לבד?
    בקשר ליציאות,זה לא שזה חסר משמעות בשבילך,אני מכיר את ההרגשה הזאת,את מרגישה ככה כי אני בטוח שהרבה זמן לא יצאת ולא חווית הנאה רצינית מבילוי,לכן את חושב שזה חסר משמעות אבל תני לי להגיד לך משהו.
    מחשב יהיה לך תמיד,זה גם בסדר אם תורידי את המינון מ5 ל3 שעות(תחלקי את זה ליום יום,לא זמן מדויק)
    אני אגיד לך מה אני עושה,אני נמצא על המחשב שאין לי מה לעשות(או שאין עבודה,או שחברים שלי בצבא,או שאני לא נמצא עם חברה שלי)
    זה מה שאני מעביר לי את הזמן כשאני לבד.
    עכשיו אני שואל אותך איך הגעת למצב הזה?איך המצב החברתי שלך?
    אני אומר שפשוט תורידי את זמן השהייה שלך במחשב ותתחילי לצאת,את עכשיו בת 17 שזה באמת הגיל (לפי דעתי) הכי יפה מבין כול גילאי הטיפש-עשרה.
    בגיל הזה את פחות או יותר באמת נהיית בוגרת ומעצבת את האופי שלך לעתיד,השאלה שלי היא ככה,האם את רוצה להיות אישה מופנמת?שלא יצאה?לא בילתה?לא עשתה חיים?בינינו?אני בטוח שלא.
    עוד דבר,הנעורים לא ילוו אותך תמיד,יבוא יום ותהיי מבוגרת ותחשבי לעצמך:"וואלה לא עשיתי כלום בילדות חוץ מלשבת כמו פגר על המחשב"
    האם זה המבט לעבר שאת רוצה שיהיה לך?

יום ראשון הוא יום חדש,תדברי עם חברות בבית ספר תתכננו לכם לעשות משהו אחרי בית ספר ויהיה בסדר.
    יותר ממה שאמרתי לך אני לא חושב שצריך להגיד עוד,עכשיו הכל תלוי בך.

תמיד תזכרי :"פתרון הבעיה מתחיל בהכרה בה"
    שבת שלום,וצאי מהבית עכשיו!

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

שמעי מה שאני ממליצה לך זה לעשות COLD TURKEY
    יעני גמילה קרה.
    תנתקי ת'מחשב ואל תתני לעצמך להתקרב אליו

תשמעי, הגמילה מזה לא תהיה יותר קלה מההרגשה שיש לך עכשיו שאת משועבדת לו. את תצטרכי להתחיל ה-כ-ל מההתחלה. להתחיל להשקיע בלימודים, להתחיל ליצור חברויות חדשות, להתחיל להכיר את עצמך מחדש.
    את לא יכולה להגיד לעצמך STOP כי.. כמו כל דבר ממכר, זה מכניס אותך לאזור הנוחות. כיף לך שם, נעים לך שם ואפ'חד לא יכול לפגוע בך אבל זה לא החיים האמיתיים.
    אז אין מה לעשות.. את תצטרכי להכריח את עצמך לצאת החוצה ולעשות עם עצמך משהו
    חלק חשוב לדעתי זה חברים. הם אלה שצריכים להיות שם בשבילך. אם התרחקת מחברות קודמות אז הגיע הזמן להתקרב שוב. תדברי איתן על הבעיה שלך ותבקשי מהן לעזור לך. זה שאת מודה שיש לך בעיה זה כבר מעולה, יש אנשים שעוד בהכחשה (:

תנסי לעשות הכל חוץ מלהיות במחשב.. לאט לאט את תביני שאת כן יכולה להשתלב במקומות אחרים וההתעסקות במחשב תהפוך לשולית בחיים שלך.
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה (:

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

גמילה, המילה עצמה מפחידה נכון? לדעת שעכשיו צריך לעבור שינוי כזה חד בחיים שלך בכל הדברים הקטנים שאליהם נמכרת אי פעם... אני אישית יודע טוב מאוד איך זה מרגיש, ואיך לעבור את התהליך בצורה הכי אפקטיבית, (הייתי מכור בצורה בילתי נתפסת לקפה, היו לי ימים בקיץ שהייתי שותה כ-8 [שמונה, זו לא טעות] כוסות קפה ביום, והיום כ-10 חודשים אח"כ, אני מסתדר עם 2 כוסות ביום, אני מרגיש שהצלחתי) לפי דעתי הCOLD TURKEY היא שיטה מאוד לא יציבה, זה לחזקים באמת שביניינו,

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    שמעי מה שאני ממליצה לך זה לעשות COLD TURKEY
    יעני גמילה קרה.
    ואני מעריץ אותך [SexyBeer] שאת כן מצליחה לעבור גמילות שונות בשיטה הזו, את כנראה בנאדם חזק בצורה מטורפת!

אם את מרגישה שאת יכולה לעבור את הגמילה מהמחשב כמו SexyBeer, מי אני שיגיד לך לא לעשות את זה
    אבל אם את רוצה שיטה טובה באמת, הייתי ממליץ לך להמשיך ולקרא

אין לגמילה (שאני לרוב משתמש לדברים קטנים כמו לכסוס ציפורניים, וקפה וכו' ) הזו שם בדיוק, או שכן יש לה ואני לא יודע אבל השיטה הולכת ככה,(אני לא יכתוב כאן נתונים מדוייקים, את תכניסי את הנתונים שלך לבד אח"כ) יש בשבוע 7 ימים, את משחקת על המחשב 7 שעות ביום ו7 ימים בשבוע, מהיום את לא נוגעת יותר מ5 שעות במחשב בימי ראשון!
    זו השיטה! לאט לאט את מוסיפה גם את יום שני, ואז את שלישי ורביעי וחמישי ושישי ושבת, ואח"כ את מורידה מ5 אל 3, ואחרי שאת כל השבוע הצלחת לשחק רק 3 שעות, ואת מרגישה מוכנה את מורידה עוד, ועוד ועוד!

שיהיה לך בהצלחה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה

ואני מעריץ אותך [SexyBeer] שאת כן מצליחה לעבור גמילות שונות בשיטה הזו, את כנראה בנאדם חזק בצורה מטורפת!

!
    חחחחחח דיי תמשיך 33>

טוב אני באמת מאמינה בגמילה קרה אבל אם את מרגישה כמו שHEAVEN המליץ לך.. באמת לכי על זה
    מה שכן, שום דרך לא קלה מהשניה.. בשתי הדרכים בסופו של דבר זה ניתוק ממשהו שאת אוהבת וזה קשה אז הגיע הזמן להוכיח לעצמך שאת יכולה!
    בהצלחה =]

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect