טוב, כבר מעל חודש שאני מתעסק בכל נושא הפיקאפ 90% מזה התרכזתי בקריאת מאמרים ואולי 10% בביצוע שגם הוא לא היה מוצלח במיוחד..
בכל מקרה, במהלך כל התהליך הזה ובמיוחד אחרי שקראתי את הספר "המשחק" הבנתי שמי שבאמת רוצה להצליח צריך לעבוד עם מישהו שכבר מצליח, חוץ מזה שהשיפור שלך יהיה הרבה יותר משמעותי כי "החונך" שלך מתקן אותך בזמן אמת, הוא גם הרבה יותר מדרבן אותך ומוציא ממך דברים שהרבה יותר קשה לך או שאפילו לא ידעת שאתה יכול להוציא מעצמך.
מאותם הסיבות שאנשים נרשמים לחוגי כושר, הם לא יכולים לרוץ לבד? הם לא יכולים לעשות שכבות שמיכה ועוד מאות תרגילים לבד? הם צריכים שמישהו יהיה שם וידריך אותם וייתן להם את הכוח הזה לא לוותר, יוציא מהם דברים שהם לא חשבו שהם יכולים להוציא מעצמם, הרי רוב האנשים שמתאמנים ויוצאים לרוץ לדוגמה, ברגע שהם מרגישים שהם עומדים להקיא או סתם מוותרים לעצמם ומרגישים שהם לא יכולים יותר, הם עוצרים ומתחילים ללכת, בחוגי הכושר כמו כושר קרבי לדוגמה, יגידו להם שהם לא עוצרים עד שהם מתים וככה זה גם יהיה.
מה שאני מנסה לאמר פה, זה שהבנתי שלי אין את היכולת, ללמד את עצמי את כל הנושא הזה לבד, או ללמוד אותו ע"י יציאה לסארגים עם מתחילים אחרים, ברור שיהיה שיפור תוצאות אבל לא משמעותי כמו שאני רוצה שיהיה, הבנתי שרק ע"י עבודה עם מישהו מתקדם ממני אני יצליח לשפר את עצמי, ולצערי הרב כל תותחי הפיק-אפ ששמתי לב אליהם, לב דווקא המדריכים של הקורסים השונים אלא אנשים כמו Xanax לדוגמא, לא יוצאים לסארגים עם מתחילים, ואם כן אז הם גווים על זה תשלום.
בכל מקרה התחלתי לשקול ברצינות את הנושא הזה של ההרשמה לקורס פיק-אפ, אני לא בחור ביישן או בעל פחד גישה, אבל אני רוצה ללמוד את זה, ללמוד את כל הנושא הזה, משהו שאני מרגיש שאני לא יכול לעשות רק מהאינטרנט, אני רוצה ללמוד את השלבים מהיסוד ולראות את זה קורה בשטח ע"י אלו שמצליחים בזה. אני מרגיש שיש לי הרבה פוטנציאל מבוזבז בתחום ואלא אם כן יצוץ איזה PUA תותח שיגיד שהוא רוצה לקחת אותי לחסותו, אני כנראה ירשם לקורס בתנאי שאנשים פה לא ישכנעו אותי פה שזה בזבוז זמן.
אל תנסו לשכנע אותי שזה בזבוז כסף - הכסף הוא לא מניע שעוצר אותי פה, אני עבדתי והרווחתי את הכסף הזה וכרגע זה נראה לי מטרה מספיק חשובה שתשתלם לי בעתיד ושווה את הכסף - וגם אם לא יצא לי כלום מהקורס הזה יהיה לי ידע, ידע שאני לא ירכוש תוך חצי שנה, ידע שאני יכול להחזיר בעבודה של חצי חודש.
אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא? אתם מסכימים איתי שרוב האנשים שלומדים רק מהאינטרנט לא מצליחים (בצורה משמעותית) כמו אלו שלמדו עם מישהו שמבין בתחום, וכן ברור לי שאנשים שלמדו רק מהאינטרנט גם הצליחו לסגור אבל אני מדבר על להפוך לאומן פיתוי מהטובים שיש, אחד שמנטרל את שאר האומנים שיש בחדר ולוקח את הבנות לעצמו.
וסה"כ מה אתם חושבים על הרעיון של לקחת קורס באומנות הפיתוי.
דיון פורה![]()

ציטוט ההודעה