קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 15:49
  2. מה אתם חושבים על האלבום החדש של Inner Action - Liquid Hologram
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 00:26
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 22:48
  4. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 00:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41

קורסים? מה אתם חושבים על זה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ברירת מחדל קורסים? מה אתם חושבים על זה.

טוב, כבר מעל חודש שאני מתעסק בכל נושא הפיקאפ 90% מזה התרכזתי בקריאת מאמרים ואולי 10% בביצוע שגם הוא לא היה מוצלח במיוחד..
    בכל מקרה, במהלך כל התהליך הזה ובמיוחד אחרי שקראתי את הספר "המשחק" הבנתי שמי שבאמת רוצה להצליח צריך לעבוד עם מישהו שכבר מצליח, חוץ מזה שהשיפור שלך יהיה הרבה יותר משמעותי כי "החונך" שלך מתקן אותך בזמן אמת, הוא גם הרבה יותר מדרבן אותך ומוציא ממך דברים שהרבה יותר קשה לך או שאפילו לא ידעת שאתה יכול להוציא מעצמך.

מאותם הסיבות שאנשים נרשמים לחוגי כושר, הם לא יכולים לרוץ לבד? הם לא יכולים לעשות שכבות שמיכה ועוד מאות תרגילים לבד? הם צריכים שמישהו יהיה שם וידריך אותם וייתן להם את הכוח הזה לא לוותר, יוציא מהם דברים שהם לא חשבו שהם יכולים להוציא מעצמם, הרי רוב האנשים שמתאמנים ויוצאים לרוץ לדוגמה, ברגע שהם מרגישים שהם עומדים להקיא או סתם מוותרים לעצמם ומרגישים שהם לא יכולים יותר, הם עוצרים ומתחילים ללכת, בחוגי הכושר כמו כושר קרבי לדוגמה, יגידו להם שהם לא עוצרים עד שהם מתים וככה זה גם יהיה.

מה שאני מנסה לאמר פה, זה שהבנתי שלי אין את היכולת, ללמד את עצמי את כל הנושא הזה לבד, או ללמוד אותו ע"י יציאה לסארגים עם מתחילים אחרים, ברור שיהיה שיפור תוצאות אבל לא משמעותי כמו שאני רוצה שיהיה, הבנתי שרק ע"י עבודה עם מישהו מתקדם ממני אני יצליח לשפר את עצמי, ולצערי הרב כל תותחי הפיק-אפ ששמתי לב אליהם, לב דווקא המדריכים של הקורסים השונים אלא אנשים כמו Xanax לדוגמא, לא יוצאים לסארגים עם מתחילים, ואם כן אז הם גווים על זה תשלום.

בכל מקרה התחלתי לשקול ברצינות את הנושא הזה של ההרשמה לקורס פיק-אפ, אני לא בחור ביישן או בעל פחד גישה, אבל אני רוצה ללמוד את זה, ללמוד את כל הנושא הזה, משהו שאני מרגיש שאני לא יכול לעשות רק מהאינטרנט, אני רוצה ללמוד את השלבים מהיסוד ולראות את זה קורה בשטח ע"י אלו שמצליחים בזה. אני מרגיש שיש לי הרבה פוטנציאל מבוזבז בתחום ואלא אם כן יצוץ איזה PUA תותח שיגיד שהוא רוצה לקחת אותי לחסותו, אני כנראה ירשם לקורס בתנאי שאנשים פה לא ישכנעו אותי פה שזה בזבוז זמן.
    אל תנסו לשכנע אותי שזה בזבוז כסף - הכסף הוא לא מניע שעוצר אותי פה, אני עבדתי והרווחתי את הכסף הזה וכרגע זה נראה לי מטרה מספיק חשובה שתשתלם לי בעתיד ושווה את הכסף - וגם אם לא יצא לי כלום מהקורס הזה יהיה לי ידע, ידע שאני לא ירכוש תוך חצי שנה, ידע שאני יכול להחזיר בעבודה של חצי חודש.

אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא? אתם מסכימים איתי שרוב האנשים שלומדים רק מהאינטרנט לא מצליחים (בצורה משמעותית) כמו אלו שלמדו עם מישהו שמבין בתחום, וכן ברור לי שאנשים שלמדו רק מהאינטרנט גם הצליחו לסגור אבל אני מדבר על להפוך לאומן פיתוי מהטובים שיש, אחד שמנטרל את שאר האומנים שיש בחדר ולוקח את הבנות לעצמו.
    וסה"כ מה אתם חושבים על הרעיון של לקחת קורס באומנות הפיתוי.

דיון פורה
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 02-06-2011 בשעה 01:26.

2. קישורים ממומנים

פורום ווינגים אחי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

אני אגיד לך ככה - יש אנשים שרוצים להיות תוכניתנים מצליחים.
    חלקם לומדים עצמאית וחלקם הולכים לאוניברסיטה. שתי הדרכים כשרות. באחת אתה סוג של ממציא את הגלגל - חוקר בעצמך, בונה תוכנית לימוד לעצמך וגם מיישם אותה, בשנייה אתה חוסך זמן ומשתמש באותה החקירה שעשו כבר בעבר במקום לעשות אותה שוב עצמאית.

כל דבר אפשר ללמוד עצמאית ואפשר ללמוד במסלול הכשרה מיוחד שכנראה יביא אותך לידע ולתוצאות הרבה יותר מהר.
    יחד עם זאת, לא כל אחד הוא אוטודידקט שמסוגל ללמוד ידע וליישם אותו בו זמנית ברמה גבוהה. רוב האנשים צריכים הדרכה, תוכנית לימוד ותרגול, שיראו להם מה עושים ולפי איזה סדר. תחליט בעצמך לאיזה מחנה אתה שייך.

אם אתה מאלו שתמיד למדו הכל מעצמם, שהבריזו משיעורים ואח"כ למדו לבגרות ב-5 יחידות מתמטיקה עצמאית מספרים והוציאו ציון מעל ל-90, אז אולי אתה לא צריך קורס ותוכל לעשות את אותו הדבר גם כאן.
    אם אתה מאלו שלא רוצים לשבור את הראש בבניית תוכנית הכשרה עצמאית (שאולי לא תהיה הכי טובה), ורוצים לקבל את כל החומר מוכן, מסודר, עם תוכנית הכשרה בדוקה, אז לך לקורס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    חלקם לומדים עצמאית וחלקם הולכים לאוניברסיטה. שתי הדרכים כשרות. באחת אתה סוג של ממציא את הגלגל - חוקר בעצמך, בונה תוכנית לימוד לעצמך וגם מיישם אותה, בשנייה אתה חוסך זמן ומשתמש באותה החקירה שעשו כבר בעבר במקום לעשות אותה שוב עצמאית.

כל דבר אפשר ללמוד עצמאית ואפשר ללמוד במסלול הכשרה מיוחד שכנראה יביא אותך לידע ולתוצאות הרבה יותר מהר.
    יחד עם זאת, לא כל אחד הוא אוטודידקט שמסוגל ללמוד ידע וליישם אותו בו זמנית ברמה גבוהה. רוב האנשים צריכים הדרכה, תוכנית לימוד ותרגול, שיראו להם מה עושים ולפי איזה סדר. תחליט בעצמך לאיזה מחנה אתה שייך.

אם אתה מאלו שתמיד למדו הכל מעצמם, שהבריזו משיעורים ואח"כ למדו לבגרות ב-5 יחידות מתמטיקה עצמאית מספרים והוציאו ציון מעל ל-90, אז אולי אתה לא צריך קורס ותוכל לעשות את אותו הדבר גם כאן.
    אם אתה מאלו שלא רוצים לשבור את הראש בבניית תוכנית הכשרה עצמאית (שאולי לא תהיה הכי טובה), ורוצים לקבל את כל החומר מוכן, מסודר, עם תוכנית הכשרה בדוקה, אז לך לקורס.
    אתה מפספס עוד הרבה דברים חשובים בדרך חוץ מ"תכנית הכשרה עצמית" אם אתה עובר קורס. מה גם שיש מלא רמאים וגנבים, התחום הזה לא ממש אמין כמו שהוא נראה.

פותח האשכול-אתה עושה את זה כל כך אובר דרמטי, אמן פיתוי, להפוך לאומן פיתוי "מהטובים שיש" אחד שמנטרל את שאר האומנים שיש בחדר ולוקח את הבנות לעצמו... קודם כל זה כולה להתחיל עם בנות, אני אף פעם לא הבנתי למה נותנים לאנשים שעושים את זה כינויים מיוחדים בעלי משמעות כלשהי. ומה אתה רוצה ליהיות אגואיסט מניאק? אתה לא יכל "לנטרל" אנשים אחרים מה זה פה קונג-פו? גם אם יהיה לך סופר ביטחון עצמי ותדע כל מושג פיקאפ שקיים, נגים, תאוריות, טכניקות, רוטינות (לא שבאמת צריך שום דבר מיזה חוץ מביטחון עצמי ומודעות עצמית) תמיד יהיו בנות שלא ירצו אותך, זה לא תחרות ויהיו בנות שיעדיפו את הבחור הביישן ליד על פניך תתפלא. תמיד יהיו בנות שירצו אותך לא משנה מה ותמיד יהיו בנות שלא ירצו אותך לא משנה מה. כל שאר הבנות שלא בטוחות אם הן רוצות אותך או לא אתה צריך להשיג (אם אתה מעונין בהן כמובן) וכאן נכנס הפיקאפ לתמונה. אני ממליץ לך לקרא את המאמר המצוין שפורסם פה מוקדם יותר היום "התורה על רגל אחת , בערך" אולי זה יבהיר לך כמה דברים. בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 03-06-2011 בשעה 18:33.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

אתה מפספס עוד הרבה דברים חשובים בדרך חוץ מ"תכנית הכשרה עצמית" אם אתה עובר קורס. מה גם שיש מלא רמאים וגנבים, התחום הזה לא ממש אמין כמו שהוא נראה.
    כמו בכל מקום אחר. זה לא משהו שצריך להתייחס אליו, כי בכל מקום יהיו גופים שכבר "הוכיחו את עצמם" ויהיו כאלה שצצים כמו פטריות אחרי גשם ומנסים להראות את עצמם כאילו הם מביאים איזושהי בשורה סופר דופר חדשנית, והם טובים וכל השאר חרא. מהם צריך להיזהר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 21:28.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אני נגד לעבור קורסים, אבל לצערי כולנו נעבור אותם בסופו של דבר, זה לאט לאט ומיום ליום הופך להיות טוטם חברתי.
    אלא אם הפמיניסטיות ינצחו
    על מה אתה מדבר֣?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יופי של יופי!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 21:58.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה

זה לא נכון.
    כשאתה לומד מקצוע אתה צריך לרכוש ידע, לא צריך לעבור תהליך מסויים.
    פה כדי להצליח באמת ולא להיות מזוייף צריך לעבור תהליך מסויים, הכשרה פנימית, קבלת תובנות עצמיות, אני לא אומר שקורסים זה רע, אבל הדוגמה שלך רעה מאוד.
    מסע עצמי זה הרבה יותר קשה כי אין לך מסגרת, אבל התוצאות מדברות בעד עצמן (כל הגדולים לא לקחו קורסים, פשוט אכלו הרבה חרא בחיים שהביא אותם להתמקדות ודבקות)

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    זה לא נכון.
    כשאתה לומד מקצוע אתה צריך לרכוש ידע, לא צריך לעבור תהליך מסויים.
    פה כדי להצליח באמת ולא להיות מזוייף צריך לעבור תהליך מסויים, הכשרה פנימית, קבלת תובנות עצמיות, אני לא אומר שקורסים זה רע, אבל הדוגמה שלך רעה מאוד.
    מסע עצמי זה הרבה יותר קשה כי אין לך מסגרת, אבל התוצאות מדברות בעד עצמן (כל הגדולים לא לקחו קורסים, פשוט אכלו הרבה חרא בחיים שהביא אותם להתמקדות ודבקות)
    \

ניל סטראוס? לקח קורסים כמו גדול, כמובן שחוץ מהקורסים שיש את המסע האישי אבל הוא לדוגמא אחד שלקח הרבה

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

XsonicX .... אין לי בינתיים כח לפרט למה
    אבל אתה מלא בקקה

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    \

ניל סטראוס? לקח קורסים כמו גדול, כמובן שחוץ מהקורסים שיש את המסע האישי אבל הוא לדוגמא אחד שלקח הרבה
    חחחחחחחחח צפוי שתביא את היוצא דופן.
    אבל תקן אותי אם אני טועה, לא קראתי את הספר.
    רוב ההתפתחות שלו קרתה מהלוגים האישיים שהוא פירסם והיציאות העצמאיות לשטח.
    וגם אם לא, לקחת אחד מתוך תותחים רבים אחרים שלא לקחו.

אבל אתה כבר יודע מה אתה רוצה, אז לך לקורס.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

לא ניסיתי להביא יוצא דופן..
    מה שאתה אמרת זה שאלו שלא לקחו קורסים והצליחו לבד הגיעו לתוצאות יותר גבוהות אבל לקח להם יותר זמן ומה שאני ניסיתי להראות בזה שהבאתי לך את ניל שטראוס זה שהוא הצליח לא פחות מהגדולים ביותר אבל כן לקח קורס..

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

חבר אתה שוכח משהו, למידה היא תהליך של שינוי, בהגדרה.
    גם אני אקח לך את היד עכשיו ואעבור איתך בחורה בחורה, אם לא תשנה, אם לא תסתגל, אם לא תפעיל את הגלגלים, עד שתיצור שינוי
    (שזה התהליך האמיתי והחלק הקשה ביותר בכל למידה שהיא) - אתה תסבול ולא תצליח.

לדבר עם בחורה, זה קצת כמו להופיע כמו קהל, לרקוד במועדון או אפילו לצייר. זה ללמוד On the job, מה שנקרא. גם אם תדע את כל אומנות השכנוע בתאוריה עד לרמה של לשנן בע"פ, עדיין תבלבל בפעם הראשונה שתעשה את הפעולה. עדיין תגלה שיש פער בין מה שקיים עכשיו למה שצריך להיות. את הפער הזה אי אפשר "להשלים" לך, אתה חייב לעשות אותו בעצמך, חייב לצאת, חייב להכנס לסיטואציה שוב ושוב, עד שתוכל לחלק את הקשב.

חלוקת קשב היא פונקציה של 2 דברים - מיומנות בפעולה שאתה עושה, ונסיון. להתחיל עם בחורה שאתה לא מכיר ברחוב זה פעולה שאתה לא מנוסה בה. אתה לא תוכל לחלק את הקשב שלך ללדבר עם הבחורה שמולך ולהיזכר בכל העקרונות של הפיקאפ. לא משנה מי יעמוד ליידך, לא משנה מי יחזיק לך את היד וכמה הוא אדיר וענק עם בחורות, עד שלא תעשה שינוי, הוא סתם יהיה שם.

ואם אתה שואל אותי, להוציא אלפי שקלים בשביל להתגבר על הפחד הראשוני לגשת, זה שטות. דיי נו, זה נחמד לדבר על זה כשזה בתוכנית טלויזיה, אבל בפועל לכולם יש את זה, וזה לא עובר, ,פשוט לומדים להתגבר על זה. אם עשית את זה פעם אחת אתה תצליח שוב. לא צריך מקלחות קרות או איזה רוסי שיגיד לך לגשת אליה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הכל יופי
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 21:59.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,181 | הודעות: 8,150,763 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect