קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה]שי אוחיון - רגעים(חדש)
    על ידי guy555 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 15:06
  2. [מוכר] 2 יוזרים ריקים לאתר Pisexy.org תציעו נק'
    על ידי BlacK AnGel בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-02-2007, 14:34
  3. Stupid Moments\רגעים מטומטמים!!סרטון ענקקק
    על ידי guy555 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-10-2006, 14:38
  4. רגעים אחרונים ביחד
    על ידי levental בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-08-2006, 14:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

רגעים ריקים

ברירת מחדל רגעים ריקים

אלו הרגעים בהם אני חוזרת מהבית ספר זורקת את התיק על המיטה..ישנה שעתיים קמה לעבודה חוזרת בלילה כשאני עולה לאוטובוס
    בודקת את הפלא אולי מישהו התקשר כשעבדתי..וכמו כל יום שגירתי אין כלום..אני לא מעניינת אף אחד ובטח שאף אחד לא מחפש אותי.
    אני חלק מהאוויר שמרכיב את העולם רק בצורה קצת שונה..תסכול פריקה יאוש מה לא רק תשאלו???הכל נמצא בתוכי...בא לי לבכות
    ללא הפסקה רק לשפוך את כל הגועל והכאב מתוכי ..וכמו עכשיו וכמו תמיד אני שוב קולטת אני לבד יש הורים יש משפחה נכון אבל
    חוץ מזה לבד לבד...בכל העולם הענק הזה הגונגל הפראי הזה אני מוכרת רק לשני הורים וכמה אחים..חוץ מזה אף אחד לא מכיר את העלמה
    השחרחורת עם העיניים הגדולות אחח אלוהים אני מרגישה שאני מפספסת כל כך הרבה..אני רוצה כל כך להתחבר לאנשים אבל בסופו של
    דבר כולם נוטשים אותי..כולם נכון זה בגללי בטוח לא יכול להיות שאצל כולם משהו דפוק..למרות הכל אני מנסה להודות לאלוהים יום יום על זה שאני פה חיה ונושמת מנסה להיות אופטימית אבל זה קשה קשה !!!כל כך קשה אין לי מילים אפילו אני מנסה לא להישבר אני רוצה כל כך שיאהבו אותי אני רוצה כל כך הרבה ..לא יודעת מה לעשות כבר השתגעתי מהכל!!!!!

2. קישורים ממומנים

יש לי בעיה כמו שלך. רק שאצלי אין את העבודה שמעבירה לי את הזמן אז תתנחמי בזה.

אממ אין לי הרבה מה להגיד לך , חוץ מזה שכמו שהספקתי להכיר את עצמי והבעיה שלך מאוד דומה לשלי מה שאני אומר לך קודם כל
    את אומרת שאת בבית ספר ואת עובדת אז אני מניח שאת בת 16-18 אז אל תדאגי החיים עוד לפנייך יהיו לך עוד המון חברים במסגרות שונות כמו בצבא (אלא חברים שיכולים להישאר לכל החיים) או כמו בעבודה .

אז עכשיו קצת קשה לך אוקי או שאת יכולה לקום ולחפש לעצמך חברים להתחבר עם ילדים או שאת מרגישה שלא בא לך על זה ואת יכולה לחכות לעוד הזדמניות - הם יגיעו.

תגידי תודה שזאת הבעיה שלך יש אנשים עם בעיות הרבה יותר גדולות - אני תמיד מסתכל על העולם ככה ומודה לאלוהים שאני בריא חי ונושם. כל השאר זה באמת רק עטיפה .

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני רוצה כל כך שיאהבו אותי אני רוצה כל כך הרבה ..לא יודעת מה לעשות כבר השתגעתי מהכל!!!!!
    אל תתיאשי, החיים לפנייך! אולי עכשיו כואב וקשה, אבל זה רק אומר שאת בעליה, את מבינה החיים הם כמו אופניים...
    את מנסה להתחבר לאנשים?
    אולי כאן מגיע המצב של אם אין אני לי, מי לי?
    לכי תדברי! תפציצי! תעשי שינוי בעצמך ותתחילי להתחבר לאנשים בלי לחכות שם יתחברו אליך!

חוצמיזה שאת לא לבד, אני כאן, כולנו כאן, חסר לך אם מי לדבר? לשתף? לצחוק? בבקשה צרי קשר במסנג'ר,(כתובתי למטה), אני כאן עכשיו ובכלל כדי להשאר!

בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 10-06-2011 בשעה 17:45.
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,882 | הודעות: 8,150,464 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect