אני יודע מה זה לולאה ויוצא לי להשתמש בזה מדי פעם , אבל לפעמים אני לא מוצא זמן מתאים לעשות את זה וזה ממש עזר לי אז אני רוצה להשתמש בזה כמה שיותר עם בנות שונות .
תוכלו לחלוק פה דוגמאות של לולאות שהשתמשתם בהן ?
אני יודע מה זה לולאה ויוצא לי להשתמש בזה מדי פעם , אבל לפעמים אני לא מוצא זמן מתאים לעשות את זה וזה ממש עזר לי אז אני רוצה להשתמש בזה כמה שיותר עם בנות שונות .
תוכלו לחלוק פה דוגמאות של לולאות שהשתמשתם בהן ?
|
|
מה זה לולאה?
שלום, לכל מי שמעוניין עיצוב או בניית אתר ברמה גבוהה בחינם שיפנה אלי. (עבודות קודמות בפרטי)
אז למה בחינם אתה שואל את עצמך? בגלל שאני צריך להגדיל את תיק העבודות שלי למשהו רציני יותר.
הכוונה לזה שאתה מתחיל לדבר על נושא מסויים, ואז באמצע עובר לנושא אחר, ואז עוד פעם לנושא אחר, ואז באמצע עובר לנושא הראשון ומסיים אותו.. וכך הלאה וכך הלאה?
הוא מתכוון לתאוריית החישוקים (hoop theory).
זאת אומרת לתת לבחורה תנאי לקבלת התעניינות. מיסטרי כתב על זה בספר שלו.
דוגמה: בחורה רוצה שלוק מהמשקה שלך, אז אתה מציב לה "חישוק": אם תביאי לי נשיקה בלחי, תקבלי שלוק.
אם היא מביאה לך נשיקה (קפצה דרך החישוק שלך) אתה מעניק לה את הבקשה. אם לא, אין שלוק.
באופן אישי, אם שואלות אותי לשמי או לגילי, אני אומר לה: תני ניחוש אחד ואני יענה לך.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.