שלום אני רוצה תוכנה שמביאה Facbook Credits. שיעבוד שלא יהיה וירוס. אני מביא 11 נקודות על התוכנה הזאת
נכתב במקור על ידי gadosh6 שלום אני רוצה תוכנה שמביאה Facbook Credits. שיעבוד שלא יהיה וירוס. אני מביא 11 נקודות על התוכנה הזאת גם אין תוכנה כזאת וגם 11 נק' זה כלום.....................
נכתב במקור על ידי tommy123 גם אין תוכנה כזאת וגם 11 נק' זה כלום..................... יש תוכנה כזאת ו אני לא יכול להציע יותר גם זה ספאם
נכתב במקור על ידי gadosh6 יש תוכנה כזאת ו אני לא יכול להציע יותר גם זה ספאם FC עולה כסף... זה כאילו שיהיה תוכנה שמביאה כסף לPP...
נכתב במקור על ידי gadosh6 שלום אני רוצה תוכנה שמביאה Facbook Credits. שיעבוד שלא יהיה וירוס. אני מביא 11 נקודות על התוכנה הזאת אם בא לך תקבל שיטה איך לקבל 5 קרדיטים בחינם ללא שום צ'יט. תציע.
נכתב במקור על ידי Larry Bird אם בא לך תקבל שיטה איך לקבל 5 קרדיטים בחינם ללא שום צ'יט. תציע. מה עושה עם הקרדיט הזה? יש לי 20 ..
נכתב במקור על ידי -Eliran- מה עושה עם הקרדיט הזה? יש לי 20 .. יש משחקים שאפשר לקנות עם הקרדיטים כל מיני שטויות ודברים "בכסף אמיתי"...
נכתב במקור על ידי Larry Bird יש משחקים שאפשר לקנות עם הקרדיטים כל מיני שטויות ודברים "בכסף אמיתי"... איזה משחקים?
נכתב במקור על ידי -Eliran- איזה משחקים? מאיפה אני זוכר יש הרבה.
חוקי הפורום