קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מכיל ספוילרים]ראו 7.11
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 19:15
  2. סמאקדאון-5.11 [מכיל ספוילרים של תוצאות]
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 21:27
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 22:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

ספוילרים

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ברירת מחדל ספוילרים

יום טוב פורום WWE

צאבו גאררו אחרי זמן רב נכנס לטוויטר האישי שלו והודה לכול המעריצים שאומרים שהם מתגעגעים אלו והוא משיב לכולם נכון שזה קשה לי בלי הWWE לא יודע אים אי פעם אחזור לשם אבל אני בן אדם שמתאושש מהר ומהר מאוד אני יקום על הרגליים תודה לכולם.

יש שמועות שאדג יהיה מאוחרי הקלעים השבוע בסמקדאון אולי לחזור לWWE אבל לא לזירה אלה לעבודה מאוחרי הקלעים.

אחרי השידור של ראו אתמול גון סינה וסי אם פאנק היו מאוחרי הקלעים ודיברו שיחת שלום ואפילו התחבקו צחקו ולחצו ידיים גון סינה אומר אני מקווה מאוד שסי אם פאנק יחליט ברגע האחרון להשאר הוא מתאבק ענק.

המתאבק היחיד בWWE שנשאר בלתי מנוצח הוא ראנג מהל חבר של קאלי אבל בWWE מתכננים לו קרבות עים המתאבקים הבכרים של הארגון רנדי אורטון קיין ועוד רנהג מהל מוסיף אני המתאבק היחיד בWWE שגם ישאר ככה ואני באתי לנצח את כולם וגם המתאבק הראשון שיהיה בלתי מנוצח זמן רב.(סטורלין כמובן).

בשבועות האחרונים הנציג היחיד של סמקדאון בראו הוא מארק הנרי בגלל הפיוד שלו עים ביג שואו שכנראה יגיע לסיומו בכסף בבנק בראשון הקרוב.

אחרי השידור של ראו סנטינו מארלה וולדימיר קוזלוב עלו לזירה ולימדו את הקהל ריקוד ורקדו יחד איתם.

סי אם פאנק פתח את ראו וגם סגר את השידור באומרו ביום ראשון בערב להתראות WWE ביי וינס להתראות גון סינה ביי לאליפות הWWE וגם ביי ביי לסי אם פאנק וקרע את החוזה.

הריטיינג של סמקדאון עדיין נמוך ווינס אמר חייב לעשות שינוי ומהר והוא יהיה אחרי כסף בבנק.

אתמול בראו כול הרוסטר היה מאוחרי הקלעים אבל רובם התאבקו.

קווין נאש נשאל מתי יחזור להתאבק והוא משיב בקרוב מאוד חסרים כמה פרטים קטנים ואני יהיה מוכן לחזור לזירה במלוא העוצמה.

סטון קולד סטיב אוסטין מגיב על העזיבה של פאנק חבל שסי אם פאנק הולך הוא מוסיף צבע ועניין לWWE ומתאבק גדול אני ישבתי ועוד ישב איתו לשכנע אותו להשאר אני מקווה שנגיע יחד לבחירה הכי טובה.

גי אר כותב בבלוג שלו לראשונה אני שמח על הרעיון של WWE על הפיוד העתידי עים הדיוות יהיה מאוד מענין וזה ישפר את יכולות הדיוות.

כול מתאבקי כסף בבנק של ראו יהיהו בזירה הערב ויביא את גרסתו למה מגיע לו את הנצחון.

ועכשו לספוילר החם חם.
    לWWE עלה עוד רעיון על הפיוד העתידי הגדול בין הדיוות למתאבקים קלי קלי תלחם עים אחת הדיוות הנקסוס יכנסו יפריעו לה זאק ריידר יבוא כביכול לעזור ויעזור להם להפחיד אותה לאות נקמה כאילו קלי קלי לא רוצה אותו גון סינה בת פיניקס יבוא לעזור לה ואלי סי אם פאנק יצטרף אים ישאר דבר המוביל לפייס טרן של פאנק ואז יכנסו גם מתאבקי ודיוות סמקדאון לסיפור וזה יוביל לפיוד שסופו יהיה בסדרת ההשרדות רעיון יפה נראה אולי לWWE יהיו רעיונות יותר טובים אחרי כסף בבנק ודרך אגב אים הפיוד הזה יתקיים הוא יתחיל אחרי הסאמר סלאם.

עם אני לא יעלה עד סוף השבו לנהול אני לא ימשיך לפרסם פה ספוילרים אני מקווה שהמפקח יראה את זה ויעשה את החלטה הנכונה עם לא אני יפעל כמו פאנק
    נב

שמתי עוד לינקים להורדה של התוכנית של ראו
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=764466
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 12-07-2011 בשעה 15:52.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

כמו תמיד אני מגיב לך ראשון אחי אז תודה רבה קראתי הכול
    אני מקווה שפאנק יחתום ויעשה פייס טרן

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

חחחחח באמא שלי אחי ראיתי את השורה הראשונה עוד לפני שהגעתי לסוף אמרתי אתה מדבר כמו פאנק

בואנה אחי , אתה כישרוני בלהמציא כל מיני ידיעות הזויות ביותר ..

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי America Yoss צפיה בהודעה
    בואנה אחי , אתה כישרוני בלהמציא כל מיני ידיעות הזויות ביותר ..
    מה שתגיד כפרע
    כל מה שרשמתי קרה אחי אני רושם את זה מי בלוגים שך כותבים בWWE זה לא חרטא
    ועם אתה לא רוצה על תקרא את הספוילרים ואל תהרוס לפורום אוהב לקרוא ספוילרים בגלל אנשים כמוך אף אחד לא רושם פה כלום
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 19-07-2011 בשעה 20:58.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,433 | הודעות: 8,151,015 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect