בהאוס שואו שנערך אתמול בפרת', אוסטרליה, ג'ון סינה, לאחר הקרב שלו, ירד על דה רוק:
"איפה זה שקורא לעצמו הקפטן של קבוצת ברינג איט? ואם הוא באמת הקפטן של הקבוצה, למה הם לא מביאים לו פתק מהרופא שמאשר לו להחמיץ את הטיסה לאוסטרליה ושהוא לא יכול לבדר את ה- WWE יוניברס כאן בפרת'?
לי לא היה אכפת אם הייתי צריך לשחק ב- G.I Joe, מהיר ועצבני 5, מהיר ועצבני 6, גוזדילה, קינג קונג ויוליוס קיסר בעת ובעונה אחת, אני רוצה להיות במרכז הזירה ולהגן על האליפות הזאת בפני כולכם, כי אני לא שחקן, אני מתאבק מקצועי. זה מה שאני עושה כי הקהל אוהב את זה.
אז אם אתם מתחננים בבכי לשחקן שיחזור לזירה, אתם יכולים להשתמש בדמעות האלה כדי לנקות את החולצות שלכם ואז לשים אותן בארון ולשמור אותם עד ה- 1 לאפריל בגלל שרק אז יבוא הפיפלז צ'מפ ויגיד כמה שהוא אוהב אתכם. אבל הערב, בשמי ובשם כל ה- WWE סופרסטארס שטסו לכאן 20 שעות רק בשביל להופיע בפניכם, אנחנו רק רוצים לומר תודה."
ה- WWE רכשו זכויות שימוש למרנצ'נדייז על שמו של סי אם פאנק בחודש שעבר. ב- 2009, הם רכשו את הזכויות השימוש בשם הבמה שלו. עדיין לא ידוע אם יאפשרו לפאנק להשתמש בשם אחרי שיעזוב, אבל הם מחזיקים בזכויות על השם טומי דרימר והוא ממשיך לקרוא לעצמו בשם הזה, אז ככה שיש סיכוי טוב שגם לפאנק יתאפשר.
זאק ריידר התחיל להגן על "אליפות האינטרנט" אותה הציג בפרק האחרון של Z! True Long Island Story במהלך מסע ההופעות הנוכחי באוסטרליה. הוא הוצג ע"י הכרוז כ"אלוף האינטרנט של ה- WWE" ונכון לעכשיו לא ידוע אם האליפות תהיה מוגנת גם בתוכניות הרגילות או תישמר אך ורק להאוס שואוס.
ריידר התייחס להגנת התואר בטוויטר:
"היסטוריה נעשתה במלבורן, אוסטרליה... הגנתי על אליפות האינטרנט בפעם הראשונה... ואני ניצחתי! WWWYKI".
בראיון שנערך איתו ב- Monday Night Mayhem, התייחס יו"ר ROH קארי סילקין לאפשרות שקלאודיו קסטניולי וכריס הירו יחתמו ב- WWE:
"כל פעם זה אותו סיפור ועברנו את זה כל-כך הרבה פעמים. זה היה עם סי אם פאנק וזה היה עם טיילר בלאק, סמואה ג'ו, נייג'ל מקגיניס, בריאן דנילאסון ועוד רבים וטובים. הירו וקסטניולי תמיד היו נאמנים ועבדו מאוד קשה. ברור שאנחנו רוצים שהם ישארו ויקחו חלק מהעידן החדש שמתחיל ב- ROH, אבל אם יש להם הזדמנות להתקדם בקריירה שלהם, אני באופן אישי נותן להם את ברכתי. שום דבר עוד לא נחתם, שום דבר עוד לא נסגר, אנחנו מחכים לראות מה יקרה."
בראיון ל- The Kingston Wigg Standard, בילי גאן התייחס למס' נושאים.
כשנשאל האם הוא מבין עד כמה היה לו חלק חשוב בהיסטוריית ה- WWE.
"לא, באמת שלא. אני מאוד שמח שהיה לי חלק בזה והיה לי שותף וסבבו אותי חבר'ה שיכלו להגיע לרמות האלה. מעניין אותי לדעת מה אנשים במבט לאחור חושבים עליי, האם הם יודעים כמה קשה עבדתי ועשיתי את הכי טוב שלי. באמת שלא עשיתי את זה רק בשביל עצמי. זה היה בשביל לעשות את האחרים טובים גם, לעזור לאחרים וגם כדי שהעבודה שלי תהיה טובה ולא רעה."
כשנשאל האם לדעתו מגיע לו מקום בהיכל התהילה של ה- WWE.
"כן, וכמוני גם לרוד דוג ושון וולטמן מגיע. אני חושב שגם יש לנו מקום לעבוד שם שוב, לא בתור מתאבקים אלא לעזור לצעירים שעומדים להתחיל את דרכם. אז האם מגיע לנו מקום בהיכל התהילה? ברור שכן."
המוצר הנוכחי:
"אני לא חושב שיותר מדי אנשים מתעניינים היום ב- RAW. אני לא רוצה להציג את זה בתור עובדה, אבל באמת שאין שם יותר מדי אנשים שיכולים לבדר. כמה זמן כבר ג'ון סינה סוחב את התוכנית? המון זמן. עכשיו הם מנסים לשכנע אוהדים ישנים לצפות שוב, כשהם מביאים את הכוכבים של שנות התשעים. והיום באמת שאין הרבה כאלה שמסוגלים לבדר. בואו נגיד את האמת, דה רוק, סטון קולד ו- DX לא היו טובים רק בהיאבקות, הם גם היו מצחיקים, פשוט נהנית לצפות בהם. אף פעם לא ידעת מה הם הולכים לעשות. כל יום שני הם פשוט שלפו איזושהי שטות חדשה והיו קורעים את כולם."
עוד בענייני היכל התהילה, רנדי אורטון לוחץ לצרף את ארן אנדרסון להיכל התהילה והתייחס לכך בטוויטר:
"אם ארן אנדרסון לא בהיכל התהילה השנה הבאה, אני אשתולל.... טוב, אולי לא אשתולל, אבל כל כך מגיע לו. מי מסכים איתי? הוא הדריך אותי כל הקריירה וכל הרעיון מאחורי הבעיטה שלי לראש הוא 100% שלו."
ה- WWE מגזין של החודש שכבר יצא לחנויות, הוא מגזין "המיטב" והוא כולל כתבות, תמונות ומאמרים נבחרים מכל הזמנים.
ואל וינס חשף בטוויטר שהוא נחסם ע"י הטוויטר של ה- WWE לאחר כל הביקורות שהוא מתח על המתאבקים שלהם בתקופה האחרונה.
אתר החדשות TMZ ביקר את CM פאנק לאחר שפורסם ברשת סרטון ממופע של ה-WWE באוסטרליה, בסרטון הזה פאנק נכנס לעימות חם עם שניים מהאוהדים שישבו ליד הזירה. הסרטון הזה אולי היה עובר חלק, ללא פאנק היה משתמש במילים כמו "הומו". אתר TMZ אמר כי ה-WWE אולי מנסים לשמש כדוגמא ומנסים להיות PG, אבל המתאבקים העובדים בארגון הם לא PG, ומשמשים דוגמא רעה מאוד, במיוחד כשהם משתמשים במילים הומופוביות כמו "הומו".
כך או כך, הנה הסרטון שעלה, מהרו לצפות בו לפני שה-WWE יצליחו להסיר אותו.
מה שכן, CM פאנק עם שפם?
חדשה מצערת.
המתאבק בן ה-30 ג'וני הוניקוט, נפטר ביום שבת.
הוניקוט נהרג במהלך בתאונה בפארק שעשועים באורלנדו, פלורידה. לפי הדיווח, הוניקוט היה על מתקן בשם "סטאר-פלייר" (מין רכבת הרים משודרגת). לא בדיוק ברור איך זה קרה, אבל איכשהוא המכשיר בו הוניקוט ישב התהפך, והוא נפל 90 רגל למותו.
המקרה הטראגי נחקר ע"י המשטרה.
הוניקוט ידוע בכינוי "רייז", והוא התאבק בעיקר באינדיז בפלורידה.
יהיה זכרו ברוך
למי שלא רוצה לחטוף לסאגמנט העיקרי של RAW הערב, אז שלא ייכנס לקישור שמתחת, ושגם לא ימשיך לקרוא.
בכל מקרה, אדם שהיה בקהל, העלה סרטון מהסאגמנט ההוא, למי שכבר יודע מה קורה בסוף התוכנית, שייכנס לקישור:
הנה ידיעה מוזרה מה-WWE. נראה כי יש מחשבה ב-WWE להחזיר את הארגון לימים בהם היו אירועי PPV יחידים, כלומר אירועי PPV של RAW לבד, ואירועי PPV של סמאקדאון לבד.
המחשבה מגיעה בעקבות הרצון של ה-WWE להפריד בין שני הבראנדים בגלל שחלק מהאנשים מרגישים שכבר אין באמת חשיבות לחלוקה של הבראנדים. אירועים כמו רסלמניה, סמארסלאם והרואיל ראמבל ישארו אירועים של שני הבראנדים ביחד.
כמובן שמדובר עדיין רק במחשבה, וכרגע המצב לא הולך להשתנות.
הולק הוגאן העלה סרטון בו הוא מגיב לאשתו לשעבר, לינדה, על כך שהאשימה אותו בכך שבזמן שהם היו נשואים, הוגאן נהג להכות אותה:
http://www.twitvid.com/PJ1LG
קופי קינגסטון חשף בראיון שכשהוא היה בתיכון הוא היה "ילד כאפות". הוא סיפר כי הרבה בריונים נטפלו עליו, ואפילו הכו אותו מספר פעמים.
DH סמית' העלה סרטון בו הוא מראה את כישורי ה-MMA שלו, יש לציין שהסרטון צולם במכון ה-MMA של בטיסטה:
נחשפה תמונה ישנה של שון מייקלס. התמונה הזו נלקחה לפני הרבה שנים כששון מייקלס נעצר ע"י המשטרה. שון נראה מאוד מאוד צעיר בתמונה.
http://www.prowrestlingscoops.com/ww...-hilarious-mug...

ציטוט ההודעה