לנעול את האשכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לנעול את האשכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי dammass; 02-07-2011 בשעה 11:09.
|
|
הכל תלוי !
נגיד אתה משקיע 1000 דולר בבאקס זה יהיה רווח ממש ענקי !
ונגיד אתה מפרסם הורדות תוכל להרוויח אפילו יותר תלוי בתוכן במיקום שאתה מפרסם ובקמות
נגיד למשתמש הרגיל שאין לו כסף להשקיע בבאקסים אז שווה לו ללכת לאתרי העלאות הרווח יהיה יותר קל ככה !..
כמו מיכאל הכל תלוי כמה אתה משקיע בכל דבר כי עם תשקיע בבאקסים-במופנים תוכל לעשות הרבה כסף ומצד שני
בהעלאות במידה ואתה יודע מה לפרסם ואיפה גם תעשה הרבה כףס הכל תלוי זה שאלה בעייתית
לדעתי באקסים עסק יותר רווחי למי שיש כסף להשקיע!
הורדות זה גם טוב, אני הפסקתי עם זה בגלל הרבה סיבות - הרוב הם החסרונות שרשמת.
אוקי לדעה שלי אני חושב שבאקס זה יותר עדיף אם יש לך כסף כי זה גם פחות השקעה ובקשר להעלאות צריך הרבה זמן וזה תחום בעייתי כמו שרשמת מבחינת האינטרנט והלא חוקיות שבזה ודרך אגב חחחח גם רואים את זה לפי איך שתבת אם תסתכלו גם יתרונות בבאקסים וכמה בהעלאות וכמה חסרונות בבאקסים וכמה בהעלאות![]()
הגעתי לאמצע ולא היה לי כח יותר לקרוא מרוב השטויות שרצות כאן
מי שמשתמש בבאקס חייב יותר להשקיע אפילו כי אתה צריך מופנים... אם אין לך מופנים אל תכנס לבאקסים אפילו
נגיד אתה עושה 0.05$ ביום מבאקס כפול 60 יום = חודשיים שווה 3 דולר... ובהורדות אני ורבים כמוני עושים את זה בדקה שתיים אם לא פחות.
ונגיד אתה מתקשה אתה עושה את זה ביום את ה3 דולר...
נעשה חישוב 0.05$ כפול 20 (באקסים) יצא לך 1$ בהתחשב לזה שכולם משלמים.. למי יש עצבים ללחוץ על יותר מ100 פרסומות ביום? ולחכות בין כל פרסומת חצי דקה?
...
השקעה כספית הכוונה להשקעה ממך! אם אתה בבאקס ומרוויח כסף ושם על מופנים זה גם ככה מה שהרווחת בתוך הבאקס כך שאין פה התערבות של כסף חיצונית - השקעה חיצונית.
בדקה אתה עושה 3$? זה אומר שביום אתה עושה 4320$ ובחודש 133920$? תפסיק לבלבל ת'מוח.
יואו נמאס כבר משתמשים כמוך!!!!!!!!! מה שכתוב באדום בציטוט לא רשמתי?! ועוד איזה הגזמה "בדקה 3$" 90% מהפורום הזה שהוא רואה 2$ ליום הוא ישר אומר איזה טחון איזה סוס אז על מה אתה מדבר 3$ בדקה?!
ותתפלא או לא, מתי שלא בא לך כל כך להסתבך עם החוק ושבא לך לתמוך במי שיוצר משחקים וסרטים ותוכנות, אתה תלחץ גם על 200 פרסומות. זה שאתה ועוד מלא פה לא שמים על החברות ולא אכפת לכם מהחוק, זו בעיה שלכם.
ובסופו של דבר מי שמשקיע בבאקסים יעבור את מה שאתה עושה ליום, אבל הוא ישקיע פי 1000 פחות ממך.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 01-07-2011 בשעה 22:04.
מה שתגיד אחי אתה מהאנשים האלה שמתלהבים מבאקסים שיש להם מינימום פייאוט מתחת לדולר.
ונגיד תרוויח מבאקס חצי דולר ותשקיע על מופנים כמה נראלך שתקבל? אני השקעתי פעם כדי לראות אם זה כדי 10 דולר בONBUX קראו לו נראלי על מופנים ורק חכתי להגיע ל10 דולר בחזרה וללכת עם הכסף זה היה הדבר הכי מעצבן בעולם להחליף מופנים ולעקוב אחרי מופנים שבקושי פעילים.
מה שאני או אנשים אחרים שעושים בהעלאות אני שם איתך כסף שלא תעשה יותר מאיתנו בבאקסים.
ולהסתבך עם החוק הרגת אותי! למה נראלך שה"חוק" יתעסק עם מעלים ולא עם בעלי טראקרים ואתרי ווארז .