קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך לענות למורה ?
    על ידי DarkDevil בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-02-2010, 13:50
  2. [משפטים]איך לענות למורים על המשפטים המרגיזים שלהם
    על ידי ofirka בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-10-2009, 16:39
  3. [משפטים]איך לענות למורה
    על ידי .Eliran. בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-06-2008, 14:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

איך לענות לאנשים?

ברירת מחדל איך לענות לאנשים?

לפעמים כשיורדים עלי אז אני לא בדיוק יודע מה להגיד לאותו בן אדם. בדרך כלל אני אומר משהו טיפשי שלא ממש פוגע .
    אני רוצה לדעת איך לענות לאנשים בכל מיני מצבים דוגמאות:

איך אני עוהנ למישהו שאומר לי שאני מוזר- מה אני עונה לו
    איך לענות למישהו שאומר שאני מדבר הרבה או שאני ילדותי או כל מיני כאלה.
    איך עונים למישהו שקורא לי הומו או "תגיד אתה גיי?" כזה בירידה. מה אומרים לו במצב כזה?

דוגמא למשפט חזק שאמרתי למישהו, הוא אמר לי "לך תיזדיין" אני אמרתי לו "הלכתי מקודם" אז הוא אמר לי "תלך עוד פעם " אז עניתי לו " חברה שלך אמרה לי לחזור בלילה" , אז הוא שתק.

זה נגיד הלך לי טוב , אבל לפעמים אין לי מה להגיד כשיורדים עלי . אם אתם יכולים ללתת לי דוגמאות טובות איך לענות למה שכתבתי למעלה זה מאוד יעזור- וגם לתת כיוון איך מגיבים בצורה טובה עם ביטחון

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

לדעתי במקום לשאול אותנו "איך לענות לאנשים?" תשאל את עצמך את השאלות הבאות:
    1. מה גורם לך להסתובב עם אנשים שיורדים עלייך?
    2. למה אתה נותן לזה להשפיע עלייך?
    3. האם אתה חושב שלבנאדם שיורד עלייך מגיע לקבל את תשומת הלב שלך?

it's not what they call you, it's what you answer to

יכולים לקרוא לך בשמות גנאי כל החיים.. השאלה היא האם תשים על זה זין.
    אומרים לך שאתה מוזר? תגיד לו "תודה אחי" או "תגיד אתה גיי?" "כן אחי אתה מככב בחלומות הרטובים שלי" וכו'.
    זה לא מעלה את הערך של הבנאדם שמקלל וזה בטח לא מעלה את הערך שלך שאתה אשכרה מחזיר לו.
    זאת דעתי בכל אופן. כנראה שזה נובע מהעובדה שאני פשוט לא מסתובבת עם אנשים שמקללים אחד את השני..

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

הדבר שהכי קוטל אנשים זו כנות...
    אני יגיד לך מה אני עושה, והיום אנשים פשוט לא מנסים לרדת עלי כי הם יודעים שזה יבוא להם בהפוכה...
    באו אלי פעם ואמרו לי שאני מדבר מלא, ושאני מקשקש המון, אז שאלתי אותו, "למה נראה לך שאני זה שמדבר הרבה ושלא אתה זה ששותק הרבה?"
    אני זוכר פעם שמישו בא אלי ואמר לי שאני מוזר, אמרתי לו שאני מיוחד ולא מוזר, יחי ההבדל!
    והקטע הידוע והמציק שתפס תאוצה בעשור האחרון, השאלה הלא ברורה של "אתה הומו?", אני תמיד עונה "למה מה אתה מחפש חבר לפוך? עוף לי מהעיניים" או הקלאסי שלי "למה אתה הומולוג שאכפת לך?"

תראה את הסגנון של התשובות, תמימות, כנות, אפשר לאמר שזה ממש כמו טניס, הקאטצ' הוא להחזיר את הכדור למגרש של היריב ולתת לו להתמודד עם זה... ואם הכדור חוזר, שוב פעם, תשובה חדה, שמחזירה לו את הירידה לפרצוף!
    עוד משו שאולי יעזור לך בעתיד, נגיד ובאים אליך ואומרים לך "מה אתה ילד כאפות", אני אומר "אם זה להיות ילד כאפות, אז כן! ובא נראה אותך מוריד לי כאפה" מה שכמובן הם לא עושים כי כמו שאומרים עלי, אני מעורר יראה... פסדר, בקיצור המפתח בעיקר הוא ביטחון עצמי, זה יפרק אותם ואז נראה מי המושפל!

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 03-07-2011 בשעה 00:13.
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    הדבר שהכי קוטל אנשים זו כנות...
    אני יגיד לך מה אני עושה, והיום אנשים פשוט לא מנסים לרדת עלי כי הם יודעים שזה יבוא להם בהפוכה...
    באו אלי פעם ואמרו לי שאני מדבר מלא, ושאני מקשקש המון, אז שאלתי אותו, "למה נראה לך שאני זה שמדבר הרבה ושלא אתה זה ששותק הרבה?"
    אני זוכר פעם שמישו בא אלי ואמר לי שאני מוזר, אמרתי לו שאני מיוחד ולא מוזר, יחי ההבדל!
    והקטע הידוע והמציק שתפס תאוצה בעשור האחרון, השאלה הלא ברורה של "אתה הומו?", אני תמיד עונה "למה מה אתה מחפש חבר לפוך? עוף לי מהעיניים" או הקלאסי שלי "למה אתה הומולוג שאכפת לך?"

תראה את הסגנון של התשובות, תמימות, כנות, אפשר לאמר שזה ממש כמו טניס, הקאטצ' הוא להחזיר את הכדור למגרש של היריב ולתת לו להתמודד עם זה... ואם הכדור חוזר, שוב פעם, תשובה חדה, שמחזירה לו את הירידה לפרצוף!
    עוד משו שאולי יעזור לך בעתיד, נגיד ובאים אליך ואומרים לך "מה אתה ילד כאפות", אני אומר "אם זה להיות ילד כאפות, אז כן! ובא נראה אותך מוריד לי כאפה" מה שכמובן הם לא עושים כי כמו שאומרים עלי, אני מעורר יראה... פסדר, בקיצור המפתח בעיקר הוא ביטחון עצמי, זה יפרק אותם ואז נראה מי המושפל!

בהצלחה

אהבתי חחחחח באמת משפטים חזקים

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect