איזו קבוצת כדורגל או כדורסל אתם אוהדים ולמה אתם אוהדים אותם ואיך התחלתם לאהוד אותם?
איזו קבוצת כדורגל או כדורסל אתם אוהדים ולמה אתם אוהדים אותם ואיך התחלתם לאהוד אותם?
|
|
10 צפיות ואין תגובה אחת ?!
נו תגיבו !!!!1
הפועל ת"א - בזכות אבא שלי, לקח אותי למשחק ומאז התחלתי לראות כדורגל בקטנה ותוך שנה שנתיים התחלתי בכלל לאהוב כדורגל
ובכלל את הפועל ת"א
מנצסטר יונייטד - הצבא האדום משך אותי לקבוצה...
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
מכבי חיפה- אני זוכר את תקופת גאידמק, שחיפה סיימה ברציפות במקום ה5, אבל בעונה הראשונה של עידן גאידמק, אהבתי את המשחק של הקבוצה. למרות שהקבוצה אז הייתה חלשה וסיימה רק במקום 5, אהבתי אותה.
בחו"ל זאת אהובתי מילאן. מישהו מכאן זוכר את גמר ליגת אלופות 2004/05? מילאן- ליברפול, קרב ענקיות. במחצית הראשונה מילאן הובילה 3-0, מחצית שנייה ליברפול עשתה את הבלתי יאומן והשוותה, ובפנדלים נצחה.אבל היכולת ויופי של מילאן, שוו אותי.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
רומא- חיפשתי לי קבוצה שלא תהיה ווינרית כמו בארסה או ריאל או יוניטד ולא מלאה כסף כמו סיטי או צ'לסי או ריאל.
הלכתי לליגה האיטלקית שם ראיתי את רומא והתחלתי להתחבר אליה, היום זו הקבוצה שמחזיקה לי את המצבי רוח אין יום שאני לא יכול לחיות בלעדייה.
רובכם פה אוהדי הצלחות אוהדי ריאל ובארסה שכל שנה זוכות במשהו זה כבר לא כיף לראות כדורגל כזה שבליגה ריאל ובארסה בליגה משל עצמם ושאר הקבוצות הם סתם פח אשפה בשבילהם.
אני אוהד את מכבי חיפה כבר הרבה שנים ויש לי מנוי לקבוצה כבר שנתיים.
אהבת נעוריי מאז שהייתי כזה קטן זאת ברצלונה, אני שרוף עליהם לפני שהם כיכבו כמו היום בתקופת גווארדיולה, בתקופת רייקארד שריאל הייתה אז יותר טובה מבארסה.
ספוילר:
מכבי ת"א - מגיל 0 אבא שלי לקח אותי בעגלה למשחקים , וזה התפתח והתפתח עד שבגיל 7 היה לי מנוי ל-13 ומגיל 12 עד עונה שעברה הייתי ב-11 .
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
מכבי חיפה-כמעט כל הדודים שלי אוהדים אותם
מכבי תל אביב-בגלל אבא שלי
מנצ'סטר יונייטד-בגלל דוד שלי
בית"ר בזכות אבא שלי היה אוהד מושבע
וברצלונה אוהב את הקלאסיוותת שלהםם
בי"תר בגלל המשפחה, בחו"ל בארסה, מגיל 7 אני אוהב ואוהד אותם, ביום שאבא שלי הביא לי ת'בגדים של ריקלמה, שחקן תותח
מילאן ...
לפני כמה שנים אחי ראה את גמר ליגת האלופות מילאן-ליברפול [ של 2005-2006 ] אז מאז שהם נצחו אני אוהדד מושבע שלהםם !
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()