קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 17:29
  2. 2 תמונות שלי מהיום =D
    על ידי MrP בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:49
  3. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 00:22
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

החווויה שלי מכלא 6

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל החווויה שלי מכלא 6

כמו שאתם מבינים לפי הכותרת כלא 6 זה הנושא פה נתחיל תסיפור מהתחלה ונספר לכם אותו כמו שצריך אז ההיתי משטמת 9 חושד ונעצרתי ברחוב ומשם הגעתי לתחנת משטרה עד שבאו לקחת אותי ממ''צ לתל השומר ושם למעצר ומשפט באותו יום אם אתם מגיעים בזמן שיש עוד מי שישפוט אתכם עם לא תבלו תלילה שם וזה ממש לא מומלץ עדיף כבר להיות בתוך הכלא הצבאי ולא במעצר שם בתל השומר עברתי משפט באותו יום והחזירו אותי למעצר אחרי שעתיים שלוש נסענו לכלא אם כל מי שהיהה במעצר והיה צריך להגיע לשם מין הסתם הגענו לכלא לא היה עליי ת.ז אז החזירו אותי למעצר ישנתי שם ולמחרת הוציאו לי חוגר כדאי שיהיה עליי פריט מזהה כלשהו כשאני נכנס לשם נסענו לכלא 6 איך שאתה נכנס אתה מקבל בגדים יישר מעבירים אותך לפלוגה ב' ששם כל המתקבלים ואחרי יום יומיים אם אתה שפוט לפחות מ30 יום אתה עובר לא' עבודות עד שממיינים אותך עוד יום או שבאותו יום גם ישמצב זה יהיה או שתישאר שם או שתלך לא' שמירות שזה באותו מקום ואוכלים ביחד רק לא יושנים ביחד כל מי ששם שומר 4 שעות ביום ויש כאלה שיוצא להם גם 8 שעות ביום שומרים על המיגדלי שמירה אם מקל של מטאטא חחחחח או שעל אסירים באגף הייתי בא' עבודות כמה ימיים הצווווות שם לא משהו אבל הרספית והסמלת האתיופית זה השטן חחחח אחרי כמה ימים בא' העבירו אותי לאגף כי ההתנהגות שלי לא היייתה משהו באגף איך שמכניסים אותך הם ייישר משפילים אותך וכל היזדמנות שיש להם הם מנסים לנסות להראות לך שאתה אפסס ואיך שהכניסו אותי לשם יישר לקחו לי תשרוכים מהנעלייים והמכנסיים(שאני לא התאבד) לא שמישהו פעם התאבד שם חוץ מאיזה סיפור שאני לא יודע אם הוא נכון על הבן של איזה עיתונאית שאכל לעצמו תוורידים או משהו קיצרררר ייישם איך שהכניסו אותי לקחו לי הכל ואמרו לי לעמוד על כמו עיגול של ביוב על הרצפה רק שהיה עליו כמו עוד עיגול אדום שאתה עומד שם שהם אומרים לך ומול הפנים שלך ממש יש נקודה אדומה על הקיר וכל מי שנכנס לאגף בכלא 6 מכריחים אותו פשוט לעמוד ולהיסתכל על זה עם הידייים מאחחורי הגב בצורת יהלום ולא מספיק כל האשפלות האלה אם אתםם מורידים את הידייים והם לא מאחורי הגב בא מישהו מפקד שהוא בול בגיל שלכם וזה השירות חובה שלו ומרים לכם תיידים מאחורי הגב ועומדים מולכם שלוש מפקדים שזה מה שיש באגף חוץ מאחד שהוא סמל והם תמיד צוות של 4 שם שמתחלפיים כל יומיים וצועקייים לכם באוזן שאתם אפסים וכלום וזונות בדיוק במילים האלה קיצור היה לי חוויה שם ממש לא נעימה באגף אחד המפקדים שם קילל את אימא שלי ואני קיילללתי אותו ואחרי יום עוד פעם היה לי איתו בעיה התחלנו לקלל אחד תשני בקיצור הייתי שם 4 ימיים ואז הורידו אותי שוב לב' ומשם רצו להוריד אותי אחרי יום לא' אבל לא קיבלו אותי שם ונשארתי בב' ששם הכי סבבבבה בא' על הפנים למרות שזה אוהל וכל היום יש טלפון בב' זה חדר אם משהו כמו 10 איש תלוי בלחץ אבל זה עד עשרים בערך טלוויזיה בחדר יותר מחצי מהזמן היא לא עובדת ובחמל מעבירים רק ערוץ ו4 דקות טלפון ביום אבל בב' המפקדים הרבה יותר בסדר אם האסירים ולא מנייייק הסוהר הכי מגעיל שנתקלתי בוא היה איליה שזה בזמני באגף רוסי גבוה נראה כמו נאצייי וסוג של כזה!!!! אם תיתקלו בוא תדעו שנפלתם על מניאק אמיתי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אין לך כבוד למדינה שלך משתמט ? אתה צריך להתבייש בעצמך פשוט... למרות שהסיפור שלך אפשר להגיד "מזעזע" אבל מצד איך שאני מסתכל על זה זה מגיע לך פשוט, למה שמישהו אחד יעשה 3 שנים ואתה תשתמט ? אתה לא חיי במדינה הזאת ?

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

עכשיו אני באמת שוקל לחסום לאנשים שעוד לא התגייסו את הזכות להגיב בנושאים בפורום
    לא רק בגלל שאתם לא מבינים כלום
    אלא אתם גם מגיבים בצורה כזאת שמבזה את המשתמש
    בסך הכל סיפר חוויה שלו מכלא 6
    אל תגיבו פה תגובות מפגרות כאלה של משתמט מניאק וכו'

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    עברתי מספיק דברים,
    יש לי כל זכות להגיד לו בדיוק מה אני חושב.

וגם עוד 3 חודשים, ועוד 6 חודשים,
    ועוד 9 חודשים - כשיהיה לי זמן אני אחזור לפה ואגיב אותו דבר - משתמט מניאק.

זה מה שאני אגיד.
    באמת אחי.
    תרגע.
    שלא תגיע למצב שלו בטעות.

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

בגלל שאתה עדיין לא מבין קצת מה הולך במדינה,אז בוא קצת אסביר לך כמה דברים(חוץ מזה שרשמתי ממקודם שאתה אידיוט ואחרי תגובתייך אני מרגיש צורך להגיד את זה שוב)

1.הוא התגייס(זאת אומרת לא בהכרח משתמשט),לא יודע איך גדלת ומאיזה בית אתה בא,אבל יש אנשים שבאים מבתים קשים וחייבים לעזור בבית,וצבא זה מקום אטום וחסר היגיון לרוב,או מכל סיבה אחרת שפשוט בן אדם לא יכול להמשיך בתפקידו הוא סובל יום ולילה, אין ברירה לפעמים להגיע למצב של נפקדות ועריקות..

2.בכללי שתדע כמה שעכשיו מדברים על שוויון זכויות ושכולם יתגייסו חוק טל וכל הבולשיט הזה,המצב לא ישתנה כל כך,גם אותי זה מכעיס שאני עושה שירות מלא 3 שנים ואחרים לא,אבל מצד שני אין לצבא מקום וכסף לכל החרדים והערבים האלו,הצבא מעדיף לא לגייס אותם מרוב שיש לו יותר מידי כח אדם,אתה יודע כמה חיילים מעבירים את השירות שלהם בלעשות כלום?
    ולא זה לא בהכרח אשמתם שהם לא עושים כלום יש דבר שנקרא מערכת צבאית ואין הגיון בה,ואני יודע שאתה תגיב הערה מטומטמת למה שרשמתי פה,אבל באמת אל תשפוט אחרים לפני שאתה חווית את זה בעצמך,ונראה שיש לך ציפיות גבוהות מהשירות ולמי שמתחיל ככה פשוט נופל קשה והשביזות פוגעת בו כי זה לא מה שהוא ציפה לפני שהתגייס..
    [CENTER]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא נורא חבר

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

תגובות לעניין יתקבלו בברכה, קללות יגרמו לכם להיות מושעים - באחריותי. מספיק טוב?

בכל מקרה, לנושא;
    לא הגעת לבקום למרות שהיה לך צו גיוס, זרקת על הצבא במשך 3/4 שנה(9 חודשים כמו שאתה אומר) ואתה מתפלא שנכנסת לכלא?
    יתרה מכך, אתה מתפלא שהתייחסו אלייך כמו חרא אחרי שהייתה לך התנהגות חרא?
    אחרי כמה ימים בא' העבירו אותי לאגף כי ההתנהגות שלי לא היייתה משהו
    אתה מבין שמה שאתה אומר זה רק ציון של עובדות ואין לך על מה להתלונן בדיוק? זה כבר מעבר לצבא, זה כלא(אמנם צבאי, אבל כלא) ואם לא תעשה מה שאומרים לך יהיו לכך השלכות. כן, אם תוריד את הידיים ולא תשים אותן בצורת יהלום מאחורי הגב כשאתה עומד - תיענש. אם תקלל את אחד המד"כ - תיענש. על כל דבר אחר שהוא אסור ואתה תזרוק ותעשה - אתה תענש.

אני לא מבין איך בכלל יש לך חוצפה לבוא להתלונן אחרי מה שעשית, ועוד להגיד שהם לא צודקים? אני אישית יכול להעיד על מספיק חברים טובים שלי שקיבלו עונש מחבוש על טעויות שהם עשו, רק שלהם היה שכל להתנהג כמו שצריך לקבל קיצורים(בין היתר, גם אני קיבלתי קיצור של 6 ימים).
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Flash צפיה בהודעה
    עכשיו אני באמת שוקל לחסום לאנשים שעוד לא התגייסו את הזכות להגיב בנושאים בפורום
    לא רק בגלל שאתם לא מבינים כלום
    אלא אתם גם מגיבים בצורה כזאת שמבזה את המשתמש
    בסך הכל סיפר חוויה שלו מכלא 6
    אל תגיבו פה תגובות מפגרות כאלה של משתמט מניאק וכו'
    זה מה שמצחיק. ההטפת מוסר מכיוון של אנשים שלא חוו את הצבא.
    אתה תראה אותם אומרים כל הזמן את אותו הדבר. לטענתם הם אנשים קדושים שהמוסר נוטף מהם, חוץ מאיזה משהו קטן שנקרא סובלנות לאחרים.
    רק מהם אתה תשמע דברים כמו שהצבא גורם לך להתבגר ובלה בלה בלה. אם אתה ערס טיפש אולי כן אתה תעבור כמה דקות לפוקימון, תעשה התפתחות ותהיה בנאדם נורמאלי. אם אתה בנאדם נורמאלי אתה לא צריך להתבגר כי בגיל 18 אני מצפה שאנשים ילמדו לקחת אחריות על עצמם.
    אצלם מי שקשה לו הוא חסר אופי, בכיינים וחלשים ועוד לכו תדעו מה.
    קיצר חבורת צדקניים-עצמיים שחושבים שכל התעמולה שהביאו להם (היי כשבא לי כל שבועיים מישהו אחר, נותן הרצאה ואיכשהו בטעות זה גולש לצבא זה כבר תהיה תעמולה) בבצפר.

לא שאני מעודד השתמטות, אני פשוט שונא מטומטמים שקופצים כל פעם עם אותם משפטים ואותו נאום כל פעם שהם שומעים "משתמטים".
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 02-05-2012 בשעה 23:21.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

פותח האשכול- אני מוריד בפניך את הכובע.

You feel intimidated asshole?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כל מי שאומר משטמת מגעיל וכל זה אני מבין אותו זה בדיוק מה שאני אומר אני חשבתי שאני יעשה צבא והכל ויהיה בקרבי אבל הצבא באמת לא יודע לעזור לאנשים ולהתחשב בהם ומי שסבבה לו אם משכורת של 300-900 שקל בחודש שימשיך לשרת אני לא יכול לשרת במצב הזה לי אין איזה גב כלכלי ואין מה לעשות צבא אני לא יעשה כבר ופתחו קצת תראש זה כולה סיפור חוויה שלי

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי מטחנגו צפיה בהודעה
    כל מי שאומר משטמת מגעיל וכל זה אני מבין אותו זה בדיוק מה שאני אומר אני חשבתי שאני יעשה צבא והכל ויהיה בקרבי אבל הצבא באמת לא יודע לעזור לאנשים ולהתחשב בהם ומי שסבבה לו אם משכורת של 300-900 שקל בחודש שימשיך לשרת אני לא יכול לשרת במצב הזה לי אין איזה גב כלכלי ואין מה לעשות צבא אני לא יעשה כבר ופתחו קצת תראש זה כולה סיפור חוויה שלי
    תשמע, בהתחשב בעובדה שאפילו לא נקלטת למערכת הצבאית... אני לא חושב שיש לך מאיפה להעיד על כן או לא או למה.
    מילא אם היית מתגייס ואחרי חצי שנה אומר "חלאס טוחנים אותי אני לא יכול להמשיך ככה" - עוד היה מתקבל על הדעת. אבל פשוט דפקת שפשף למדינה ואמרת לה "זין עליכם".
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

צודק דפקתי שפשף למדינה וזין אליהם באמת למה מה אתה חושב יש לי כוח לזיוני שכל האלההה חחחחח למה מי מתתת תגיד אתה חושב אני אחד הפרייירים האחרים שנותנים שישימו להם אצבע בתחת

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

ציטוט נכתב במקור על ידי מטחנגו צפיה בהודעה
    צודק דפקתי שפשף למדינה וזין אליהם באמת למה מה אתה חושב יש לי כוח לזיוני שכל האלההה חחחחח למה מי מתתת תגיד אתה חושב אני אחד הפרייירים האחרים שנותנים שישימו להם אצבע בתחת
    יש משפט שאומר:" כשאתה משתין על צהל הוא נרטב, כשצהל משתין עלייך אתה טובע", אני חושב שלא צריך להסביר יותר
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

נו ומה אתם מזינים לו תשכל כל הכבוד גבר לא כל אחד חייב להיכנע להשפלות ולצבא בזבוז של 3 שנים מהחיים.
    ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו לבזבז 3 שנים כאלה חשובות במיוחד שאין לו הרבה כסף או משפחה לטפל בה חבורת טמבלים.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect