כמו שאתם מבינים לפי הכותרת כלא 6 זה הנושא פה נתחיל תסיפור מהתחלה ונספר לכם אותו כמו שצריך אז ההיתי משטמת 9 חושד ונעצרתי ברחוב ומשם הגעתי לתחנת משטרה עד שבאו לקחת אותי ממ''צ לתל השומר ושם למעצר ומשפט באותו יום אם אתם מגיעים בזמן שיש עוד מי שישפוט אתכם עם לא תבלו תלילה שם וזה ממש לא מומלץ עדיף כבר להיות בתוך הכלא הצבאי ולא במעצר שם בתל השומר עברתי משפט באותו יום והחזירו אותי למעצר אחרי שעתיים שלוש נסענו לכלא אם כל מי שהיהה במעצר והיה צריך להגיע לשם מין הסתם הגענו לכלא לא היה עליי ת.ז אז החזירו אותי למעצר ישנתי שם ולמחרת הוציאו לי חוגר כדאי שיהיה עליי פריט מזהה כלשהו כשאני נכנס לשם נסענו לכלא 6 איך שאתה נכנס אתה מקבל בגדים יישר מעבירים אותך לפלוגה ב' ששם כל המתקבלים ואחרי יום יומיים אם אתה שפוט לפחות מ30 יום אתה עובר לא' עבודות עד שממיינים אותך עוד יום או שבאותו יום גם ישמצב זה יהיה או שתישאר שם או שתלך לא' שמירות שזה באותו מקום ואוכלים ביחד רק לא יושנים ביחד כל מי ששם שומר 4 שעות ביום ויש כאלה שיוצא להם גם 8 שעות ביום שומרים על המיגדלי שמירה אם מקל של מטאטא חחחחח או שעל אסירים באגף הייתי בא' עבודות כמה ימיים הצווווות שם לא משהו אבל הרספית והסמלת האתיופית זה השטן חחחח אחרי כמה ימים בא' העבירו אותי לאגף כי ההתנהגות שלי לא היייתה משהו באגף איך שמכניסים אותך הם ייישר משפילים אותך וכל היזדמנות שיש להם הם מנסים לנסות להראות לך שאתה אפסס ואיך שהכניסו אותי לשם יישר לקחו לי תשרוכים מהנעלייים והמכנסיים(שאני לא התאבד) לא שמישהו פעם התאבד שם חוץ מאיזה סיפור שאני לא יודע אם הוא נכון על הבן של איזה עיתונאית שאכל לעצמו תוורידים או משהו קיצרררר ייישם איך שהכניסו אותי לקחו לי הכל ואמרו לי לעמוד על כמו עיגול של ביוב על הרצפה רק שהיה עליו כמו עוד עיגול אדום שאתה עומד שם שהם אומרים לך ומול הפנים שלך ממש יש נקודה אדומה על הקיר וכל מי שנכנס לאגף בכלא 6 מכריחים אותו פשוט לעמוד ולהיסתכל על זה עם הידייים מאחחורי הגב בצורת יהלום ולא מספיק כל האשפלות האלה אם אתםם מורידים את הידייים והם לא מאחורי הגב בא מישהו מפקד שהוא בול בגיל שלכם וזה השירות חובה שלו ומרים לכם תיידים מאחורי הגב ועומדים מולכם שלוש מפקדים שזה מה שיש באגף חוץ מאחד שהוא סמל והם תמיד צוות של 4 שם שמתחלפיים כל יומיים וצועקייים לכם באוזן שאתם אפסים וכלום וזונות בדיוק במילים האלה קיצור היה לי חוויה שם ממש לא נעימה באגף אחד המפקדים שם קילל את אימא שלי ואני קיילללתי אותו ואחרי יום עוד פעם היה לי איתו בעיה התחלנו לקלל אחד תשני בקיצור הייתי שם 4 ימיים ואז הורידו אותי שוב לב' ומשם רצו להוריד אותי אחרי יום לא' אבל לא קיבלו אותי שם ונשארתי בב' ששם הכי סבבבבה בא' על הפנים למרות שזה אוהל וכל היום יש טלפון בב' זה חדר אם משהו כמו 10 איש תלוי בלחץ אבל זה עד עשרים בערך טלוויזיה בחדר יותר מחצי מהזמן היא לא עובדת ובחמל מעבירים רק ערוץ ו4 דקות טלפון ביום אבל בב' המפקדים הרבה יותר בסדר אם האסירים ולא מנייייק הסוהר הכי מגעיל שנתקלתי בוא היה איליה שזה בזמני באגף רוסי גבוה נראה כמו נאצייי וסוג של כזה!!!! אם תיתקלו בוא תדעו שנפלתם על מניאק אמיתי

ציטוט ההודעה