קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלות באינדוקציות(טופס 06)
    על ידי shafel בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-07-2006, 00:13
  2. טופס ווינר
    על ידי Sagi26 בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-06-2006, 22:07
  3. שאלה דחופה בקשר לטופס MMC (טופס תיאוריה
    על ידי XpoNdic בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 12:10
  4. שאלה דחופה בקשר לטופס MMC (טופס תיאוריה
    על ידי XpoNdic בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 00:01
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 22:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

טופס 55

מורחקים
    שם פרטי
    ניב
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל טופס 55

בע"ה

שלום.יצאתי ממשטרה צבאית,וכעת אני עובד כללי במצ"ח.ביקשתי לשרת בבסיס מצ"ח שהכי קרוב לי לבית,אבל אמרו
    לי שאי אפשר,כי אין שם מקום לעוד חייל.בנתיים שמו אותי כעוזר פקיד במצ"ח בצריפין,ובעוד כשבועיים תהיה לי שיחה
    עם סגן-אלוף,מפקד מצ"ח,שיחליט איפה לשבץ אותי.אני רוצה לעבור לבסיס אחר,ולכן מילאתי טופס 55.יש לי כמה שאלות:
    1.לא חיכיתי 4 חודשים.הגעתי לבסיס רק ביום חמישי.לא יהיה לי עם זה בעיות?כי אמרו לי שאפשר לשלוח טופס 55 רק אחרי
    כ-4 חודשים.
    2.מה הסיכוי שיאשרו את הטופס?על מה הם מחליטים אם לאשר או לא,ומי מחליט על כך?גורמי הת"ש?
    3.במידה ויאשרו לי את הטופס,איך התהליך הולך?תהיה לי הזדמנות לדבר עם מישהו ולומר לו בדיוק איפה אני רוצה לשרת
    ובמה?אני יכול להתחרט אחרי זה?פשוט אמרו לי ששינוי השיבוץ יכול להיות בכל מקום,אם מאשרים,ולאו דווקא איפה
    שכתבתי.אז אם זה באמת כך,אני יכול להתחרט ולהישאר בבסיס הקודם שלי?
    4.אם אחרי חודש שוללים לי את הטופס,אני יכול למלא עוד ועוד טפסים?זה יעזור,או שבדרך-כלל אם שוללים בפעם הראשונה,
    אז רוב הסיכויים שכבר אין סיכוי לשינוי שיבוץ?
    5.אני עכשיו עובד כללי.זאת אומרת,שיכולים לשים אותי בכל מקום.אני יכול לבקש לשרת בתפקיד אחר שאני חושב שיותר
    יספק אותי?מותר לי לבקש גם לעשות קורס ושיהיה לי תפקיד משלי?או שאין לי ברירה-וישאירו אותי כעובד כללי עד סוף השירות?
    אם באמת אפשר-אז בבקשה תסבירו לי איך...

תודה רבה
    יום נעים

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    ניב
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בע"ה

למה אתם לא עונים לי?בסדר,אני יודע שאסור לשלוח שוב הודעה,סבבה,אני מצטער,סליחה...
    אבל אתם פשוט לא מבינים עד כמה שאני בדיכאון ושקשה לי עם במצב הזה.אני מרגיש שאנשים
    פה מתעלמים ממני בכוונה ולא רוצים פשוט לעזור לי.עשיתי לכם משהו רע?בסך-הכל אני צריך
    עזרה,עצות ומידע שאני מאמין שחלק מפה יודעים..אז למה? סליחה על כל החפירות של הימים
    האחרונים,אבל כל יום מתפתחים דברים חדשים,ולכן אני כל פעם מבקש את עזרתכם.לא הגיוני
    שמתוך 47 צפיות,אף-אחד לא יגיב,ואין לו מה לומר.לפחות תגידו משהו,מצידי תרשמו לי שאתם
    לא רוצים שאני אמשיך לכתוב פה,אבל תרשמו משהו..בבקשה,תנסו לעזור לי..
    ובבקשה,אני יודע שאסור לכתוב עוד הודעה אחרי ההודעה שלי,אבל אל תתנו לי באן-אני פשוט
    כבר לא יודע מה לעשות,ואני מרגיש שאתם שונאים אותי,ומאיזושהי סיבה לא ברורה לא עונים לי בכוונה...

תודה ויום נעים...

משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים

1. אתה יכול לשלוח ביום הראשון שלך בצבא טופס 55 זה חרטא שצריך לחכות 4 חודש
    2.הם יאשרו או ישללו לפי מה שביקשת אם ביקשת משהו שיש לו הרבה ביקוש אז הסיכוי יורד ואם יש לך נגררת רצינית זה ישחק לרעתך וגם מסתכלים אם היית אצל קב"ן... ואם יש לך המלצה מאיזה מפקד תגיש את זה עם הטופס זה יעלה את הסיכוי בהרבה..
    3.אם יאשרו לך ולא ביקשת משהו ספציפי, כנראה תראה קצין מיון והוא ישבץ אותך לפי מה שתבקש ומה שהוא צריך..
    אתה לא יכול לבטל את הטופס אחריי שינוי שיבוץ אבל אתה יכול להגיש מהיחידה החדשה עוד טופס 55..
    4. אתה יכול לשלוח עוד ועוד טפסים בלי הגבלה... וכדאי לנסות אבל תנסה לכתוב קצת שונה ותוסיף חוות דעת טובות זה הכי עוזר...
    5. אתה יכול לבקש גם להיות טייס, תבקש מה שאתה רוצה ושאתה חושב שיאשרו לך...

מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

עד מתי נוב 10

מורחקים
    שם פרטי
    ניב
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -Fuya צפיה בהודעה
    1. אתה יכול לשלוח ביום הראשון שלך בצבא טופס 55 זה חרטא שצריך לחכות 4 חודש
    2.הם יאשרו או ישללו לפי מה שביקשת אם ביקשת משהו שיש לו הרבה ביקוש אז הסיכוי יורד ואם יש לך נגררת רצינית זה ישחק לרעתך וגם מסתכלים אם היית אצל קב"ן... ואם יש לך המלצה מאיזה מפקד תגיש את זה עם הטופס זה יעלה את הסיכוי בהרבה..
    3.אם יאשרו לך ולא ביקשת משהו ספציפי, כנראה תראה קצין מיון והוא ישבץ אותך לפי מה שתבקש ומה שהוא צריך..
    אתה לא יכול לבטל את הטופס אחריי שינוי שיבוץ אבל אתה יכול להגיש מהיחידה החדשה עוד טופס 55..
    4. אתה יכול לשלוח עוד ועוד טפסים בלי הגבלה... וכדאי לנסות אבל תנסה לכתוב קצת שונה ותוסיף חוות דעת טובות זה הכי עוזר...
    5. אתה יכול לבקש גם להיות טייס, תבקש מה שאתה רוצה ושאתה חושב שיאשרו לך...
    בע"ה

1.אבל זה לא היום הראשון שלי בצבא.אני חודש הבא כבר שנה בצבא.פשוט יצאתי ממשטרה צבאית ושמו אותי עובד כללי
    במצ"ח בצריפין.ואני ממש לא רוצה להיות שם,אך מילאתי טופס 55.ולמה 4 חודשים?אמרו לי אחרי חודש מקבלים תשובה...
    או שאתה מתכוון שאחרי 4 חודשים מאשרים את הטופס,אם ממשיכים לשלוח אותו גם אחרי ששללו לו אותו..?אם כן-אז זה יחסית
    טוב...העיקר,שאני אצא משם..!תחשיב לי תשובה בבקשה.
    2.מה זאת אומרת נגררת רצינית?כלא?לא הייתי בכלא ולא הייתי נפקד או עריק.כן ראיתי כמה פעמים קב"ן.פעם אחת הקב"נית הוציאה
    אותי ממעברים,וקב"ן אחר נתן לי קה"ס 43.האם מתחשבים בזה?
    לגבי ההמלצה-שאלתי את המש"קית ת"ש,והיא אמרה לי שזה דרכה.היא תדבר עם המפקדים שלי ותבקש את ההמלצה או מה?כי שאלתי
    אותה אם אני צריך לדבר עם המפקדים,והיא אמרה לי שלא לדאוג-שזה דרכה.זה נכון?ואם לא-אני צריך לבקש מהמפקד שלי המלצה ולתת
    אותה ביד למש"קית ת"ש?
    3.ביקשתי משהו ספציפי.בדרך-כלל נותנים מה שמבקשים בטופס?ובנוסף כתבתי שאם אי אפשר לשים אותי איפה שביקשתי,אז שאני
    מעדיף להישאר בתפקיד ובבסיס שאני נמצא בו עכשיו.אתה חושב שאם ישימו על זה?או שלא אכפת להם?
    4.אבל ככל ששולחים יותר את הטופס,כך גדל הסיכוי שהם יוותרו ויאשרו לי אותו?יענו,ככה זה קורה בדרך-כלל?או לא?
    5.יש לי בעוד כשבוע שיחה עם המפקד של היחידה,שהוא סגן-אלוף.אם אני אסביר לו את דבריי ואבקש ממנו לשרת בבסיס שאני רוצה
    ובתפקיד שאני רוצה,אתה יודע אם יש לו סמכות לשים אותי איפה שביקשתי?או שהוא יכול רק להוציא אותי מהיחידה,ואז אני חוזר לבקו"ם או לאכ"א?אני שואל את זה כי מי שהוציא אותי ממשטרה צבאית היה הממצ"פ,שגם הוא סגן-אלוף.
    6.חשבתי גם לדבר עם חיילים שאני מכיר מהיחידה ומהבסיס שאליהם אני רוצה להגיע.אני רוצה לבקש מהם שידברו עם מהמפקדים שלהם,
    שגם קצת מכירים אותי כשהייתי שוטר,ואולי הם יוכלו גם לעזור לי?מה אתה אומר?זה עשוי לעזור..?

תודה ויום נעים

משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים

1.אני רק אומר שאתה יכול תמיד לשלוח טופס 55 גם ביום הראשון בצבא לא צריך לחכות 4 חודש...
    2.נגררת זה כמה משפטים היו לך... אם היו לך 5 משפטים עד היום אז הנגררת שלך זה 5 משפטים, ותבקש אתה המלצה מהמפקדים...
    3. אם ביקשת משהו שיש לו הרבה ביקוש אז סיכוי יותר קטן שתקבל... אם נגיד צריך 1000 טבחים בצהל וחסר כרגע 10 טבחים והחודש 30 אנשים הגישו טופס 55 וביקשו לעבור להיות טבחים אז 10 מתוך 30 יקבלו כנראה... תלוי מה צהל צריך...
    4.כל טופס שאתה שולח יש אותו סיכוי שיקבלו אותו... עדיף שתשלח כל פעם עוד ועוד טופס איך שאת המקבל תשובה...
    5.הוא יכול,כן תבקש ממנו לא יודע כמה זה יעזור כי אף אחד לא רוצה להיות במצח וצריך שם הרבה אנשים...
    6.זה יכול לעזור שהם ידברו עם דרגה גבוהה שינסה למשוך אותך אליו

מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

עד מתי נוב 10

מורחקים
    שם פרטי
    ניב
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -Fuya צפיה בהודעה
    1.אני רק אומר שאתה יכול תמיד לשלוח טופס 55 גם ביום הראשון בצבא לא צריך לחכות 4 חודש...
    2.נגררת זה כמה משפטים היו לך... אם היו לך 5 משפטים עד היום אז הנגררת שלך זה 5 משפטים, ותבקש אתה המלצה מהמפקדים...
    3. אם ביקשת משהו שיש לו הרבה ביקוש אז סיכוי יותר קטן שתקבל... אם נגיד צריך 1000 טבחים בצהל וחסר כרגע 10 טבחים והחודש 30 אנשים הגישו טופס 55 וביקשו לעבור להיות טבחים אז 10 מתוך 30 יקבלו כנראה... תלוי מה צהל צריך...
    4.כל טופס שאתה שולח יש אותו סיכוי שיקבלו אותו... עדיף שתשלח כל פעם עוד ועוד טופס איך שאת המקבל תשובה...
    5.הוא יכול,כן תבקש ממנו לא יודע כמה זה יעזור כי אף אחד לא רוצה להיות במצח וצריך שם הרבה אנשים...
    6.זה יכול לעזור שהם ידברו עם דרגה גבוהה שינסה למשוך אותך אליו
    בס"ד

2.אין לי בכלל נגררת.זה יתרום לאישור הטופס?אני שאלתי את המשק"ית ת"ש אם אני צריך לבקש שימליצו לי,והיא אמרה לי שלא-שהיא
    משאירה את הטופס וההמלצה אצלה,ושזה דרכה.מה אני עושה עכשיו?
    3.אתה יודע אם לסניגוריה הצבאית או לפרקליטות הצבאית דרום במז"י,אתה יודע,ליד קסטינה,יש ביקוש גדול?נראה לי שהתפקיד שם זה
    פקידים,אבל אני לא כל-כך בטוח כי לפי מה שהבנתי,הם עושים קורס בצריפין,נראה לי למשפטים...
    4.סבבה.אז ככל שאני אשלח יותר טפסים,גם אם הם שוללים לי אותו,אז הסיכוי שיאשרו לי אותו גדול מאוד,נכון?כי הרי הם יראו שאני לא מוותר...
    5.אני אגיד לו בדיוק איפה אני רוצה להיות.אני מקווה שהוא יכול לשים אותי בדיוק שם.אבל אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יסכים.כי אני הרי
    כבר לא חוקר-שוטר,אני עובד כללי.אני יכול להיות שם רק פקיד.אז מה הקטע לתת לי להיות בבסיס קרוב יותר לבית,ולעשות קורס?ולרכוש מקצוע?
    6.אתה מתכוון דרך קשרים?

תודה ויום טוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,129 | הודעות: 8,150,711 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect