קסרול של טונה מתכון של אלן אברהם
חומרים:
שתי קופסאות טונה
1/2 2 ספלים של מרק פטריות
1/4 ספל מים
1 כף רוטב סויה
1 ספל של אגוזי קשיו שלמים
1 קופסא של פטריות, חתוכות לחצאים
2 ספלים של פסטה מבושלת (בצורת ספירלות)
1/4 ספל של בצל יבש קצוץ או בצל ירוק
1 ספל של סלרי קצוץ
פירורי לחם, קמח מצה או פתיתי תירס מרוסקים
אופן ההכנה:
סנן את הטונה ופורר אותה לחתיכות קטנות. ערבב ביחד מרק פטריות, מים ורוטב סויה. ערבב את הטונה, עיסת המרק ושאר החומרים. שים בתוך קערת קסרול עמוקה. פזר את פירורי הלחם קמח המצה או פירורי פתיתי התירס למעלה.
אפה ללא כיסוי בחום של 180 מעלות צלזיוס במשך 40 דקות.



ציטוט ההודעה