אני קונה הזמנות לאתרי טראקים , אני כרגע מעוניין בשני הטראקרים האלו : סייפר ו-downrev . תציעו הצעות , כמובן שאני לוקח אחריות ולא יגרום לכם לקבל באן !
אני מוכר משתמש לdownrev [Ratio: 5.598] [Uploaded: 10.00 GB] [Downloaded: 1.79 GB] מעונין?
נכתב במקור על ידי idanshoker1 אני מוכר משתמש לdownrev [Ratio: 5.598] [Uploaded: 10.00 GB] [Downloaded: 1.79 GB] מעונין? בינתיים השגתי הזמנה לאתר הזה . כרגע אני מעוניין לקנות משתמש לאתר סייפר וגם warez-bb .
נערך לאחרונה על ידי Gmail; 09-07-2011 בשעה 03:58.
אני קונה משתמש ל-Warez-bb !
נכתב במקור על ידי Gmail אני קונה הזמנות לאתרי טראקים , אני כרגע מעוניין בשני הטראקרים האלו : סייפר ו-downrev . תציעו הצעות , כמובן שאני לוקח אחריות ולא יגרום לכם לקבל באן ! הוספתי לך תיוג תקין, שים לב לפעם הבאה!
".It always seems Impossible until it's done"
נכתב במקור על ידי Gmail אני קונה הזמנות לאתרי טראקים , אני כרגע מעוניין בשני הטראקרים האלו : סייפר ו-downrev . תציעו הצעות , כמובן שאני לוקח אחריות ולא יגרום לכם לקבל באן ! סייפר, 2100 נק'
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
נכתב במקור על ידי include סייפר, 2100 נק' לא תודה , אח שלי הביא לי את המשתמש שלו . בכ"מ אני עדין קונה כי אני מעדיף משתמש שלי , למי שיש שיציע !
חוקי הפורום