אוקיי הכרתי ליפני איזה שבועיים בחורה. הכרתי אותה במסיבת יום-הולדת של ידידה. דיברנו הרבה...
אני דיי חלש בכל הנוגע לחיזור ולפיקאפ, אז השגתי פייסבוק ואנחנו מדברים, אני דואג יום אחד לדבר וביום למחרת להיות יותר סולידי ולדבר ממש מעט... אמרו לי שזה כדי.
אני שם לב לדברים כמו זה שהיא כן יוצרת שיחות הרבה פעמים, והיא מראה חיבה בכל מיני מילים. בקיצור קבעתי איתה דייט לבד, סתם לשבת באיזה מקום ואחר-כך להסתובב להנאתנו...
יש כמה דברים שאני רוצה להגיד:
**היא מתנדנדת בין עיר לעיר כי ההורים שלה גרושים. והיא לא גרה פה ממש. היא רשומה לבית ספר בעיר אחרת וגר שם. (אבל היא שלוש פעמים בשבוע באה אלינו)
בקיצור היא מספרת לי מידי פעם אל מישהו שאוהב אותה ומתחיל איתה, עכשיו זה סוג של רמז לזה שהיא רוצה שאני כאילו ייחזר יותר?
-שיט טסט. עד שזה לא יותר מ"אוהב אותה" זה לא אומר כלום. -
**אם היא כותבת לי הרבה שהיא מתגעגעת, ושהיא חולה עלי, הרבה מחפשת אותי, ושאנחנו מדברים ומבלים היא אשכרה ממש נהנת.. זה סימן טוב? או שזה אומר שאני הולך ליהיות ידיד טוב ולא יותר?
-תראה בזה סימני התעניינות. מהנקודה הזאת זה תלוי בך: זה יכול להגיע לקשר וזה יכול להגיע לידידות. העיקר שהיא "מתגעגעת"-
**יוצא לה לנו בימים האחרונים כמה וכמה פעמים לדבר על אהבה, זה אומר משהו?
-אני מכליל דיבורים על אהבה במיניות, ורואה בזה סימן טוב. תשלב עם אהבה קצת משהו טיפה יותר פיזי ופחות ריגשי ויש לך אחלה בסיס למתח מיני-
זה מה שאני רוצה לדעת:
1. בקיצור איך אני ממשיך מהדבר הזה?
כרגיל
2. להזמין אותה לצאת שוב? לאן לקחת אותה?
קודם צאו פעם אחת
3. איך אני יודע שהיא בקטע שלי, שיש את הקליק?
מה זה לעזאזל קליק? מה אתה אמור לשמוע ציפצוף? עזוב מונחים של תוכנית בטלוויזיה. תעקוב אחרי סימני התעניינות [IOI] תוכל למצוא בפורום רשימה של סימני התעניינות מוצהרים, ולאט לאט תפתח כישורים לזהות SUB IOI, שאלה סימני שאמורים למשוך את תשומת הלב שלך
4. יש איזה מישהו בעיר שבה היא גרה שגם מתחיל איתה ומנסה ולפי מה שהבנתי גם כמעט נישק אותה? איך אני מוריד לה ממנו?
אם היא מספרת שהוא "כמעט נשיק אותה" זה דבר ראשון אומר שהוא ניסה ולא הלך, אז אין לך מה לדאוג כי היא כנראה לא רצתה. ואם במקרה זה שיט טסט, אז זה כבר על גבול הIOI, כאילו היא אומרת שיש מישהו אחר והיא לא רוצה אותו- רומזת שבא לה עליך..
5. איך אני מה שנקרה "מפיל אותה ברשת"?
אל תגיד דברים מפגרים
6. איך יוצרים את הקטע הזה שפתאום תבוא הנשיקה? קרא מדריכים, יש כל מני דרכים לגרום לנשיקה. ישנם רוטינות ואפילו בצורה טבעית זה יכול לקרות [לסנייה יש סרטון נחמד ביוטיוב בו הוא יושב על ספה ליד האקסית שלו [בלונדינית, שתזהה] שם הוא מספ על כמה רוטינות.. חפש את זה, זה נחמד למתחילים]
עזרה בבקשה, אני דיי חדש מזה, כאילו לא בתול שפתיים... ולא חברה ראשונה.
אבל לא ממש טוב בלהתחיל אם בחורות, עזרה בבקשה ותיהיו עדינים!