שמחים הנה אני מעלה ל99.9% מהאנשים מוטיבציה הרי זה מה שיגרום להם להתחיל להרוויח
בהצלחה לכולם! זה מאד מאד קל וצריך להשקיע 5 דקות ביום!
שמחים הנה אני מעלה ל99.9% מהאנשים מוטיבציה הרי זה מה שיגרום להם להתחיל להרוויח
בהצלחה לכולם! זה מאד מאד קל וצריך להשקיע 5 דקות ביום!
|
|
מזל טוב
וואי אתה טחון אש גם לי בא ככה![]()
ועוד 96$ אמורים להגיע בימים הקרוביםיאללה כסף!
תפרט מאיזה אתרים קיבלת את הכסף.
כולם מאותו אתר?
אני לא רוצה להשמע כפויי טובה, אבל אתה יודע שזה לא ממש עוזר כשאתה לא מגלה מאיפה הכסף..נכון?
ובאמת שלא הבנתי למה אתה שומר עליהם בסוד.
זה לא שהם אתרים שיש להם 10,000$ והם מחלקים בין הרשומים, הם אתרים שאם מישהו אחר ירוויח - אתה לא תפגע.
(ואם ירשמו דרכך אתה תרוויח) אשמח אם תגיד לי למה אתה מעדיף לא לגלות את השמות של האתרים...
חוץ מזה - כל הכבוד
ואתה אומר שאתה לא מרוויח הרבה כסף(אין לי כוח להיכנס לדיון הזה שוב, מבחינתי זה הרבה כסף D
![]()
חחח..
בוא אני יעשה לך סימולציה.... נגיד לבנק יש תקשיב של מליון שקלים לחודש לעובדים (רק פקידים לצורך העניין)
ויש כרגע בבנק 100 פקידים אז יוצא לפקיד 10K בחודש נניח שרוצים להוסיף עוד 100 פקידים לבנק ולא לעלות את התקציב
משמע המשכורת יורדת ל5K
אותו דבר עם העניין הזה. אם אני ישתף את כולם הרווחים ירדו כי האתרים לא יעלו את גובה התשלום
יפה מאוד
כל כמה זמן אתה מגיע לסכום כזה?
נערך לאחרונה על ידי MichaelItsMe3; 24-07-2011 בשעה 22:29.
חח אבל נגיד באקס, הם שמים פרסומות ואנשים מרוויחים בהתאם לקליקים.
יש 500 רשומים, כל אחד מקליק על פרסומת אחת ביום, האתר שהפרסומת שלו משלם נגיד 0.1 על קליק. (זה יוצא שהבאקס מקבל 50$, ונגיד הוא מחלק לכל הרשומים חצי - 25$ ) - כל רשום מקבל 0.05 ביום.
אם יש 1000 רשומים, כל אחד מקליק על פרסומת אחת ביום, האתר שהפרסומת שלו עדיין משלם 0.1 על קליק ( זה יוצא שהבאקס מקבל 100$, והוא עדיין מחלק לכל הרשומים חצי - 50$) - כל רשום מקבל עדיין 0.05 ביום.
ככה שלא משנה כמה רשומים יש, הרייטים הם זהים.
אבל אני לא רוצה להגיד סתם, יכול להיות שבאתר הספציפי שלך זה דווקא כן משנה.
בכ"מ, בהצלחה בחודשים הבאים, הייתי מת להרוויח כמוך![]()