קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [צפייה ישירה] בואו נדבר על אריק
    על ידי ירדן בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-07-2009, 16:44
  2. [דיון] בואו שתפו אותנו מהם 10 הסרטים הכי יפים שריאתם.
    על ידי morsavyon בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 29-09-2008, 12:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 57

[דיון] בואו נדבר תכלס בקשר למחאות שפוקדות את המדינה בשבועיים האחרונים

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ברירת מחדל [דיון] בואו נדבר תכלס בקשר למחאות שפוקדות את המדינה בשבועיים האחרונים

• מחאת הרופאים
    • מחאת האוהלים (או מחאת הדיור)
    • מחאת של האמאות בקשר לעליות גידול ילדים
    מדעתכם על המחאות הללו ?
    לפי מה שאני רואה איך הם יושבים כבר שבועיים באוהלים שלהם ? מה הם לא עובדים ?
    עם הם לא עובדים איך הם חושבים בעצם להשכיר דירה ? או ביכלל לרכוש דירה ? די מעצבן הנושא הזה שלא נדבר על כך שמחאה תופסת את עצמה למחאה פוליטית שמואלנית

בקשר לרופאים תאמת אני בעדם צריך להוריד שעות עבודה במשמרות
    להוסיף תנאים וגם כמה שקלים נוספים לכול שעת עבודה

המחאה של האמאהות או איך שלא כותבים את זה לפי דעתי יש משהו בדברים שלהם אבל גם יש לא מעט שקרים אצלהם
    נראלכם שגן יעלה 3000 שקל ? בואו נהיה רציניים חברים
    המינימום שזה עולה 500 שקל וגם זה הגן הכי טוב שאפשר להשיג
    לפי דעתי מחאה מיותרת במיוחד עכשיו שמעלים כול חודש בשני שקלים לשעת עבודה את שכר המינימום

אז מה דעתכם חברים ?

2. קישורים ממומנים

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

לדעתי אתה טועה בגדול.
    1. מחאת הרופאים זו מחאה צודקת לחלוטין, בזה אני מסכימה איתך, צריך לשפר להם את התנאים, לא הגיוני לדעתי שבן אדם שער ועומד על הרגליים 25 שעות יעשה ניתוח קריטי, חבל על החיים שלו ושל החולה.
    2. מחאת הדירות היא מוצדקת לחלוטין, זה ששמאלנים תפסו על זה גל והתחילו עם פרסומים של שלום עכשיו, חד''ש, מר"צ וכדומה לא אומר שהמחאה לא צודקת אלא שפעילי הימין צריכים להזיז ת'תחת שלהם ולעשות אותו דבר, מידה כנגד מידה.
    זה פשוט מחליא בעיניי שאח שלי, שהיה מספר 4 בסיירת אגוז צריך לקרוע את התחת בעבודה כדי לממן דירת חדר מסכנה ברמת גן, עזוב ת''א כולל שותפים! אחד אחד מהם קורעים את התחת. זה נראה לך צודק? לדעתי ממש לא.
    3. אתה חי בסרט אם אתה חושב שגן זה 500 שקל בשנה. יש גנים שזה 500 שקל בחודש, וגם הם לא משהו

Almost Elite 1336.9
    לייקים
    27
    נקודות
    16,396
    פוסטים בבלוג
    1

חביבי, אתה טועה.
    מחאת הדירות מוצדקת לגמרי, המחירים של הדירות לא מאפשרות לצעירים להתקיים, בשביל לקנות דירה צריך 3-4 שותפים היום.
    מחאת הגנים, מניסיון (אחי הקטן) זה עסק מאוד יקר.

שלא תדבר על כמה דברים העלו השנה שגורמים לנו לבזבז אלפים נוספים בחודש:
    דלק, מים, חשמל, מוצרי מזון (בעיקר החלביים) ועוד מלא דברים בסיסיים שאנחנו חייבים בשביל להתקיים.

בעתיד אם לא יהיה שינוי הצעירים לא יוכלו להתפתח.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי YellowGirl צפיה בהודעה
    לדעתי אתה טועה בגדול.
    1. מחאת הרופאים זו מחאה צודקת לחלוטין, בזה אני מסכימה איתך, צריך לשפר להם את התנאים, לא הגיוני לדעתי שבן אדם שער ועומד על הרגליים 25 שעות יעשה ניתוח קריטי, חבל על החיים שלו ושל החולה.
    2. מחאת הדירות היא מוצדקת לחלוטין, זה ששמאלנים תפסו על זה גל והתחילו עם פרסומים של שלום עכשיו, חד''ש, מר"צ וכדומה לא אומר שהמחאה לא צודקת אלא שפעילי הימין צריכים להזיז ת'תחת שלהם ולעשות אותו דבר, מידה כנגד מידה.
    זה פשוט מחליא בעיניי שאח שלי, שהיה מספר 4 בסיירת אגוז צריך לקרוע את התחת בעבודה כדי לממן דירת חדר מסכנה ברמת גן, עזוב ת''א כולל שותפים! אחד אחד מהם קורעים את התחת. זה נראה לך צודק? לדעתי ממש לא.
    3. אתה חי בסרט אם אתה חושב שגן זה 500 שקל בשנה. יש גנים שזה 500 שקל בחודש, וגם הם לא משהו
    היתכוונתי ל500 שקל בחודש לתינוק לא לילד בגן חובה אות טרום חובה שזה כימעט חינם
    זה שמחירים עולים זה מצוין מבחינה כללכלית כול עוד גם השכר עולה על הדרך
    חוץ מי זה אתה צודקת מאוד שאת אומרת שעליית מחירי הדירות הם בעיה רצינית וצריך להוזיל אותם או פשוט לעלות את המשכורת המינימום (כמו שעושים עכשיו) אגב מצער על השגיאות כתיב כי פשוט חזרתי הרבה מבילוי מסריח ..
    הבעיה שאף פעיל ימין לא יכול לבוא ולתמוך כי מגרשים אותם ותוקפים אותם כמו שקרה בירושלים כשהם עלו לכנסת ותקפו מתנחלים שבאו להישתתף השמואל הקיצוני עלה על הגל של המחאות בתכלס עם ציפי ליבני הייתה ראש הממשלה כיום היא לא הייתה מדברת כמו עכשיו היא סתם צבועה מגעילה אגב כול הבעיות האלה הן בעיות מהעבר אני לא מבין למה המחאות צצו רק עכשיו
    חוץ מי זה שאח שלך היה חייל מצטיין לא אומר שהוא צריך לקבל מענקים מיוחדים (למרות שיש עדיפות ויש כבוד רב)
    כולנו משרתים בצהל כולנו מחויבים זה לא קשור לזה חוץ מי זה צריך לעבוד כול האלה בת"א בקושי מסוגלים לעבוד תיראי אותם כבר שבועיים יושבים באוהלים שלהם במקום ללכת ולעבוד כמו בני אדם אגב הממשלה שקיימת היום היא בין הטובות שהיו כן מבחינות כלכליות ובטחוניות וגם יש לאלה של הדיור בקשות מוגזמות מאוד

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי קליט צפיה בהודעה
    היתכוונתי ל500 שקל בחודש לתינוק לא לילד בגן חובה אות טרום חובה שזה כימעט חינם
    זה שמחירים עולים זה מצוין מבחינה כללכלית כול עוד גם השכר עולה על הדרך
    חוץ מי זה אתה צודקת מאוד שאת אומרת שעליית מחירי הדירות הם בעיה רצינית וצריך להוזיל אותם או פשוט לעלות את המשכורת המינימום (כמו שעושים עכשיו) אגב מצער על השגיאות כתיב כי פשוט חזרתי הרבה מבילוי מסריח ..
    הבעיה שאף פעיל ימין לא יכול לבוא ולתמוך כי מגרשים אותם ותוקפים אותם כמו שקרה בירושלים כשהם עלו לכנסת ותקפו מתנחלים שבאו להישתתף השמואל הקיצוני עלה על הגל של המחאות בתכלס עם ציפי ליבני הייתה ראש הממשלה כיום היא לא הייתה מדברת כמו עכשיו היא סתם צבועה מגעילה אגב כול הבעיות האלה הן בעיות מהעבר אני לא מבין למה המחאות צצו רק עכשיו
    חוץ מי זה שאח שלך היה חייל מצטיין לא אומר שהוא צריך לקבל מענקים מיוחדים (למרות שיש עדיפות ויש כבוד רב)
    כולנו משרתים בצהל כולנו מחויבים זה לא קשור לזה חוץ מי זה צריך לעבוד כול האלה בת"א בקושי מסוגלים לעבוד תיראי אותם כבר שבועיים יושבים באוהלים שלהם במקום ללכת ולעבוד כמו בני אדם אגב הממשלה שקיימת היום היא בין הטובות שהיו כן מבחינות כלכליות ובטחוניות וגם יש לאלה של הדיור בקשות מוגזמות מאוד
    קודם כל בקשר למה שכתבת על חיילי צה''ל, התכוונתי לזה שלדעתי לחייל צה''ל הרבה יותר מגיעה תנאים טובים מאשר למשתמט מסריח.. אבל זאת דעתי
    ובאמת עצוב, עזוב מוזר עצוב שהמחאות צצו רק עכשיו
    והמחאה של האמהות זה על המחירים של הטיטולים והעגלות וזה - הייתי בספרד טיטולים עולים גג 35 שקל ובארץ עולים 60 שקל

טרנד.

מחינו על חצי שקל בקוטג' ולאנשים עף הפוני

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

קודם כל בקשר למה שכתבת על חיילי צה''ל, התכוונתי לזה שלדעתי לחייל צה''ל הרבה יותר מגיעה תנאים טובים מאשר למשתמט מסריח.. אבל זאת דעתי
    ובאמת עצוב, עזוב מוזר עצוב שהמחאות צצו רק עכשיו
    והמחאה של האמהות זה על המחירים של הטיטולים והעגלות וזה - הייתי בספרד טיטולים עולים גג 35 שקל ובארץ עולים 60 שקל
    במידה ולא שמת לב הטיטןלים ירדו ל38 שקל . וכול המחאות צודקות אבל פשוט הבעיה פה שהם נהפכו למחאות פוליטיות .
    וחוץ מי זה יש דרישות מאוד מוגזמות .

משתמש מכור
    שם פרטי
    Daniel
    לייקים
    8
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    XD

המחאות צודקות,כבר ניהיה קשה לחיות בישראל...

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי xNewNick צפיה בהודעה
    המחאות צודקות,כבר ניהיה קשה לחיות בישראל...
    אתה צודק אתה כשהן קיבלו צד פוליטי זה הורס אותם אגב אני לא יכול להישתתף כרגע בדיון כולי שפוך נדבר מחר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

טמטום, מדיה של נגררים זה הכל.
    רוצים לשנות כאן משהו במדינה? נתחיל בזה שלא תאמינו לכל מה שנאמר בתקשורת.
    מתלוננים על המחירים בתל אביב - אל תגרו בתל אביב, פשוט מאוד.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

שלומי - שידאגו לפריפריה ואז נדבר על לא לגור בת''א.
    יודע מה, לי בא לראות סרט בקולנוע. למה אני צריכה לנסוע שעה וחצי בשביל זה?
    בא לי לשחק כדורגל בנות מקצועי, למה אני צריכה לנסוע שעתיים וחצי בשביל זה?
    בא לי תחבורה ציבורית זמינה! למה אני צריכה לעזוב ת'צפון בשביל זה?

ואני מוסיפה, זה שהמחאה מתרכזת בת''א זה כי רק שם ישמעו אותם. אתה יודע שיש מחאות גם בבאר שבע, קריית שמונה, נהריה, כפר סבא, ואפילו רהט? ועוד המון מקומות שאין לי כוח לציין.
    אז אם כבר מישהו פה מקשיב לתקשורת זה רק אתה
    נערך לאחרונה על ידי YellowGirl; 29-07-2011 בשעה 05:04.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ואני מוסיפה, זה שהמחאה מתרכזת בת''א זה כי רק שם ישמעו אותם. אתה יודע שיש מחאות גם בבאר שבע, קריית שמונה, נהריה, כפר סבא, ואפילו רהט? ועוד המון מקומות שאין לי כוח לציין.
    אז אם כבר מישהו פה מקשיב לתקשורת זה רק אתה
    יש הרבה מאוד שרותים זמנים בפריפריה וגם יש הרבה היתרונות
    יש תחבורה הרבה יותר זמינה מאשר בת"א עם כול הלחץ ומספיק לנסוע באוטובוס 3 דקות ולהגיע לבית קולנוע כדורגל בנות מיקצועי יכול להיות שזה קיים רק בת"א אבל עם הזמן זה יתפתח לשער הערים אגב גם צפון נחשב לפריפריה
    ואני אישית גרתי כמה חודשים בדרום ת"א סבלתי מאוד אני מעדיף לגור בעיר שלי בשקט שלי בלי רעש שמחרפן אותך זיהום אויר עצום
    ואתה יכול לישון בשקט אגב יש עוד היתרון קטן חוץ מהשירותים הזולים ואכותים יש המון חניה וניתן להיות באדום לבן בלי שאחרי שעתיים יגררו לך תאוטו
    ותפסיקי לדבר שטויות ותתתחילי ללמוד היום הפריפריות הן הרבה יותר טובות והרבה יותר זולות ואכותיות מכול הבחינות
    ולא מעניין אותי שיש ברהט הם ביכלל לא מכירים בזכות של ישראל להיות מדינה ביכלל כולם שם חראות של אנשים שחיים על חשבוננו על האדמות שלנו ובלי לשלם מיסים בלי אישורים בלי כלום .

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי קליט צפיה בהודעה
    יש הרבה מאוד שרותים זמנים בפריפריה וגם יש הרבה היתרונות
    יש תחבורה הרבה יותר זמינה מאשר בת"א עם כול הלחץ ומספיק לנסוע באוטובוס 3 דקות ולהגיע לבית קולנוע כדורגל בנות מיקצועי יכול להיות שזה קיים רק בת"א אבל עם הזמן זה יתפתח לשער הערים אגב גם צפון נחשב לפריפריה
    ואני אישית גרתי כמה חודשים בדרום ת"א סבלתי מאוד אני מעדיף לגור בעיר שלי בשקט שלי בלי רעש שמחרפן אותך זיהום אויר עצום
    ואתה יכול לישון בשקט אגב יש עוד היתרון קטן חוץ מהשירותים הזולים ואכותים יש המון חניה וניתן להיות באדום לבן בלי שאחרי שעתיים יגררו לך תאוטו
    ותפסיקי לדבר שטויות ותתתחילי ללמוד היום הפריפריות הן הרבה יותר טובות והרבה יותר זולות ואכותיות מכול הבחינות
    ולא מעניין אותי שיש ברהט הם ביכלל לא מכירים בזכות של ישראל להיות מדינה ביכלל כולם שם חראות של אנשים שחיים על חשבוננו על האדמות שלנו ובלי לשלם מיסים בלי אישורים בלי כלום .
    כל כך הרבה בולשיט בהודעה אחת.
    אני גרה בפריפריה כל החיים, ההורים שלי גרים כאן קרוב ל50 שנה והם אומרים שהמצב לא השתנה בשיט. אולי היא נהייתה יותר יפה, אבל בזמן שת''א ובכלל עזוב ת''א כרגע סבבה? המרכז כלכך מתפתח לעומת הפריפריה ואל תזיין ת'שכל ותגיד שזה לא ככה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

יאללה, תתחילי למחות על זה שלוקח שעות לנסוע במדינה.
    ואז אנשים שבגלל שאתה מוחה יתקעו בכביש, כי את הרי עושה מחאה באמצע הכביש, אז הם יצאו למחות שאת מוחה, ואז תמחאי שהם מוחים ואת יודעת לאן זה ימשך..

בתכל'ס, אני אוהב את זה שאנשים עושים משהו, אבל זה בדיחה עלובה, עלק מחאה.

את יודעת למה המחירים עלו? בגלל הקפאת הבנייה המטומטמת שהייתה.
    נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 30-07-2011 בשעה 21:48.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    טרנד.

מחינו על חצי שקל בקוטג' ולאנשים עף הפוני
    הבדיחה עלינו
    בדקו והם באמת הורידו את מחירי הקוטג'
    רק שהם העלו במוצרים אחרים ככה שנכנס להם עדיין אותו דבר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,700 | הודעות: 8,151,282 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect