כבר חצי שנה שאני מאוהב במישהי מהשכונה.. היינו מדברים ממש פה ושם פעם בשבועיים וזה היה "היי מהקורה" בדרך כלל שיחות שהיא יזמה.
במהלך הסופ"ש האחרון התחלנו לדבר הרבה.. אבל מזה הרבה ? שעות שאנחנו יושבים מול המחשב ומדברים..
תכלס אף פעם לא ניפגשנו.. רק דיברנו ודיברנו המון יחסית.. ראיתי תמונות שלה והכל..
מה שמוזר כאן שאנחנו מנהגים כאילו אנחנ ובמערכת יחסים.. ואני אסביר..
היא כל הזמן אומרת לי שהיא מרגישה כלפי משהו ושאני האחד שלה ושהיא מאוהבת בי ואוהבת אותי ואני מחזיר לה את אותה האהבה.
אבל מה שמוזר לי שעדיין לא ניפגשנו!! אני אשכרה מתאהב והיא מתאהבת בי ועדיין לא ניפגשנו!!!
חברות שלה חופרות לי בפייסבוק "דירבאלק אתה לא שומר עליה", "לך על זה היא בקטע שלך.. היא לא מפסיקה לדבר עליך, היא אוהבת אותך".
אז כל יום אני אומר לה "מה מתי ניפגשנים וזה ?" היא עושה לי "אנלא יודעת אמא שלי עדיין לא נתנה לי תשובה מתי אני יכולה".
עכשיו אני סוג של מבין.. ההורים שלה מאוד שמרניים.. לא נותנים לה לצאת אחרי 11 מהבית.. היא צריכה עכשיו בחופש לשמור על אחיות שלה מ10 בבוקר עד 5 אחר הצהריים שאמא שלה חוזרת הביתה ואנלה זמן להיפגש.
אז אמרתי לה לא חייבים ללכת לאנשהוא.. אם באלך שאני אבוא ואעביר ת'זמן איתך בבית שלך בזמן שאת שומרת על האחיות שלך זה גם יהיה טוב.
אז היא עושה לי "לאלאלא הם יעשו לי פאדיחות וזה".
אחרי זה אמרתי לך כשיש לך זמן תגידי לי וניפגש.. אנלא אלחץ עלייך.
אתמול בלילה לפני שהלכנו לישון היא אמרה לי "טוביכול להיות שמחר אני אוכל"
אז אמרתי וואלה סבבה וזה..
דיברנו משהיא קמה ועד שהיא היית צריכה ללכת לעזור לאמא שלה או כל דבר אחר כמו כל בוקר אנחנו מדברים בערך 6 שעות ביום.
בקיצור היום ב6 היא יצאה עם חברה שלה לעיר וזה.. ותכלס אני מת לראות אותה והיא אומרת שהיא מתה לראות אותי וזה ניראלי כאילו שהיא כל הזמן מתחמקת מלהיפגש וזה משגעעע אותי!!
אני אשכרה מרגיש שאני מתאהב במחשב ולא בבנאדם.. אז היום לפני 3 שעות בערך אמרתי לה "תקשיבי זה לא יכול להימשך ככה.. אני מתחיל לפתח אלייך רגשות ולפי מה שאני מבין גם את אליי אבל אנחנו עדיין לא ניפגשנו וזה הזוייי!!!" אז היא עושה לי אני יודע וזה אבל אמא שלי עדיין לא נתנה לי תשובה..
בקיצור הבנתם ת'פואנטה והיא אישית לא יודע מה לעשות... אני כבר מתחיל לאבד עיניין בלדבר 6 שעות עם מחשב במקום לפגוש אותה מולי ולדבר איתה, לבלות איתה.. העיקר להיות איתה.
עוד משהו.. אל תגידו לי אולי היא ביישנית וזה כי היא לא.. היו לה כבר חברים לפניי ויהיו לה כניראה גם אחריי והיא אחת שבתוך החבר'ה ויש לה המון חברות והיא מכירה המון אנשים וידידים וכו וכוו וכו.. בקיצור אני צריך עצה :\

ציטוט ההודעה