שלום,
במדריך זה אני יסקר את המשחק NBA2K11
קודם כל איך אי אפשר בלי הדרישות

דרישות מינימום :
CPU: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista)
RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista)
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 10.5 GB or more free space
Video: DirectX 9.0c compatible (see below)
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard or dual-analog gamepad
Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required:
ATI x1300 or greater;
NVIDIA 6600 or greater;
DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.
Important Note: Game requires Internet connection for activation
דרישות מומלצות :
CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent
RAM: 2 GB
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 10.5 GB or more free space
Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia(R) Geforce(R) 7900 GT or better)
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Input: Dual-analog gamepad
DirectX 9.0c or DirectX 10
אוקיי נעבור קצת למידע שאני רשמתי על המשחק:
קודם כל אני רוצה להגיד שNBA2K11 הוא די נהרס בגלל המקשים במשחק הקודם NBA2K10 היה כיף לשחק (במחשב כמובן) המקשים היו מובנים וכל מה שאני עושה יש הסבר,
אבל במשחק החדש NBA2K11 הוא די שונה מכוון ש המקשים לא ניתנים לשחק איתם צריך לשנות
כמעט כל מקש אפשרי במשחק כדי להנות מהמקשים במשחק
עכשיו נעבור לגרפיקה
גפריקה ממוצעת יחסית ל-2010, שחקנים לא דומים למקור ( מייקל ג'ורדון לא דומה למייקל ג'ורדון האמיתי במשחק) אבל בינוני כיף לשחק במשחק הזה נמרות כל הבעיות האלה.
מודים
השנה הוסיפו
מלא מודים של Michael Jordon צריך לעשות שיאים שלו ואם אתה משלים 10 שיאים שלו נפתח לך עוד מוד חדש במשחק,
כמובן שלנו העצלנים אין כוח לעשות את זה ומבקום זה אנו משתמשים בצ'יטים הפופלריים מאוד היום

MyPlayer - השחקן שלי למי שלא הבין זה הפירוש הוא מוד שכמו בPes11 לכל המבינים בפרו מזכיר לי די את Become A Legend בפרו אבל קצת שונה ממנו אני אישית לא אהבתי ממש אותו כי יש את הקטע של הTeammate באמצע משחק שמקבלים ציונים בקיצור לפי דעתי מוד חביב אבל לא שווה הורדה רק בגלל זה, קצת לא כיפי בMyPlayer אין ממש "שליטה" על השחקן כעבור כמה משחקים אני עובר קבוצה בלי ידיעה על כך די מוזר

וזהו כאן גמרנו את התקציר שלי ( -Tal-)
קצת תמונות:
קצת סרטונים:
כאן תם הסיקור
הסיקור הוא שלי אין להעתיק בלי לבקש בפרטי