קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] FPS, cs:source למבינים בלבד
    על ידי LoaCker בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-09-2006, 17:48
  2. שאלה למבינים בלבד בבקשה !
    על ידי ilya3333 בפורום Lineage II
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 00:11
  3. שאלה באמת למבינים בלבד !
    על ידי ilya3333 בפורום Lineage II
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-02-2006, 22:44
  4. הסרת -QuiCkTiMe \למבינים בלבד!
    על ידי Ch3MiCaL בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 18:52
  5. שאלה למבינים בלבד!
    על ידי P1oneer` בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 23:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

למבינים בלבד!

ברירת מחדל למבינים בלבד!

אני חייבת לפרוק מה שעל הלב ותגידו לי מה דעתכם.
    מעכשיו אני מבקשת- אם אין לכם דברים בוגרים להגיב אל תגיבו!

אני וחבר שלי שנה וכמה חודשים ביחד.
    הוא בן 20 ואני בת 18.
    אני אתחיל מההתחלה- בתחילת הקשר לא היינו כאלה אוהבים פשוט נמשכנו אחד לשנייה ומפה זה התגלגל, הוא לא התנהג אליי יפה בכלל זלזל בי, לא עניינתי אותו בקיצור התעלם ממני (גם הוא לא כזה עניין אותי).
    המשכתי להיות איתו ביחד כי הרגשתי אליו משהו וקיוותי שזה התפתח למשהו מדהים, באמת זה קרה, עברו כמה חודשים וכמו כל זוג יש את הריבים והוויכוחים שלו.
    התחלתי לראות שהוא באמת אוהב אותי, דואג לי, מכבד אותי..
    כן היו לנו ריבים, הייתי בוכה כי הייתי נפגעת (אני מאוד רגישה והוא בכלל לא!)
    התמסרתי לו (נתתי לו גם את גופי וגם את אהבתי).
    הכל המשיך מצויין עד לחודשיים האחרונים בערך, אני מרגישה שהוא כבר לא כזה אוהב אותי, אני בוכה המון והוא פשוט לא מבין.
    הוא אומר שאני ילדה קטנה ובכיינית שאני מאוד מאוד רגישה והוא לא יכול לסבול את זה כבר.
    אני לא אומרת שאני תמיד צודקת נכון אני גם מתנהגת ילדותי לפעמים ורבה איתו על דברים טפשיים אבל אני אחרי זה מבינה ובאה להתנצל.
    בזמן האחרון אני לא מפסיקה להיפגע ממנו ואני רק בוכה ועצובה, אני כ"כ אוהבת אותו ואני לא רוצה להיפרד אבל תמיד שאנחנו רבים במקום שהוא יתן לי סיבות להישאר הוא נותן לי רק סיבות ללכת.
    אני רגישה ואני צריכה המון שומת לב הוא מנסה לתת לי כמה שהוא יכול אבל מצד שני הוא גם פוגע בי, שהוא פוגע בי ואני בוכה הוא חושב שאני ילדה קטנה ורגישה ושאני בוכה על שטויות, מה שהוא לא מבין שהדברים שאני בוכה עליהם מפריעים לי ופוגעים בי.
    אני באמת מנסה להעביר את הריבים שלנו כמה שיותר אבל אני לא מסוגלת כי זה נשאר לי בלב ובבטן ואני מעדיפה להגיד לו אותם מאשר "להיחנק" עם עצמי.
    אני תמיד מדברת איתו על מה שיושב לי בלב ועל מה שפוגע בי.

בקשה אל תגיבו שטויות כי זה ממש חשוב לי, תודה מראש..

2. קישורים ממומנים

ברירת מחדל לא פותחת האשכול

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה

הוא בן 20 ואני בת 18.
    אני אתחיל מההתחלה- בתחילת הקשר לא היינו כאלה אוהבים פשוט נמשכנו אחד לשנייה ומפה זה התגלגל, הוא לא התנהג אליי יפה בכלל זלזל בי, לא עניינתי אותו בקיצור התעלם ממני (גם הוא לא כזה עניין אותי).
    המשכתי להיות איתו ביחד כי הרגשתי אליו משהו וקיוותי שזה התפתח למשהו מדהים, באמת זה קרה, עברו כמה חודשים וכמו כל זוג יש את הריבים והוויכוחים שלו.
    הכל המשיך מצויין עד לחודשיים האחרונים בערך, אני מרגישה שהוא כבר לא כזה אוהב אותי, אני בוכה המון והוא פשוט לא מבין.
    הוא אומר שאני ילדה קטנה ובכיינית שאני מאוד מאוד רגישה והוא לא יכול לסבול את זה כבר.
    אני לא אומרת שאני תמיד צודקת נכון אני גם מתנהגת ילדותי לפעמים ורבה איתו על דברים טפשיים אבל אני אחרי זה מבינה ובאה להתנצל.
    בזמן האחרון אני לא מפסיקה להיפגע ממנו ואני רק בוכה ועצובה, אני כ"כ אוהבת אותו ואני לא רוצה להיפרד אבל תמיד שאנחנו רבים במקום שהוא יתן לי סיבות להישאר הוא נותן לי רק סיבות ללכת.
    אני רגישה ואני צריכה המון שומת לב הוא מנסה לתת לי כמה שהוא יכול אבל מצד שני הוא גם פוגע בי, שהוא פוגע בי ואני בוכה הוא חושב שאני ילדה קטנה ורגישה ושאני בוכה על שטויות, מה שהוא לא מבין שהדברים שאני בוכה עליהם מפריעים לי ופוגעים בי.
    אני באמת מנסה להעביר את הריבים שלנו כמה שיותר אבל אני לא מסוגלת כי זה נשאר לי בלב ובבטן ואני מעדיפה להגיד לו אותם מאשר "להיחנק" עם עצמי.

אם אני הייתי רוצה להפרד ממישהי הייתי עושה את מה שהוא עשה וגורם לה להפרד ממני

GET THE HINT

אם אני הייתי רוצה להפרד ממישהי הייתי עושה את מה שהוא עשה וגורם לה להפרד ממני

GET THE HINT
    אם היית קורא נכון כתבתי שאני לא רוצה להיפרד.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם היית קורא נכון כתבתי שאני לא רוצה להיפרד.
    אם היית קוראת נכון היית מבינה שהוא מנסה להגיד שהוא רוצה להיפרד ממך, ולא ההפך.
    אבל לעניין, לפעמים להתנצל זה לא עוזר. אם במערכת יחסים את מרגישה שאת מקבלת תשומת לב רק אחרי שאתם רבים,
    אז כנראה שצריך לחתוך, 18 זה לא גיל של חתונה, ואין מה לעשות, לפעמים לא "נדבק". ליצור מצבים של "ריגשי", זה יותר קל
    מלנסות להימנע מהם, ואם את יודעת שזה מפריע לו - יש כבר דבר אחד שאפשר לנסות לשפר.

זה ישמע קיטשי אבל בסופו של יום יש רק פיתרון אחד, וזה לדבר. לא בקטע ריגשי, בקטע רציני, לשבת ולדבר. בטוח תצעקו, בטוח
    תכעסו, אבל אם אכפת לכם מספיק אתם תגיעו לפשרה.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אם היית קוראת נכון היית מבינה שהוא מנסה להגיד שהוא רוצה להיפרד ממך, ולא ההפך.
    אבל לעניין, לפעמים להתנצל זה לא עוזר. אם במערכת יחסים את מרגישה שאת מקבלת תשומת לב רק אחרי שאתם רבים,
    אז כנראה שצריך לחתוך, 18 זה לא גיל של חתונה, ואין מה לעשות, לפעמים לא "נדבק". ליצור מצבים של "ריגשי", זה יותר קל
    מלנסות להימנע מהם, ואם את יודעת שזה מפריע לו - יש כבר דבר אחד שאפשר לנסות לשפר.

זה ישמע קיטשי אבל בסופו של יום יש רק פיתרון אחד, וזה לדבר. לא בקטע ריגשי, בקטע רציני, לשבת ולדבר. בטוח תצעקו, בטוח
    תכעסו, אבל אם אכפת לכם מספיק אתם תגיעו לפשרה.
    אני מנסה לשפר את זה, אני לא רוצה להיפרד כי זה לא פתרון זה לדעתי בריחה.
    אני תמיד מדברת איתו כדי שנבין אחד את השניה, תודה בכל זאת..

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

הוא בן 20 ואני בת 18.

תקשיבי , הוא חבר שלך.
    אין בן אדם בעולם שאמור להבין אותך , לדאוג לך ולכבד אותך יותר ממנו ! (חוץ מההורים.. אבל עזבי אתזה)
    דברי איתו.
    בדיוק מה שאמרת כאן , תאמרי לו.
    תקחי אותו פעם אחת לשיחה רצינית. כ2 אנשים בוגרים.
    תגידי לו שאת רגישה , ושהוא חייב להבין את זה.. ושזה ממוטט אותך.
    אם הוא באמת אוהב אותך ואת באמת חשובה לו , הוא יהיה חייב להבין. אם לא.. צר לי יקירתי , אבל מה אפשר לעשות?
    את לא יכולה להתקפל לדרישות שלו.. כל מערכת זוגית צריכה להיות הדדית , אי אפשר שרק את מתחשבת בו והוא שם עלייך קצוץ..

שורה תחתונה - דברי איתו. אין פתרון עקיף
    הייתי פה.

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    תקשיבי , הוא חבר שלך.
    אין בן אדם בעולם שאמור להבין אותך , לדאוג לך ולכבד אותך יותר ממנו ! (חוץ מההורים.. אבל עזבי אתזה)
    דברי איתו.
    בדיוק מה שאמרת כאן , תאמרי לו.
    תקחי אותו פעם אחת לשיחה רצינית. כ2 אנשים בוגרים.
    תגידי לו שאת רגישה , ושהוא חייב להבין את זה.. ושזה ממוטט אותך.
    אם הוא באמת אוהב אותך ואת באמת חשובה לו , הוא יהיה חייב להבין. אם לא.. צר לי יקירתי , אבל מה אפשר לעשות?
    את לא יכולה להתקפל לדרישות שלו.. כל מערכת זוגית צריכה להיות הדדית , אי אפשר שרק את מתחשבת בו והוא שם עלייך קצוץ..

שורה תחתונה - דברי איתו. אין פתרון עקיף
    הוא לא שם עליי קצוץ רק שאנחנו רבים זה קורה כי אין לא כוח להתווכח ולהיכנס לריבים, אבל מה שהוא לא מבין זה שאני לא נכנסת איתו לריבים אלא באה לדבר איתו על מה שמפריע לי.

תגובה לעניין תודה.

לייקים
    258
    נקודות
    108

הוא לא שם עליי קצוץ רק שאנחנו רבים זה קורה כי אין לא כוח להתווכח ולהיכנס לריבים, אבל מה שהוא לא מבין זה שאני לא נכנסת איתו לריבים אלא באה לדבר איתו על מה שמפריע לי.

תגובה לעניין תודה.
    תקשיבי , לכל זוג יש את הריבים שלו..
    2 בני אדם , ולא משנה כמה הם אוהבים אחד את השני - לא יכולים להסתדר כל כך הרבה זמן ביחד בלי לריב...
    אני רואה את זה על ההורים שלי , על סבא וסבתא - ובעצם על כל זוג שאני מכיר.
    בשלב כלשהו , מגיעים גם הריבים. וזה לאו דווקא דבר רע.
    אתה לומד להכיר את הבןזוג שלך בצורה אחרת.

אבל כאן נמדד חוזק הקשר. אם הקשר ביניכם באמת חזק , תצליחו להחזיק גם את הריבים האלו. ולסגור אותם בצורה יפה.
    כגבר , אף בחור לא אוהב שהאישה לוקחת אותו לשיחה.
    גברים לא אוהבים את זה. לדבר על הרגשות וכו'. (*רוב הגברים)

תני לי לנסות להבין אותך טוב יותר , כדי שאוכל לנסות לעזור - מה שמפריע לך בעצם זה שהתחלתם לריב בתדירות גבוהה יותר?
    שאתם רבים כל הזמן? שבגללו אתם רבים?

נסי להסביר את עצמך קצת יותר טוב , ואשמח לעזור
    הייתי פה.

תקשיבי , לכל זוג יש את הריבים שלו..
    2 בני אדם , ולא משנה כמה הם אוהבים אחד את השני - לא יכולים להסתדר כל כך הרבה זמן ביחד בלי לריב...
    אני רואה את זה על ההורים שלי , על סבא וסבתא - ובעצם על כל זוג שאני מכיר.
    בשלב כלשהו , מגיעים גם הריבים. וזה לאו דווקא דבר רע.
    אתה לומד להכיר את הבןזוג שלך בצורה אחרת.

אבל כאן נמדד חוזק הקשר. אם הקשר ביניכם באמת חזק , תצליחו להחזיק גם את הריבים האלו. ולסגור אותם בצורה יפה.
    כגבר , אף בחור לא אוהב שהאישה לוקחת אותו לשיחה.
    גברים לא אוהבים את זה. לדבר על הרגשות וכו'. (*רוב הגברים)

תני לי לנסות להבין אותך טוב יותר , כדי שאוכל לנסות לעזור - מה שמפריע לך בעצם זה שהתחלתם לריב בתדירות גבוהה יותר?
    שאתם רבים כל הזמן? שבגללו אתם רבים?

נסי להסביר את עצמך קצת יותר טוב , ואשמח לעזור
    מן הסתם שמפריע לי שאנחנו רבים אבל זה פחות מפריע לי יותר על הדברים שאנחנו רבים.
    אני אתן לך דוגמא- היום דיברנו בפלאפון בשעות הערב הייתה לו ממתינה הוא אמר שהוא כבר חוזר אליי אמרתי לו בסדר, חיכתי שהוא התקשר והוא לא (הוא טוען שהוא התקשר ולא ראיתי) אבל אני לא ראיתי שום שיחה שלא נענתה.
    אמרתי לו אז אתה מתקשר עכשיו? הוא אומר לי לא מתחיל משחק כדורגל נדבר שיהיה מחצית.
    לא דיברנו הרבה ביומיים האלה וגם לא נפגשנו כי אני עובדת וגם הוא לא היה לנו כ"כ זמן.
    מה שעצבן אותי שממש רציתי לדבר איתו אבל הוא רצה ליראות את המשחק כדורגל, באמת אאין לי בעיה שיראה ואחרי זה נדבר אבל רציתי ממש לדבר איתו כי לא היה לנו כ"כ זמן בימים האחרונים.

לייקים
    258
    נקודות
    108

או , אז על דברים כאלה - את כן יכולה להתעצבן..
    האמת שזה התסריט הקבוע..
    האישה רוצה לדבר
    הגבר רוצה לראות כדורגל

זה לא משהו חדש , זה משהו שראיתי אצל הרבה זוגות , זאת אחת הסיטואציות הנפוצות (לא אומר שזה בסדר , לא אומר שהוא צודק)

זה עניין שאחרי תקופה מסוימת של קשר , אנשים מתחילים לזלזל.. הקשר נהיה רופף , והוא פחות מתאמץ "להרשים" , פחות משקיע , פחות אכפת לו. כי הוא יודע שאתם ביחד , כבר תקופה.. והוא יודע שאת לא תזרקי אותו כל כך בקלות.

שמעי , גברים לא אוהבים את השיחות האלה. גברים לא אוהבים לדבר על רגשות.
    מצד שני , ואני אומר את זה כגבר.. אני לא מוצא דרך אחרת לנער אותו.
    אם זה יעזור או לא? לא יודע. אבל לפחות שידע שזה מפריע לך.
    את רצית לדבר איתו , הוא רצה לראות כדורגל.
    סבבה , שיראה.. שיתקשר אחרי זה.

דברי איתו. זאת באמת העצה היחידה שאני יכול לתת לך..
    הייתי פה.

או , אז על דברים כאלה - את כן יכולה להתעצבן..
    האמת שזה התסריט הקבוע..
    האישה רוצה לדבר
    הגבר רוצה לראות כדורגל

זה לא משהו חדש , זה משהו שראיתי אצל הרבה זוגות , זאת אחת הסיטואציות הנפוצות (לא אומר שזה בסדר , לא אומר שהוא צודק)

זה עניין שאחרי תקופה מסוימת של קשר , אנשים מתחילים לזלזל.. הקשר נהיה רופף , והוא פחות מתאמץ "להרשים" , פחות משקיע , פחות אכפת לו. כי הוא יודע שאתם ביחד , כבר תקופה.. והוא יודע שאת לא תזרקי אותו כל כך בקלות.

שמעי , גברים לא אוהבים את השיחות האלה. גברים לא אוהבים לדבר על רגשות.
    מצד שני , ואני אומר את זה כגבר.. אני לא מוצא דרך אחרת לנער אותו.
    אם זה יעזור או לא? לא יודע. אבל לפחות שידע שזה מפריע לך.
    את רצית לדבר איתו , הוא רצה לראות כדורגל.
    סבבה , שיראה.. שיתקשר אחרי זה.

דברי איתו. זאת באמת העצה היחידה שאני יכול לתת לך..
    אין לי בעיה שהוא יראה כדורגל וידבר איתי אחרי זה, גם כשאני רואה טלויזיה ויש משהו שאני ממש אוהבת אני מעדיפה שנדבר אחרי שזה יגמר כדי שניהיה יותר מרוכזים אחד בשני, פשוט היום ממש רציתי שנדבר כי לא היה לנו זמן כל השבוע.
    הוא דווקא שיש לו הוא באמת מוציא עליי, הייתה לי יום הולדת לפני שבועיים הוא השיקע והוציא באמת המון.

תודה על התגובות שלך עזרת לי מאוד

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

הוא בן 20 ואני בת 18.

אי אפשר להיות כל הזמן עם אדם שרק פוגע ולא מכבד ופה ושם מה שנקרא "בסדר"....
    צריך לדעת מתי להשים גבול!
    זה אומר שאת צריכה לחשוב טוב טוב טוב אם את מוכנה להשאר עם אדם כזה...
    לא בטוח שתוכלי להתמודד לדעתי אם את רגישה זה לא הולך ביחד..
    בהצלחה...

מורחקים
    שם פרטי
    liora
    לייקים
    1
    נקודות
    121

אני הייתי נפרדת ממנו , זה עדיף על להמשיך לסבול ככה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,694 | הודעות: 8,151,276 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect