קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. -=המדריך השלם לחתימה=-
    על ידי Trejet בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 27-07-2013, 01:01
  2. [מדריך] הגדרת Utorrent 1.8.4
    על ידי <HEN> בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 31-10-2009, 21:34
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 17:30
  4. המדריך השלם לקניית טלפון סלולרי
    על ידי FantoM בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 19:41
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

הגדרת uTorrent - המדריך השלם להגדרת utorrent בהתאם לרוחב הפס.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ברירת מחדל הגדרת uTorrent - המדריך השלם להגדרת utorrent בהתאם לרוחב הפס.

הגדרת קליינט ה uTorrent בהתאם לרוחב הפס שלכם.

מכיוון שאתם תמיד תעלו במהירות הגבוהה ביותר האפשרית, הקליינט צריך להיות מוגדר לפי מהירות ההעלאה המקסימלית, במטרה למנוע "חניקה" של רוחב הפס שלכם.

* לכן, תצטרכו קודם כל לבדוק את החיבור שלכם:
    1. עצרו כל תוכנת אינטרנט המשתמשת ברוחב הפס לפני הבדיקה, כולל uTorrent.
    2. בדקו את מהירות העלאה שלכם באתר הבא: www.speedtest.net.
    3. בצעו את הבדיקה מספר פעמים, ובחרו את התוצאה הממוצעת. (לא הגבוהה/הנמוכה ביותר)
    4.הערך בו נשתמש בהמשך לשם הגדרת הקליינט, הוא מהירות ההעלאה מומרת ל KBps.

* הגדרת uTorrent בהתאם למהירות:
    1. לחצו CTRL+G.
    2. בחרו ברשימה את הערך הקרוב ביותר למהירות ההעלאה שלכם. (עגלו מטה את המספר אם צריך)
    3. הגדרות גבוהות לא יעניקו לכם מהירויות טובות יותר, למעשה, הן עלולות לפגוע במהירות. בנוסף, הגדרת מהירות נמוכה תעניק את אותה התוצאה, לכן - אל תהיו חמדנים.
    4. לחצו על "השתמש בהגדרות הנבחרות" בתחתית החלון.

* כיוון מהירות ההעלאה:
    1. קחו את תוצאת מהירות ההעלאה שלכם ב Kbit/s וחלקו אותה ב 8. (כעת יש לכם את התוצאה ב KBytes)
    2. קחו את המהירות ב KBytes והכפילו אותה ב 0.7. (זה נותן לכם מהירות העלאה של כ 70% מהמקסימום שלכם)
    3. גשו ל: אפשרויות > העדפות > רוחב-פס/חיבור, והכניסו את התוצאה מסעיף 2 בתיבת ה: 'מהירות העלאה מקסימלית'.

* איפשור הצפנת פרוטוקול:
    כמה מספקיות האינטרנט, מפריעות באופן מכוון לפעילויות P2P במטרה לצמצם את צריכת מהירויות הפס שלהן.
    דבר זה גורם ל uTorrent ולקיינטים אחרים, להיעשות איטיים יותר. על מנת להמנע מכך, כמה מקליינטי הביטורנט
    התקינו מערכת הצפנת פרוטוקול על מנת למנוע מהספקית שלכם לגלות תנועת P2P.
    גשו ל: אפשרויות > העדפות > ביטורנט. הפעילו את 'הצפנת פרוטוקול' וסמנו את ריבוע הבחירה ליד התיבה.

* אישור uTorrent בחומת האש שלכם:
    גשו ל: אפשרויות > העדפות > חיבור. סמנו את 'הוסף את uTorrent לחומת האש של ווינדוס. זה מסומן כברירת מחדל.

* בדקו את התוצאות:
    כעת הקליינט אמור לתפקד בהתאם למהירות החיבור שלכם. תוכלו לבדוק את המהירות בעזרת כל קובץ טורנט שתבחרו.

הנה קובץ טורנט המועדף עליי לבדיקת מהירות באופן ספציפי:
    http://www.slackware.com/getslack/torrents.php
    הוא טוב לבדיקת מהירות מכיוון שהוא נמצא על שרת ייעודי, תוך 10-15 דק' תגיעו למהירות המקסימלית.

פתרון בעיות למשתמשים בראוטר.

* בעיות NAT:
    בתחתית חלון ה uTorrent, בבאר הסטטוס, תוכלו להבחין בנקודה צבעונית.
    אם צבעה של הנקודה הוא אדום, יש לכם בעיית NAT או שלא איפשרתם את הקליינט בחומת האש.
    נקודה צהובה מצביעה על מצב ביניים, בכדי לדעת אם ההגדרות שלכם נכונות, לחצו CTRL+G,
    בחרו ב 'בדוק אם הפורט מנותב', אם התוצאה חוזרת שלילית, זה מצביע על בעיה בניתוב הפורט שלכם או שחומת האש שלכם לא מאפשרת את הקליינט כהלכה.

* שימוש ב UPnP או NAT-PMP:
    ראוטרים חדשים יחסים מכילים את אפשרות ה UPnP או NAT-PMP.
    אפשרויות אלו מאפשרות ניתוב פורטים אוטומטי, מה שגורם להמשך המדריך להיות לא רלוונטי.
    בדקו את הראוטר שלכם לאפשרויות אלו ואיך לאפשר אותן, ואז אפשרו אותן גם ב uTorrent.
    (אפשרויות > העדפות > חיבור.)

* ניתוב פורט באופן ידני:
    אם UPnp/NAT-PMP לא קיים או לא עובד, תאלצו לנתב את הפורט ידנית.
    ניתוב פורטים זוהי אפשרות הנצרכת בכל קליינט P2P, לא רק uTorrent.
    מכיוון שאנו רוצים לאפשר פורט בודד, עלינו לאפשר את הפורט ההאזנה הספציפי של uTorrent.
    1. על מנת לאפשר פורט בודד, גשו ל: אפשרויות > העדפות > חיבור.
    2. לחצו על 'פורט אקראי/רנדומלי' פעם אחת, ושימו לב שנוצר מס' פורט. זהו מס' הפורט אותו תנתבו ברואטר שלכם.
    3. בטלו את בחירת 'פורט אקראי בכל הפעלה מחדש'. מס' הפורט לא ישתנה יותר ויישאר קבוע בכל הפעלה.

* הגדרת IP סטטי:
    על מנת להכנס לחלון הגדרת הראוטר, לחצו: התחל > הפעלה > הקלידו: CMD > IPCONFIG /ALL.
    1. מחלון ה DOS, העתיקו את ה 'deafult getaway' ורשמו אותו בשורת הכתובת בדפדפן האינטרנט שלכם.
    2. בחלון ההתחברות הכניסו את שם המשתמש והססמא שלכם. (אם לא הגדרתם משתמש וססמא עדיין, נסו לכתוב בשניהם Admin)
    3. נווטו בחלונות אל איזור ה DHCP.
    4. מכיוון שראוטרים רבים מוגבלים בכמות כתובות ה IP בהם הם יכולים לטפל, הורידו את טווח ה DHCP באחד. (גרעו אחד מ IP הסיום או הורידו IP שלם אחד)
    5. צאו מחלון ההגדרה של הראוטר ופעלו לפי ההוראות באתר הבא: http://www.portforward.com/networking/staticip.htm, על מנת לכוון את מערכת ההפעלה שלכם לעבודה עם IP סטטי.

* ניתוב הפורט בראוטר שלכם:
    תהליך ניתוב הפורט משתנה בהתאם לדגם הראוטר ושנת הייצור שלו.
    בדקו את שם יצרן הראוטר שלכם ודגם הייצור שלו ובחרו בדגם המתאים באתר הבא: http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm

לכל בעיה, שאלה, מענה, תגובה -

rcl-nadav

נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 08-05-2010 בשעה 09:15.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

2. קישורים ממומנים

פששש....אחי איזה השקעה סחתיין

תודה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

תודה
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    3
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים !

תותח אתה

משתמש כבוד האוואטר של <HEN>
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    3
    נקודות
    17,931

פששש, חתיכת השקעה אחי!

תודה רבה!

תוסיף ללינקיה....

משתמש מתחיל האוואטר של ZMax
    לייקים
    0
    נקודות
    97

עשית הכל עדיין איטי בהרבה ממה שאפשר X_X

.God is only one, we can outnumber him

מדריך מאוד מושקע ומאוד יפה, תודה!
    הנקודה התחתונה היא שבסך הכל מי שעד עכשיו הוריד לו טוב, ימשיך להוריד לו טוב בלי המדריך, ומי שלא הוריד לו טוב ימשיך לא להוריד לו טוב גם עם המדריך.

ומה אם אני לא מחובר בפס רחב?

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ציטוט נכתב במקור על ידי kfiro צפיה בהודעה
    ומה אם אני לא מחובר בפס רחב?
    אז אתה בבעיה מבחינת תחום שיתוף הקבצים.

לא מספיק שאלו שיש להם פס רחב מתלוננים על המהירויות הנמוכות בארץ,
    אתה רוצה לקבל תוצאות מרשימות ללא פס רחב בכלל? שכח מזה.

איך אתה כן מחובר, מודם רגיל?

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש ותיק האוואטר של Shai.H
    שם פרטי
    Shai
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה .

לא מצליח לחשב את מהירות העלאה מקסימלי , וגם למה המהירות הורדה קשורה למהירות העלאה מקסימלי לא הבנתי את המשפט הראשון של פתיחת המדריך ,

דר"כ מהירות העלאה שלי היא : 0.10MB/S

תודה רבה על העזרה, ודר"כ יש לי utorrent 2.2 זה אותו הדבר? כי זה קצת שונה בתמונות.

נ.ב מה הקשר להגדיר הכי קרוב למהירות העלאה, איך זה קשור למהירות ההורדה ולחניקת רוח פס ? אשמח להסבר.
    נערך לאחרונה על ידי Gmail; 04-06-2010 בשעה 01:48.

אחי מצטער על הדאבל אבל כבר מוגזם לרשום עוד דברים בהודעה מעל זה , לגבי פינג איך לעזאזאאאאאאללל יש לך 22 MS לי יש 104 MS בלי utorrent רק בגלישה באינטרנט ואני מחובר לטורנט ובגלל זה כנראה יש לי לאגים בקאונטר סטרייק ואח שלי משתגע מזה , תעזור לי איך אני יכול לסדר את זה , ובמה זה תלוי ,?

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Gmail צפיה בהודעה
    לא מצליח לחשב את מהירות העלאה מקסימלי , וגם למה המהירות הורדה קשורה למהירות העלאה מקסימלי לא הבנתי את המשפט הראשון של פתיחת המדריך ,

דר"כ מהירות העלאה שלי היא : 0.10MB/S

תודה רבה על העזרה, ודר"כ יש לי utorrent 2.2 זה אותו הדבר? כי זה קצת שונה בתמונות.

נ.ב מה הקשר להגדיר הכי קרוב למהירות העלאה, איך זה קשור למהירות ההורדה ולחניקת רוח פס ? אשמח להסבר.
    פה בארץ, מהירות העלאה היא עשירית ממהירות ההורדה. ככה זה, זה מה שהספקיות נותנות. (אלא אם כן אתה בחבילות של NGN, ואז זה משהו אחר)
    ואל תבהל בקשר לתמונות. המדריך עובד לכל גרסה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Gmail צפיה בהודעה
    אחי מצטער על הדאבל אבל כבר מוגזם לרשום עוד דברים בהודעה מעל זה , לגבי פינג איך לעזאזאאאאאאללל יש לך 22 MS לי יש 104 MS בלי utorrent רק בגלישה באינטרנט ואני מחובר לטורנט ובגלל זה כנראה יש לי לאגים בקאונטר סטרייק ואח שלי משתגע מזה , תעזור לי איך אני יכול לסדר את זה , ובמה זה תלוי ,?

יוטורנט לוקח הרבה רוחב פס כשהוא עובד, אם אתה רוצה לגלוש באינטרנט או לשחק אונליין אתה צריך או להגביל את מהירות ההורדה והעלאה, או פשוט לסגור לגמרי את היוטורנט.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    פה בארץ, מהירות העלאה היא עשירית ממהירות ההורדה. ככה זה, זה מה שהספקיות נותנות. (אלא אם כן אתה בחבילות של NGN, ואז זה משהו אחר)
    ואל תבהל בקשר לתמונות. המדריך עובד לכל גרסה.

יוטורנט לוקח הרבה רוחב פס כשהוא עובד, אם אתה רוצה לגלוש באינטרנט או לשחק אונליין אתה צריך או להגביל את מהירות ההורדה והעלאה, או פשוט לסגור לגמרי את היוטורנט.
    רגע ואם אני מגדיר לפי מהירות העלאה מקסימלי , אז אין לי בעיה של לגלוש באינטרנט ולשחק אונליין הכל יעבוד טוב כי הוא מוגבל ?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect