אהלן חברים, מי שלא מכיר אותי קוראים לי קובי ואני בתחום הפיקאפ כבר שלוש וחצי שנים...
חשבתי על טקטיקה חדשה, בה אני צריך לפחות עשרה חבר'ה נחושים שמעוניינים בפיתוח הDHV שלהם בפייסבוק...
בגדול, זה שימוש בהרבה לייקים... הכוונה, כל חבר שנכנס למעגל, עושה לייקים על כל סטטוס חדש, על כל תמונה חדשה שמעלים, על כל תנועה מעניינת ולא מעניינת בפייסבוק.
מה זה בעצם עושה?
בסופו של דבר, לייק זה דבר מדבק... כאשר יש עשר לייקים על סטטוס , אפילו הכי טיפשי שיש כמו "בוקר טוב" זה גורם לאנשים סביבך לתהות מי אתה, והם מתחילים לתת לך לייקים גם הם...
האם זה לנצח?
אז זהו, שבגדול לא, אני כיום נמצא בסיטואציה שבה כשאני כותב סטטוס שנון, נחמד, מצחיק, אני יכול לקבל גם 50 לייקים, אבל כשאני כותב הודעה כמו "בוקר טוב" אין הרבה מענה...
הדבר מכניס לתודעה את האנשים סביבך, ואתה הופך לדג השמן ביותר ברחבי הפייסבוק שלך...
אם יש מספיק חבר'ה רציניים, אפשר אפילו להגזים עם העניין קצת יותר, שכל אחד יפתח פרופיל פקטיבי, (בחור או בחורה, לא רלוונטי) ויקליק גם משם...
בסופו של דבר, אני כיום נמצא בסיטואציה נחמדה שבה אנשים שאני לא כל כך מכיר מוסיפים אותי בפייסבוק, בחורות מוסיפות אותי... כי הפכתי למוקד מעניין מעט...
אם יש אנשים שמעוניינים, אשמח ליצירת קשר בפרטי או כאן,
קובי וויל!

ציטוט ההודעה