חתימה עם כוסיות! 50-100 נק'!!
--------תשלחו לי בקשות בקשות חברות בSteam--------
מישהו זה מושקע לאלהה
דוגמא
נכתב במקור על ידי Bentley דוגמא אין לי דוגמה אבל תראה את החתימה שלי ותאה עם זה מתאים אני התפשרתי מאז! נשבע לך זה היה שווה את זה!
נכתב במקור על ידי MasterXDgameR אין לי דוגמה אבל תראה את החתימה שלי ותאה עם זה מתאים אני התפשרתי מאז! נשבע לך זה היה שווה את זה! 25 נקודות , שיהיה רשום yarinbnyamin , שלא יהיה על החתימה קרדיט ... (אני מוסיף אחרי זה קרדיט .. , יהיה רשום את השם שלך מתחת לתמונה בחתימה שלי .. )
נכתב במקור על ידי vcnda8 25 נקודות , שיהיה רשום yarinbnyamin , שלא יהיה על החתימה קרדיט ... (אני מוסיף אחרי זה קרדיט .. , יהיה רשום את השם שלך מתחת לתמונה בחתימה שלי .. ) מה לא כל כך הבנתי!?
נכתב במקור על ידי MasterXDgameR מה לא כל כך הבנתי!? -תעשה חתימה של כוסית שיהיה רשום בה yarinbnyamin ... -אני ישלם לך ב- או 30 נקודות או סרטון של נער הפיסטוק (שאני מוכר ב-20 נקודות) + 10 נקודות .. -קרדיט אני יוסיף אחר כך לך ...
נכתב במקור על ידי vcnda8 -תעשה חתימה של כוסית שיהיה רשום בה yarinbnyamin ... -אני ישלם לך ב- או 30 נקודות או סרטון של נער הפיסטוק (שאני מוכר ב-20 נקודות) + 10 נקודות .. -קרדיט אני יוסיף אחר כך לך ... מקסימום 40~
נכתב במקור על ידי MasterXDgameR מקסימום 40~ אומרים מינימום 40 .. כי אם זה מקסימום 40 אז אני יכול להתפשר על 30 .. , פאיל !! תעשה ואחרי זה אני ישלם לך ..
סגור זה לא יקח לי הרבה זמן כי יש לי בסיס!
נכתב במקור על ידי Bentley דוגמא הנה :
חוקי הפורום