קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] תוכנית אימונים.. וגם משהו מוזר על ריצה.
    על ידי Shlomi062 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-01-2010, 04:51
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 18:50
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 22:42
  4. צריך תוכנית אימונים בייתית :) יאללה מממ תעזרו לי
    על ידי Metalist בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 21:28
  5. טוב אני קצת מבולבל-מהירות ריצה
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 23:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

תוכנית ריצה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    roy
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל תוכנית ריצה

אני רוצה להוריד 5 ק"ג, לא רצתי כבר כמה שנים. אפשר המלצה לתוכנית הליכה ריצה כדי להוריד 5 ק"ג וגם כדי לחזור לכושר

2. קישורים ממומנים

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ציטוט נכתב במקור על ידי forumuserfaq צפיה בהודעה
    אני רוצה להוריד 5 ק"ג, לא רצתי כבר כמה שנים. אפשר המלצה לתוכנית הליכה ריצה כדי להוריד 5 ק"ג וגם כדי לחזור לכושר

בהליכון :
    תתחיל בהדרגה . אל תתחיל בריצה מטורפת על 11.5 כדי להתעייף אחרי חצי דקה ולהוריד 8 קלוריות , אלא תתחיל נגיד ב7.0 שיפוע 2 למשך 10 דקות , ואז 8.2 עם 0 שיפוע למשך 10 דקות וככה עד שתתעייף באמת , ועוד קצת ..

אחרי 3-4 פעמים שתעשה ותתרגל תעשה ריצה 4 דקות , הליכה מהירה 2 דקות , עוד פעם ריצה 4 דקות וחוזר חלילה .
    בסופו של דבר תרגיש שאתה תצליח לרוץ בלי הפסקות הליכה . אני ממליץ על התכנית הזאת כי בעזרתה הורדתי 7 קילו בחודשיים .

לא בהליכון :
    גם פה בהדרגה , תקפיד לנשום קבוע ולשמור על קצב אחיד . בסופו של דבר גם כן תוכל לרוץ עוד קצת ועוד קצת .

הכי חשוב באירובי זה להקפיד על אכילה בריאה של כל אבות המזון , לא פחות מדי ולא יותר מדי .
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

בלאי
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי forumuserfaq צפיה בהודעה

בהליכון :
    תתחיל בהדרגה . אל תתחיל בריצה מטורפת על 11.5 כדי להתעייף אחרי חצי דקה ולהוריד 8 קלוריות , אלא תתחיל נגיד ב7.0 שיפוע 2 למשך 10 דקות , ואז 8.2 עם 0 שיפוע למשך 10 דקות וככה עד שתתעייף באמת , ועוד קצת ..

אחרי 3-4 פעמים שתעשה ותתרגל תעשה ריצה 4 דקות , הליכה מהירה 2 דקות , עוד פעם ריצה 4 דקות וחוזר חלילה .
    בסופו של דבר תרגיש שאתה תצליח לרוץ בלי הפסקות הליכה . אני ממליץ על התכנית הזאת כי בעזרתה הורדתי 7 קילו בחודשיים .

לא בהליכון :
    גם פה בהדרגה , תקפיד לנשום קבוע ולשמור על קצב אחיד . בסופו של דבר גם כן תוכל לרוץ עוד קצת ועוד קצת .

הכי חשוב באירובי זה להקפיד על אכילה בריאה של כל אבות המזון , לא פחות מדי ולא יותר מדי .

בהצלחה !
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    roy
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תודה על התשובה המפורטת, אני אנסה.
    כדאי לאכול לפני או אחרי האימון, וכמה זמן לפני/אחרי.

משתמש מתחיל האוואטר של AmishBoy
    שם פרטי
    אמיש
    לייקים
    1
    נקודות
    0

היי להוריד 5 ק"ג מאוד קל, אפשר לעשות את זה חודש-חודשיים, באמצעות תזונה, אימון כוח ואירובי.

אם לא רצת שנים, תתחיל הכול מקטן - את ריצה תעשה נגיד 5 דק' לשבוע, כל שבוע תוסיף 5 דק' עד שתגיע ל-25 דק', משם תכפיל את את כמות ריצות שאתה מבצע בשבוע, אם זה היה פעם בשבוע, תעשה עוד אחד, עד שתגיע ל-3 או 5 פעמים בשבוע. ומדי פעם גם מציע לך לגוון מחודש לחודש, תעשה ריצה, רכיבה על אופניים, קטלבלס, שחיה כל חודש. ככה לא יימאס לך ותהנה מהדרך.

חוץ מזה, תשים לב שהשפעה על ירידה במשקל, בניית מאסת עובדת שתזונה הוא מהווה 70% וספורט זה רק 30%. כלומר, התוצאות שאתה רוצה להשיג הוא בעצם יותר על דגש תזונה, תבנה לעצמך תפריט תזונה שממוצע קלוריות שלו בהתאם למשקל ולגובה שלך. והכי חשוב שהוא יהיה פחות ממה שאתה צורך, כי כך תוכל לשרוף בספורט ולאכול בכמות מינימלי כדי לרדת במשקל ולא לעלות במשקל.

בהצלחה.
    אני עושה תוכנית דיאטה - בשיטת שלושת השלבים.

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael6 צפיה בהודעה
    בהליכון :

לא בהליכון :

בהצלחה !
    אז אם אני דופק 20 לאפות ביום, מקפיד לאכול את כל אבות המזון ומשתמש בתכנית שלך אני ארזה? לא.

אתה צריך להיות בגרעון קלורי, חיטוב זה 70% תזונה, 20% אימונים ו-10% מנוחה.
    הנה מדריך כיצד לחשב מה כמות הקלוריות שאתה צריך להכניס ביום ועוד:
    http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%...2%D7%95%D7%A3/
    בעיקרון אתה אפילו לא חייב להתאמן (למרות שבדרך כלל עדיף גם להתאמן), אבל התכנית שמיכאל הביא סבבה, פשוט אם אתה לא תקפיד על תזונה נכונה יכול מאוד להיות שלא תראה את התוצאות שאתה מצפה להם.

בלאי
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ben- צפיה בהודעה
    אז אם אני דופק 20 לאפות ביום, מקפיד לאכול את כל אבות המזון ומשתמש בתכנית שלך אני ארזה? לא.

אתה צריך להיות בגרעון קלורי, חיטוב זה 70% תזונה, 20% אימונים ו-10% מנוחה.
    הנה מדריך כיצד לחשב מה כמות הקלוריות שאתה צריך להכניס ביום ועוד:
    http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%...2%D7%95%D7%A3/
    בעיקרון אתה אפילו לא חייב להתאמן (למרות שבדרך כלל עדיף גם להתאמן), אבל התכנית שמיכאל הביא סבבה, פשוט אם אתה לא תקפיד על תזונה נכונה יכול מאוד להיות שלא תראה את התוצאות שאתה מצפה להם.
    כל העניין בספורט זה להקפיד על תזונה נכונה ועל מאזניים , לא יותר מדי לא פחות מדי . רשמתי בסוף התגובה שחייבים להקפיד על תזונה נכונה , שזה הדבר הכי בסיסי והכי חשוב בהורדת משקל .

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

כל העניין בספורט זה להקפיד על תזונה נכונה ועל מאזניים , לא יותר מדי לא פחות מדי . רשמתי בסוף התגובה שחייבים להקפיד על תזונה נכונה , שזה הדבר הכי בסיסי והכי חשוב בהורדת משקל .
    לא נראה לי שאפשר להבין מ"תזונה נכונה" גרעון קלורי וכמות מתאימה של חלבונים, פחמימות, ושומנים.
    בכל מקרה זה לא משנה עכשיו, הוא קיבל תשובה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    6
    נקודות
    0

כדי להוריד שומן אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי -500 קלוריות ככה תוריד קצת שריר והרבה שומן
    וואי איזה שיעמום

משתמש מתחיל
    לייקים
    41
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי tal2893 צפיה בהודעה
    כדי להוריד שומן אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי -500 קלוריות ככה תוריד קצת שריר והרבה שומן
    תגיד נגיד לחמנייה לבנה רגילה עם גבינה צהובה כמה קלוריות זה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    6
    נקודות
    0

גבינה צהובה 28 אחוז אם אני לא טועה זה בסביבות ה100 לחמניה רגילה תלוי כמה גרם היא אני משער בסביבות ה200
    וואי איזה שיעמום

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    asdd
    לייקים
    10
    נקודות
    -72

זה גם יעשה אותי יותר מהיר ?????
    בהליכון :

לא בהליכון :

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,246 | הודעות: 8,151,828 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect