אני רוצה להוריד 5 ק"ג, לא רצתי כבר כמה שנים. אפשר המלצה לתוכנית הליכה ריצה כדי להוריד 5 ק"ג וגם כדי לחזור לכושר
אני רוצה להוריד 5 ק"ג, לא רצתי כבר כמה שנים. אפשר המלצה לתוכנית הליכה ריצה כדי להוריד 5 ק"ג וגם כדי לחזור לכושר
|
|
בהליכון :
תתחיל בהדרגה . אל תתחיל בריצה מטורפת על 11.5 כדי להתעייף אחרי חצי דקה ולהוריד 8 קלוריות , אלא תתחיל נגיד ב7.0 שיפוע 2 למשך 10 דקות , ואז 8.2 עם 0 שיפוע למשך 10 דקות וככה עד שתתעייף באמת , ועוד קצת ..
אחרי 3-4 פעמים שתעשה ותתרגל תעשה ריצה 4 דקות , הליכה מהירה 2 דקות , עוד פעם ריצה 4 דקות וחוזר חלילה .
בסופו של דבר תרגיש שאתה תצליח לרוץ בלי הפסקות הליכה . אני ממליץ על התכנית הזאת כי בעזרתה הורדתי 7 קילו בחודשיים .
לא בהליכון :
גם פה בהדרגה , תקפיד לנשום קבוע ולשמור על קצב אחיד . בסופו של דבר גם כן תוכל לרוץ עוד קצת ועוד קצת .
הכי חשוב באירובי זה להקפיד על אכילה בריאה של כל אבות המזון , לא פחות מדי ולא יותר מדי .
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
בהליכון :
תתחיל בהדרגה . אל תתחיל בריצה מטורפת על 11.5 כדי להתעייף אחרי חצי דקה ולהוריד 8 קלוריות , אלא תתחיל נגיד ב7.0 שיפוע 2 למשך 10 דקות , ואז 8.2 עם 0 שיפוע למשך 10 דקות וככה עד שתתעייף באמת , ועוד קצת ..
אחרי 3-4 פעמים שתעשה ותתרגל תעשה ריצה 4 דקות , הליכה מהירה 2 דקות , עוד פעם ריצה 4 דקות וחוזר חלילה .
בסופו של דבר תרגיש שאתה תצליח לרוץ בלי הפסקות הליכה . אני ממליץ על התכנית הזאת כי בעזרתה הורדתי 7 קילו בחודשיים .
לא בהליכון :
גם פה בהדרגה , תקפיד לנשום קבוע ולשמור על קצב אחיד . בסופו של דבר גם כן תוכל לרוץ עוד קצת ועוד קצת .
הכי חשוב באירובי זה להקפיד על אכילה בריאה של כל אבות המזון , לא פחות מדי ולא יותר מדי .
בהצלחה !
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
תודה על התשובה המפורטת, אני אנסה.
כדאי לאכול לפני או אחרי האימון, וכמה זמן לפני/אחרי.
היי להוריד 5 ק"ג מאוד קל, אפשר לעשות את זה חודש-חודשיים, באמצעות תזונה, אימון כוח ואירובי.
אם לא רצת שנים, תתחיל הכול מקטן - את ריצה תעשה נגיד 5 דק' לשבוע, כל שבוע תוסיף 5 דק' עד שתגיע ל-25 דק', משם תכפיל את את כמות ריצות שאתה מבצע בשבוע, אם זה היה פעם בשבוע, תעשה עוד אחד, עד שתגיע ל-3 או 5 פעמים בשבוע. ומדי פעם גם מציע לך לגוון מחודש לחודש, תעשה ריצה, רכיבה על אופניים, קטלבלס, שחיה כל חודש. ככה לא יימאס לך ותהנה מהדרך.
חוץ מזה, תשים לב שהשפעה על ירידה במשקל, בניית מאסת עובדת שתזונה הוא מהווה 70% וספורט זה רק 30%. כלומר, התוצאות שאתה רוצה להשיג הוא בעצם יותר על דגש תזונה, תבנה לעצמך תפריט תזונה שממוצע קלוריות שלו בהתאם למשקל ולגובה שלך. והכי חשוב שהוא יהיה פחות ממה שאתה צורך, כי כך תוכל לשרוף בספורט ולאכול בכמות מינימלי כדי לרדת במשקל ולא לעלות במשקל.
בהצלחה.
אני עושה תוכנית דיאטה - בשיטת שלושת השלבים.
אז אם אני דופק 20 לאפות ביום, מקפיד לאכול את כל אבות המזון ומשתמש בתכנית שלך אני ארזה? לא.
אתה צריך להיות בגרעון קלורי, חיטוב זה 70% תזונה, 20% אימונים ו-10% מנוחה.
הנה מדריך כיצד לחשב מה כמות הקלוריות שאתה צריך להכניס ביום ועוד:
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%...2%D7%95%D7%A3/
בעיקרון אתה אפילו לא חייב להתאמן (למרות שבדרך כלל עדיף גם להתאמן), אבל התכנית שמיכאל הביא סבבה, פשוט אם אתה לא תקפיד על תזונה נכונה יכול מאוד להיות שלא תראה את התוצאות שאתה מצפה להם.
כדי להוריד שומן אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי -500 קלוריות ככה תוריד קצת שריר והרבה שומן![]()
וואי איזה שיעמום
גבינה צהובה 28 אחוז אם אני לא טועה זה בסביבות ה100 לחמניה רגילה תלוי כמה גרם היא אני משער בסביבות ה200
וואי איזה שיעמום