קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא מבין למה הדתות נגד משכבי זכר
    על ידי xyossizx בפורום דיבורים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 22-11-2010, 15:24
  2. אם אני מוכר מסוס בכסף אמיתי למה זה נגד החוקים?
    על ידי roeimish10 בפורום מכירה וקנייה/Free Market
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-06-2010, 13:03
  3. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 20:22
  4. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40

למה אני נגד דת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל למה אני נגד דת

בעקבות האשכול הקודם שלי אנשים ביקשו ממני הסבר למה אני נגד דת ואיך זה הגיוני שאני מאמין שיש אלוהים אבל לא מאמין באף דת אז באשכול הזה אני יסביר .

יש להתייחס לכל מה שנאמר פה כדעה בלבד!

"דת" מילה אחת אבל גרמה כל כך ארבה נזק לעולם לדעתי שאי אפשר אפילו לספור אותו הצורך של אנשים להצדיק את המעשים שלהם על ידי אמונה לכאורה ב"אל" שאמר להם להרוג \לרצוח \לפצוע אנשים . אני אפילו יוסיף אם נסתקל אחורה להיסטוריה רוב המלחמות היו על רקע דתי תעשו את החשבון שלכם כמה נארגו במלחמות אלה תגיעו למספר עצום !

התנך זה הספר הראשון לפי כל הדתות שנכתב לכאורה בעולם הספר זה מחלק את האנשים לשתי קבוצות שזה "יהודי " ו"גוי" בעקבות החלוקה הזאת כרגע אנחנו מדינת ישראל בסכנת מלחמה תמידית ורוב העולם שונא אותנו למה? אנחנו יהודים כמו שאומרים מה שתבשל זה גם מה שתוכל זה בדיוק מה שקורה כרגע לנו מה שבישלנו אנחנו גם אוכלים . (במידה ולא היה את החלוקה הזאת לא היו כרגע מלחמות)

אכשו בואו נדבר דוגרי במידה והיו "חוקים" בלבד של אל-תרצח או אל-תגנוב דברים שמוסכמים בדרך כלל בכל חברה ולא היה "דת" או חלוקה את יהודי ,אתה ערבי היה כרגע שלום יחסי בעולם.

אני מאמין שיש אל (אלוהים) בעולם כי ארבה דברים לא בשליטה שלנו בעולם הזה וכנראה יש כוח עליון ששולט על הדברים כמו למשל מתי תמות...

אוקיי זה הסיבות שאני בגללן אנטי דת \שונא דת אני ישמח לשמוע דעות אחרות מי אנשים מאמינים ומה דעתם אבל בבקשה לא לקחת את זה באופן אישי .
    נערך לאחרונה על ידי 1alex22; 27-11-2011 בשעה 23:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי 1alex22 צפיה בהודעה
    ...
    לא בא לי להכנס לדיון הזה ו''לשכנע'' אותך כביכול, אבל שתי דברים:
    1. אני לא מסכים עם המון דברים שאמרת!
    2. יש לך מלא מלא מלא שגיאות כתיב.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

הנקודה שממנה אתה מתחיל שגויה - התורה לא מעודדת רצח / גניבה וכו', בדיוק להיפך.
    אין בתורה קו שמוביל את היהודי להתעסק כל הזמן בהבחנה בין יהודי לגוי. עם זאת, ברור שיש הבדל, כמו שיש הבדל בין גבר לאישה, גבר לא יכול ללדת נקודה, ואין שום בעיה עם זה.
    המלחמות שלנו בארץ ישראל לא נובעות מההווי החברתי שלנו אלא מכך שהאומות הערביות מעוניינות להשמדנו בכל מחיר.
    אתה מסיים עם משפט שמסביר הכל. שנאה היא יצר, היא לא שכלית. יקח לי הרבה זמן, אם בכלל, להאמין שאתה באמת מעוניין לשמוע מה יש לאחרים לומר בנושא. אה, והדתיים לא שונאים אותך, סתם שתהיה בעניין.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    הנקודה שממנה אתה מתחיל שגויה - התורה לא מעודדת רצח / גניבה וכו', בדיוק להיפך.
    אין בתורה קו שמוביל את היהודי להתעסק כל הזמן בהבחנה בין יהודי לגוי. עם זאת, ברור שיש הבדל, כמו שיש הבדל בין גבר לאישה, גבר לא יכול ללדת נקודה, ואין שום בעיה עם זה.
    המלחמות שלנו בארץ ישראל לא נובעות מההווי החברתי שלנו אלא מכך שהאומות הערביות מעוניינות להשמדנו בכל מחיר.
    אתה מסיים עם משפט שמסביר הכל. שנאה היא יצר, היא לא שכלית. יקח לי הרבה זמן, אם בכלל, להאמין שאתה באמת מעוניין לשמוע מה יש לאחרים לומר בנושא. אה, והדתיים לא שונאים אותך, סתם שתהיה בעניין.
    אתם מוצאים דברים מי הקשרם לא אמרתי כלום על הדתיים אני לא שונא דתיים יש לי חברים שחלקם דתיים וחלקם מסרותיים כל בנדם יחייה באמונה שלו . דיברתי על הדת בכללי מה היא גרמה בעולם . זאת אומרת הדת גרמה מלחמות ועוד ועוד.

שימו לב! לא אמרתי שהתורה בעד רצח אמרתי שאנשים תירצו את הרצח שלהם בגלל שה אמר להם וכל מעשה לא טוב האל שלי אמר לי.

האומות הערביות מעונינות להשמדנו כי אנחנו יהודים זאת אומרת אנחנו צריכים למות אבל רק שתדע גם אנחנו לא צדיקים בסדום וסתקל מה קורה אם הדתיים הקיצוניים . שמתרצים שזאת האמונה שלהם אני מדבר על "תג מחיר" ובמילים אחרות טרור יהודי וגם פה האנשים אומרים זה מה שציווי אלינו לעשות. בגלל זה אני לא יכול להמין במשהוא שעושה כל כך ארבה נזק במכווון או לא

יש לי שגיאות כתיב כי יש לי דיסלקציה

ולדעתי אין הבדל בין יהודי לגוי וכן אני משווא את זה לנאצים לתורת הגזה פשוט הם חילקו את זה לגזאים אנחנו נותנים הגדרות לאנשים לא בטוח מה יותר טוב...
    נערך לאחרונה על ידי 1alex22; 28-11-2011 בשעה 06:57.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

הדת היהודית לא גרמה לשום מלחמה ב-3000 שנים האחרונות.
    אתה בעצמך טוען שהתורה נגד מעשים שליליים ואנשים רק משתמשים בה לצורך הצדקת עצמה, מנסים לסחוב אותה איתם לשאול.

הסכמי אוסלו הביאו למותם של מאות אנשים. כשאז מחו אתה ושכמותך לא אמרתם כלום (טוב, לא בדיוק נולדת כנראה).
    כעת, כשאנשים מבינים שיתכן שאנחנו הולכים לקראת מהלך הרסני נוסף, כבר לא נשארו להם כלים אחרים.
    אני לא בא להצדיק צד כלשהו, אני רק מראה לך שנקודת המבט שלך צרה ומכוונת.
    בכל מצב, זה לא הדיון. עוד משהו?

* * *

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הדת היהודית לא גרמה לשום מלחמה ב-3000 שנים האחרונות.
    אתה בעצמך טוען שהתורה נגד מעשים שליליים ואנשים רק משתמשים בה לצורך הצדקת עצמה, מנסים לסחוב אותה איתם לשאול.

הסכמי אוסלו הביאו למותם של מאות אנשים. כשאז מחו אתה ושכמותך לא אמרתם כלום (טוב, לא בדיוק נולדת כנראה).
    כעת, כשאנשים מבינים שיתכן שאנחנו הולכים לקראת מהלך הרסני נוסף, כבר לא נשארו להם כלים אחרים.
    אני לא בא להצדיק צד כלשהו, אני רק מראה לך שנקודת המבט שלך צרה ומכוונת.
    בכל מצב, זה לא הדיון. עוד משהו?
    באותו אופן גם הדת הנוצרית\המוסלימית לא בעד רצח או גרמה למלחמה .המלחמות נוצרו עקב אי אבנה נכונה של הדת שלהם אם זה היוהודים שמבליט את זה טוב "תג מחיר" ואם זה הערבים שמבליט את זה טרור . (כל 3 הדתות מאמינים בתנך רק בשינוי הדרך זאת אומרת משנים קצת פה ושם שמות אבל העיקרון הוא אותו עיקרון)

אין הבדל בין יהודי לבין גוי ואם יש תביא לי הוכחה? (בבקשה להתבסס על משהוא מוכח ולא להביא לי מקורות מי התנך כי זה מקור לא אמין מי פחינתי)

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

אתה שוב הופך את האשכול לדיון פוליטי מיותר, העניין של תג מחיר הוא עניין ימני בלי קשר לדת, זו דרך מחאה שנוצרה מחוסר ברירה.
    הנצרות והאיסלם דווקא כן מעודדות כפיה שלהם על עמים אחרים, בשונה מהיהדות שבורחת מכך באופן כללי.

בנווגע להבדל, ובעיקר לזה שהתנך 'לא אמין מבחינתך' -
    למה אתה קורא לעצמך יהודי? מה מייחד אותך כיהודי?
    זו הנקודה.

* * *

משתמש מתקדם האוואטר של PopeyeTurbo
    שם פרטי
    בובלה
    לייקים
    193
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    "גם אם אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אני הבן זונה הכי אכזרי בגיא!"

ברור שאם לא הייתה דת מלחמות ישראל לא היו, אבל גם לא הייתה מדינת ישראל.
    אם לא הייתה דת עדיין היו מלחמות. האדם לוחמני מטבעו.
    עדיין הייתה גזענות כי האדם גזעני מטבעו.
    עדיין הייתה הבדלה בין יהודים, ערבים, שחורים וכו' בגלל הצורך הבסיסי שלנו להיות שייכים למשהו גדול יותר, כמו גזע. (פשוט השמות היו שונים)
    עדיין היו מדינות כי בני האדם הם יצורים טריטוריאלים.
    הרבה אנשים נהרגו בגלל דת, אבל היו נהרגים גם בלי דת.
    אם יהיו פחות בעיות בעולם אם פתאום הדת תעלם? כן, אבל את הבעיות שהדת יצרה דברים אחרים יצרו.
    שלא תבין אותי לא נכון, אני לא דתי.
    אני אתאיסט ואני רחוק מלתמוך בדת, אבל אתה כתבת שטויות.

פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
    הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.

"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."

תא"ל ג'יימס קוון.

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

מה הקשר בכלל?
    מה שגורם למלחמות זה שאנחנו לאום יהודי, לא הדת היהודית.
    הם שונאים אותך גם אם אתה חילוני וגם אם אתה אתאיסט, זה לא קשור בכלל אם אתה דתי או לא.
    היהדות בכלל היא לא דת, היא לאום. הפעם הראשונה בכל ההיסטוריה שהיהדות הוזכרה כדת זה אצל הרפורמים.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

המלחמה בין היהודים לערבים היא מלחמה שסיבתה העיקרית היא הדת.
    לפי הדת שלהם האדמה הזו שלהם ולנו אין זכות לאכלס אותה ולקחת להם אותה.

ציטוט שלך: "אני מאמין שיש אל (אלוהים) בעולם כי ארבה דברים לא בשליטה
    שלנו בעולם הזה וכנראה יש כוח עליון ששולט על הדברים כמו למשל מתי תמות..."

מה לעזאזל הקשר בין דברים שלא בשליטתך לבין קיומו של אלוהים?
    ומה לעזאזל הקשר בין סיום החומר (מוות) לבין קיומו של אלוהים?

ההבנה שלנו את העולם, את חוקי הפיזיקה, הביולוגיה והכימיה - לא מצריכה קיום של אלוהים.
    וד"א, אדם המאמין באלוהים ראשוני לעולם ללא דתות - נקרא דאיסט. קרא כאן.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

וואוו
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:35.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    שאלה לשם הבנה:
    נניח ובאמת אנו תוצר אבולוציוני, איך זה ייתכן שאת האדם (המסובך ביותר) האבולוציה הצליחה ליצור עוד לפני שהיא הצליחה ליצור כידון (פשוט), חץ וקשת (פשוטים, ללא תחכום רב, ללא מערכות אנטומיות, ללא מבנה מתקדם כמו המבנה של גוף האדם..), חרב או מכונית?

תחשבו על זה, האדם נוצר לפני שהמכונית, הכידון או החרב נוצרו...
    אם אתם לוגיים, אני מניח שגם אתם מודעים לזה שחרב זהו תוצר בהרבה יותר פשוט מאשר האדם, ובכל זאת האדם נוצר לפני החרב.

למי שלא הבין, כיצד לאבולוציה לקח יותר זמן ליצור את החרב הפשוטה הרבה אחרי שהיא כבר יצרה את האדם המסובך והמשוכלל?

איך זה ייתכן? איך זה אפשרי?

תשובה: אינטליגנציה גבוהה יוצרת, אלוקים!
    (אני מרגיש בושה שאני בכלל צריך לייחס לאלוקים מילים פושטיות כלכך כמו "אינטליגנציה").

אם היינו חיים במדינה דתית היה בהרבה יותר טוב ובריא לכולנו.

ועשו טובה, לפני שאתם מצהירים שאתם "מאמינים/לא מאמינים" העמיקו חקר.. ואני לא מתכוון לאנציקלופדיות או למדע או לתנ"ך..
    העמיקו חקר בתוך עצמכם!
    אני אתייחס רק לקטע ששווה התייחסות.

אבולוציה היא מונח ביולוגי המתאר תהליך השינוי הגנטי באוכלוסייה של אורגניזמים‏‏ לאורך דורות.

כידון הוא לא תוצר אבלוציוני אלא תוצר טכנולוגי. כלומר מתעוררת בעיה ויש צורך לפתור אותה.

יש שני סוגי פתרונות, פתרון, ופתרון טכנולוגי. אני צריך לצוד בעל חיים גדול על מנת להזין את עצמי, אני יכול למצוא פתרון ולהכות אותו במשך פרק זמן ארוך בענף. או למצוא פתרון טכנולוגי ולתכנן מוצר שיווצר תהליך (טכנולוגי) בו אני לוקח חומרי גלם - דהיינו חתיכת עץ ואבן. את האבן אני מלטש ומחדד ואת חתיכת העץ אני מגלף לצורת מקל. אני מחבר את האבן למקל כשהקצה המלוטש והמחודד פונה החוצה.

כך אני יוצר מוצר טכנולוגי שעונה על הצורך שלי ומקל את חיי.

עכשיו מדוע באה הכנולוגיה לאחר בני האדם? כי לטכנולוגיה דרושה אינטילגנציה ברמה גבוה - מה שגם לאדם עצמו לא היה בהתחלה.
    עם הזמן והאבולוציה האדם השתכלל ומנת המשכל שלו עלתה כך שיכול היה לפתח מוצרים טכנולוגים מתקדמים יותר ויותר.
    אפשר לראות את אותו התהליך מתרחש שוב בקופי-אדם אשר משתמשים במקלות שהם מגלפים בשיניים על מנת לצוד בעלי חיים שחים בתוך גזעי עצים.

כלומר האדם הוא ראשית האינטילגנציה - לפחות על הכוכב הזה.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

איזו תפיסה מוזרה זו..
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 01:25.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ובשביל ליצור אינטליגנציה, מה היה צריך?
    ביולוגיה? ובשביל ליצור אבולוציה? ובשביל ליצור את המפץ הגדול?

ובשביל ליצור את מה שהיה בנקודה ההיא שהתרחבה? ובשביל ליצור את התהליך עצמו?

אתה מתייחס רק לקיים, מה מעבר לקיים?
    או נשאל זאת אחרת, בשביל ליצור רעש, מה חובה שיהיה? שקט..
    מעבר לקיים אני לא יכול לדעת, הדת היא היחידה שמתיימרת לדעת מה שמעבר להישג ידו של האדם כיום והיא מתחבאת מאחורי יכולות על טבעיות וקסמיות, ראיות שלא ניתן להעמיד בשום מבחן אמפירי וזה נראה סביר לאנשים כי הם מאמינים.

אנולגיית קנקן התה של ראסל תהיה כאן קלאסית - אילו הייתי טוען שבין כדור הארץ לשמש מסתובב קנקן תה במסלול אליפטי, לא היה ניתן להפריך את הטענה שלי כל עוד הייתי דואג לציין שמידות הקנקן כה קטנות, כך שלא ניתן לצפות בו אף בטלסקופ החזק ביותר שיש ברשותנו. אך אילו הייתי ממשיך בטיעון, ואומר כי מכיוון שלא ניתן להפריך את הטענה, תהיה זאת עזות מצח מצד ההיגיון האנושי לפקפק בה, אחשב בצדק למי שמדבר שטויות. אם, לעומת זאת, יטענו לעצם קיומו של קנקן תה שכזה בטקסטים עתיקים, ילמדוהו כאמת מקודשת בכל יום ראשון, ויחדירוהו לראשיהם של תלמידי בית ספר, אזי פקפוק באמונה כזאת ייחשב לסימן לחריגות, ועלול להוביל את המפקפק לטיפול פסיכיאטרי בעידן הנאור, או לאינקוויזיציה בעידן קדום יותר.

והנה דוגמה משעשעת לדרך בה הדת והאמונה מתגוננת בצורה ילדותית משהו מכל שאלה קשה.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

עצוב לי שהדת מנפחת לאנשים כל כך הרבה שטויות עד שקשה להם להתייחס לראיות בשטח.
    המדע הולך מהראיות אחורה, המדע לא מתיימר לדעת מה יש מעבר למה שיש.
    בנוסף בהרבה מהמקרים שבהם אנשים מעלים טענות כמו שאתה מענה, רק מראה חוסר ידע בנושא הזה.

ברשותך אני אקח את המשפט: "כיצד לאבולוציה לקח יותר זמן ליצור את החרב הפשוטה", ואשנה אותה לצורה קצת יותר לוגית
    מאחר ואפשר להתייחס אליה בשני דרכים. דרך ראשונה, לענות ישירות. אבולוציה לא יכולה ליצור חרב, מאחר וחרב עשוי מחומרים
    שאינם משתכפלים ולכן החרב לא יכולה להיווצר בתהליך אבולוציוני.
    הדרך השניה לענות, זה לאחר השינוי של השאלה לצורה יותר רלוונטי:
    כיצד לאבולוציה לקח יותר זמן ליצור אינטיליגנציה שתיצור את החרב הפשוטה? (סימנתי את השינוי).
    פה יש קצת יותר על מה להגיב.
    אינטיליגנציה, היא תוצר של שינוי על גבי תקופה ארוכה. אינטילגנציה לא יכולה להופיע יש מאין ביום בהיר אחד. זה שינוי שלקח
    תקופה ארוכה מאוד של זמן. חלק מהאבות הקדמונים שלנו התגלו כאשר לידם היו כלים שהם הכינו בצורה מלאכותית. בצורה
    הגיונית זה היה באבות שהיו הרבה יותר קרובים אלינו מאשר לאותו אב קדמון שמשותף לנו ולשימפנזים. במילים אחרות, יש
    לנו הוכחות מהשטח שטכנולוגיה הגיע בשלב מאוחר יותר. "החזק שורד" עובד בצורה כזאת. מי שיותר מותאם לחיות בסביבה
    שבה הוא חיי ישרוד הרבה יותר מאלו שלא. (פה אני אגנוב הערה ששמעתי ממיסטרי ה"אבות הקדמונים" שלא היה להם פחד
    גבהים לא נמצאים איתנו היום, בגלל שהם מתים. הם לא פיתחו את המודעות שגובה זה מסוכן וסבלו בגלל זה. אותם אבות קדמונים
    שידעו לא להתקרב לצוק, שרדו.
    ובחזרה לחרב. הסיבה שהחרב הגיע בשלב מאוחר היא בגלל שבעבר לא הייתה לנו מספיק אינטיליגנציה לחשוב על כך. ורק אחרי
    שהתפתחנו מספיק הבנו איך לנצל את הידע לטובתנו. אם אנחנו עושים דברים כמו שצריך, אנחנו צריכים להיות קצת יותר חכמים
    מהדור שקדם לנו. והדור הבא יהיה יותר חכם מאיתנו. עד עכשיו, הקונספט עובד.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 22-12-2011 בשעה 09:03.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,181 | הודעות: 8,150,763 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect