תציעו נק' או דולרים כותרת
משתמש פרוץ או שאתה פתחת? המשתמש מגיע עם האיימיל שלו? מה הטווח גילאים? תן לי לינק למשתמש ותקבל הצעה בהתאם!
הובלות בחיפה
כתבתי לך הודעה בפרופיל
נכתב במקור על ידי daniell13 כתבתי לך הודעה בפרופיל אני גם רוצה לפרטי את הפרטים האלה : משתמש פרוץ או שאתה פתחת? המשתמש מגיע עם האיימיל שלו? מה הטווח גילאים? תן לי לינק למשתמש ותקבל הצעה בהתאם!
נכתב במקור על ידי .Eliran אני גם רוצה לפרטי את הפרטים האלה : משתמש פרוץ או שאתה פתחת? המשתמש מגיע עם האיימיל שלו? מה הטווח גילאים? תן לי לינק למשתמש ותקבל הצעה בהתאם! פרוץ בא עם אימייל טווח גילאים צעיר 16 17 18 בערך
בברכה דניאל.
נכתב במקור על ידי daniell13 פרוץ בא עם אימייל טווח גילאים צעיר 16 17 18 בערך מגיע עם הסיסמא לאימייל נכון ?
נכתב במקור על ידי .Eliran מגיע עם הסיסמא לאימייל נכון ? לא .. רק סיסמה ואימייל לפייסבוק.. אם אתה רוצה תשנה פרטים
נכתב במקור על ידי daniell13 לא .. רק סיסמה ואימייל לפייסבוק.. אם אתה רוצה תשנה פרטים לא הבנתי. זה מגיע משתמש פייסבוק + סיסמא. והאימייל של המשתמש פייסבוק + סיסמא ?
נכתב במקור על ידי .Eliran לא הבנתי. זה מגיע משתמש פייסבוק + סיסמא. והאימייל של המשתמש פייסבוק + סיסמא ? זה מגיע משתמש פייסבוק + סיסמה אין לי את הסיסמה לאימייל .. אבל אם אתה רוצה תשנה את הפרטים של האימייל בפייסבוק לאימייל שלך
נכתב במקור על ידי daniell13 זה מגיע משתמש פייסבוק + סיסמה אין לי את הסיסמה לאימייל .. אבל אם אתה רוצה תשנה את הפרטים של האימייל בפייסבוק לאימייל שלך אה.. הבנתי, זה לא יעזור אם אני אשנה את האמייל. תודה בכל מקרה.
נכתב במקור על ידי .Eliran אה.. הבנתי, זה לא יעזור אם אני אשנה את האמייל. תודה בכל מקרה. למה שזה לא ישנה? אתה מסיר תאימייל שלו מוסיף אימייל שלך
נכתב במקור על ידי daniell13 למה שזה לא ישנה? אתה מסיר תאימייל שלו מוסיף אימייל שלך המייל שלו זה המייל השולט, אי אפשר. אם תרצה על זה 100 נק' אני מוכן.
נכתב במקור על ידי .Eliran המייל שלו זה המייל השולט, אי אפשר. אם תרצה על זה 100 נק' אני מוכן. חח נראה לך 100 נק'?? המייל שלו לא שולט אתה מוסיף עוד אימייל, ואז בוחר את האימייל שהוספת כמייל השולט ומוחק את המייל הקודם. עשיתי את זה מליון פעם
נכתב במקור על ידי daniell13 חח נראה לך 100 נק'?? המייל שלו לא שולט אתה מוסיף עוד אימייל, ואז בוחר את האימייל שהוספת כמייל השולט ומוחק את המייל הקודם. עשיתי את זה מליון פעם חחחחחח אין מצב אחי.. מניסיון. קיצר אם תרצה 100 דבר איתי.
נכתב במקור על ידי .Eliran חחחחחח אין מצב אחי.. מניסיון. קיצר אם תרצה 100 דבר איתי. אני מבטיח לךך
חוקי הפורום