יש לי יום הולדת 14 עוד חודש (אני בן)
האם זה גייז לעשות בסופרלנד??
יש לי יום הולדת 14 עוד חודש (אני בן)
האם זה גייז לעשות בסופרלנד??
וואלק אני אחד הגברברונים אז מגיע לי 2
|
|
טיפה (?)
בגיל הזה החגיגה הגדולה פחות חשובה
לך אם משפחה או אם כמה חברים טובים לסופרלנד או שתצא איתם
מזל טוב מוקדם![]()
מאוד תלוי.
מסיבה בסופרנלד עם 30 חברים גברים - מסיבת נקנינקים.
מסיבה בסופרלנד עם 30 חברים גברים וידידות - אחלה מסיבה שבעולם
מסיבה בבית כשהאירוע המרכזי הוא משחקי מחשב וסוני פלייסטיישן עם 30 חברים גברים - מסיבת נקניקים.
מסיבה בבית כשהאירוע המרכזי הוא משחקי מחשב וסוני פלייסטיישן עם 30 חברים גברים וידידות - אחלה מסיבה שבעולם
מסיבה בחיק הטבע עם 30 חברים גברים - מסיבת נקניקים.
מסיבה בחיק הטבע עם 30 חברים גברים וידידות - אורגייה מטורפת , מסיבת טבע עצבנית , תזמין אותי !
הבהרתי את הנקודה אני חושב...![]()
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 25-10-2011 בשעה 19:35.
הייתי פה.
זה בסדר למה לא העיקר להנות.
לא תקשיבו פשוט אני אצא עם כמה חברים לסופרלנד
זה גייז?
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
מה גייז? שום גייז , לך תהנה ותעשה מה שבראש שלך מה אתה שואל פה משהו תגיד לי? שים על כולם זין
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשית לי ת'יום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח יווואו אני צוחק בקול
[QUOTE=sheket11;7143021]האם זה גייז לעשות בסופרלנד??
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כן.. זה גייז לעשות שם
מה זה משנה תהנה !
בטח אחי חחחח בגיל שלך...חחח
תגיד לי את התאריך ..
אני עובד שם ואז אני אוכל לספר ל Dins8
אם היית שם עם ידידות![]()
לא כאילו מאורגן שהם עושים שמה
רק לצאת עם כמה חברים