כמה זמן, לדעתכם, כדאי לשחק על "כסף וירטואלי" לפני מעבר לעולם האמיתי?
כמה זמן, לדעתכם, כדאי לשחק על "כסף וירטואלי" לפני מעבר לעולם האמיתי?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
|
|
נערך לאחרונה על ידי DaRkHeaveN; 02-11-2011 בשעה 16:41.
גם אני על וירטואלי יש אתר ?
אני אשמח לתשובה מהמומחה.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
SHIR שלום,
מסחר בדמו הוא כלי שימושי להכרת מערכת מסחר אך לא ממחיש את עולם המסחר עצמו בצורה אמיתית ואפילו לא קרובה.
במידה ואתה כבר שולט במערכת המסחר אתה יכול לסיים עם השלב של מסחר בדמו אך במעבר למסחר בכסף אמיתי כדאי עלייך לעשות זאת לצד סוחר ותיק ממך.
קרי, מסחר בסיכון מינימלי עם סכום המינימלי ביותר עם איש מקצוע לצידך וכל זאת במטרה לסגל לעצמך תכונות מנטליות של סוחר. לדעת להתמודד עם מצבי שוק הקיימים, הודעות כלכליות וכדומה ומצד שני לדעת להתמודד עם מצב מנטלי אישי שלך שמחה מרווח מהיר ומשמעותי או תסכול מהפסד.
ברגע שתמצא את האיזון המנטלי בשילוב ידע מנצח תוכל להיות סוחר מקצוען בכל סחורה שביא ובמיוחד במטבעות.
באיזה שלב את/ה נמצא בשלבי הלימוד במסחר?
סחרו פשוט
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ORI שלום,
אכן ניסיתי לנסח בתשובתי שיש את האלמנט המנטלי שהוא אלמנט מרכזי אך צריך ידע נוסף שלומדים להתייחס אליו עם חשבון אמת ולא דמו כמו ניתוחי שוק, הודעות כלכליות.
אם זה לא היה מובן בתשובתי אז אני מודה לך על חיזוק התשובה ומסכים עם מה שציינת.
אפשר לסכם שישנם מספר אלמנטים ושלבים כדי להפוך ולהיות סוחר את חלקם אפשר להשיג במסחר בדמו (לימוד מערכת מסחר, הכרת מושגים בסיסיים, לימוד ניתוח טכני, נרות יפנים ועוד) וחלקם ניתן להשיג בחשבון אמת בלבד (בגרות מנטלית, ניתוח מצבי שוק, הודעות כלכליות, התנהגות המניות ועוד)
סחרו פשוט
SHIR ברגע שבכסף דמו הגעת לסכום בין 75-200 תוכל להשיקע לפי דעתי והצלחתי
ברגע שאני הגעתי הכנסתי 100 שקל דרך הPP ועקבתי אחרי המסחר הרבה מאוד זמן עד שאזרתי אומץ להשקיע! בנתיים אני עומד על 1124 שקל כשהרווח הכי גבוה של זה 50 שקל בגלל קנית
המניות הקטנה .
אתה צריך 100-200 שקל ככה להתחלה שתוכל לקנות מנייה אחד אפילו ותתחיל כמוני כול הזמן השקעתי על מדד של 0.02 ברגע שזה עלה
ל0.05 עצרתי כדי שלא תהיה מפולת ואני יפסיד כסף
ברגע שתכיר כבר את כול המערכת מדדים מטבעות וכו... אחרי כמה שנים\חודשים תוכל להתחיל עם סכום קטן וכמוני להגיע ל1124 אחרי כמה זמן
נערך לאחרונה על ידי Hasee; 04-11-2011 בשעה 16:48.
אני כרגע ב500+ זה בורסה של חברה ברטית
הבעיה שאין בה מניות של הארץ כמו טבע בזק מט״ח
יש של גלובס 2נושאים מתחת עם מניות ישראליות
ותראה קורסים ביוטיוב תיכנס לאתרי בורסה ושוק ההון תעקוב אחרי אותו דבר שאתה רוצה להשקיע בו לפני ההשקעה שלא תפסיד
בהצלחה אחי
תוריד את זה -http://m.plus500.com/he/. פה אתה מקבל 50,000 להתחלה תסחר יש שם גם סרט שתוכל ליחמור ממנו איך להתחיל מחר אני יביא לך תמונה של המשחק שלי שתראה כמה הרווחתי שם ואני בן 15
יש עוד תוכנה יותר מתקדמת אבל היא רק ל20יום ואחרי 20 אתה צריך למחוק אותה ולהוריד מחדש
נערך לאחרונה על ידי Hasee; 04-11-2011 בשעה 18:18.
הנה תמונה של כמה הרווחתי ב-500 פלוס[IMG]C:\Documents and Settings\משתמש\שולחן העבודה\500.bmp[/IMG]
אם אתה קונה יורו(דוגמא) זה מראה לך כמה הרווחת על המנייה אם יש -000 זה מראה שאתה מפסיד עלייה
בכללי אני ממליץ להתחיל בשורט ככול שהמנייה יורדת אתה מרוויח עליה