קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מתוך עניין מה ההבדל בין הפרופילים הבאים?
    על ידי Master-P בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 21:00
  2. מה ההבדל בין X550 לX600XT
    על ידי EriK בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-02-2006, 23:54
  3. ההבדל בין גבר לאישה! כנסו חזק ונכון!
    על ידי Red Hunter בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 22:26
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-01-2006, 20:12
  5. מה ההבדל בין SP1 ל-SP2 ומה עדיף?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 19:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

ההבדל בין אגנוסטיקן לאתאיסט

משתמש מכור האוואטר של Mr.G
    לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

ברירת מחדל ההבדל בין אגנוסטיקן לאתאיסט

טוב יש כמה אנשים שלא יודעים מזה בכלל וחושבים שמישהו חייב להיות עם אמונה במשהו בה' או בשילוש הקדוש או באללה ומוחמד
    וזה ממש מטריף אותי לפני כמה ימים ערכנו שיחה בכיתה רוב הכיתה שלי מוגדרת כי אנשים מאמנים וחזק ! ואני הגנוסטיקן ( אני יסיביר בהמשך)
    וגם המורה כזאת ואז אחד הילדים (דתי דוס) אמר שכול מי שלא מאמין באל שלו צריך למות במלחמה הזאת גוג ומגוג וזה ממש הטריף אותי ואת המורה הם לא מבנים כול הדתיים מבחינתי משוגעים זה לא הגיוני שכול מה שאתם עושים וכול מה שהם נכשלים בו הם מאשמים את ה'
    זה נישמע לכם הגיוני ?? שאני יכשל במבחן בגלל שהוא רצה ?? למרות שאני יודע את החומר מעולה ?? ומכול השבע מליון יהודים הוא מסתכל דווקא עליכם ?? זה נישמע לי כמו אגדה שיש משהו למעלה שמחליט פעם בסוף שנה אם אני ימות או יחייה מממש ממש מופרח אני כול יום כיפור אכלתי שתיתי ואני עדיין חיי

אני ועוד כמה אנשים שאני מכיר אומרים שהדת הומצאה בשביל להישען על משהו שהעם יהיה מאוחד שכולם יהיו כאחד בהתחלה זה טוב ויפה אבל אחרי שהעולם קיים כבר יותר מ65 מליון שנה זה דיי מוגזם לא ?

ולבסוף אם לא תאמינו לא תמותו ולא תמשיכו לחיות יותר בסופו של כולם מתים זה לא משנה מתי ואיך והאל לא יקבע לי את אורח החיים

הגוסטיקן אחד שלא מאמין בשום אל מצד אחד הוא לא אומר שהוא לא קיים ומצד שני אומר שהוא לא אומר שהוא כן קיים

מקווה שלא תהפכו להיות כמוני רק שתיגרעו קצת כי החיים זה מעבר לאמונה תחייו כאילו אין מחר תנסו יום אחד לחיות כמוני ויהיה לכם בדיוק אותו יום כמו שאתם חיים בדרך כלל

בוקר טוב לכולם
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

2. קישורים ממומנים

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

אכן פעם הייתי אתאיסט
    עכשיו אני נוטה לכיוון האגנוסטיקן

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.G צפיה בהודעה
    ...
    מועבר לפורום המתאים.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    מועבר לפורום המתאים.
    למה העברת ?? בכוונה רשמתי שם רציתי שכולם יראו את הדעות השונות שלא יחשבו בכיוון אחד !!
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

למה העברת ?? בכוונה רשמתי שם רציתי שכולם יראו את הדעות השונות שלא יחשבו בכיוון אחד !!
    זה המקום המתאים לדיונים מסוג זה, אין כאן רק אתאיסטים כולם נכנסים לכאן, תקבל דעות מכל הסוגים אל דאגה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

דבר ראשון, יש הערכת המדע כרגע ליקום היא 13.7 מיליארד שנה, ולכדור הארץ 4.5 מיליארד, ממש לא 65 מליון... (אגב, מעניין מה אלוהים עשה 9 מיליארד שנה, החפשן הזה... לכל המאמינים, לא נראה לכם מוזר שאלוהים יברא את העולם בשבילכם , ויחכה כל כך הרבה זמן? לפי התנ"ך אנחנו פה 5,600 שנה בערך לא? אם נפרגן בטירוף הוא חיכה 13.6 מיליארד שנה מתחילת היקום ו4.4 מיליארד שנה מתחילת כדה"א בשביל הפסיק זמן הזה !!! לפי איך שזה נראה, גם לא נראה לי שנשאר פה עד הפסיק הבא..).

גם אני התחלתי לחשוב כמוך כשנהייתי נער... ובנוסף חשבתי, שאם הייתי נולד למשפחה נוצרית, הייתי נוצרי. לא יותר מ12% (כזכור לי וגם פה אני די לארג') ממירים את דתם. אז למה אני שונה ויהיה לי קל להגיע לגן עדן לעומת מישהו אחר, שנולד למשפחה נוצרית? או האם בכלל הוא צודק ואני זה שטועה. הרי אין באמת הוכחות לשני הדברים, רק מה נשמע יותר אמין.
    גם עצבן אותי הקטע שאלוהים לא נותן הוכחות וצריכים להאמין כי זה המבחן שלנו ?! , אני יכול להאמין במליון דברים בלי הוכחות.
    וגם מה אכפת לו בתכלס אם מישהו מאמין או לא, זה עוזר לו לאגו ?!
    ואז הבנתי שהחיים זה לא מבחן אמונה.
    אז הייתי אגנוסטיקן לזמן קצר כי כל העולם מאמין אז נתתי את הריספקט. ואז חקרתי יותר לעומק...

והיום אני אגנוסטיקן כלפי ה' כמו שאני אגנוסטיקן כלפי זאוס, ת'ור ומפלצת הספגטי המעופפתתתתתת D:

לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

הקטע המעצבן זה הצורת חשיבה שלהם שהם חושבים שהם מושלמים והם כול כך לא !
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

מושלמים? עבודת ה' מלמדת אותנו אף פעם לא להסתפק במה שיש ולראות איך אפשר להתקדם ולהשתפר.
    חבר שלך טעה בגדול, משום שעל פי הרמב"ם אין לנו שום מידע על מלחמת גוג ומגוג, ובכלל, "כל ישראל יש לו חלק לעולם הבא".
    אני לא יודע איך אתה יכול לכנות את עצמך בתארים ולהחליט שאתה 'אגנוסטיקן' או כל דבר אחר בזמן שמעולם לא חקרת באמת,
    אלא רק הפרכת בצורה לא עובדתית טענות כאלה או אחרות.

מה שכן עשית, זו הכללה על כל הדתיים - הם משוגעים, הם מאשימים את ה' בהכל ועוד.
    זו טעות שנובעת מכך שאתה לוקח את האדם הספציפי כדת עצמה, הוא טועה ומדבר מחוסר ידע,
    כמו שהסברתי לעיל, ההיפך מדעת התורה.

הדת לא קשורה לכל הטענות שנכתבו, אני פשוט ממליץ לך ולחבר ללמוד קצת.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

מתוך ווקיפדיה:
    אגנוסטיות, או אגנוסטיציזם היא השקפה פילוסופית שלפיה אין להניח או להסיק דבר לגבי דברים או גורמים שקיומם עדיין לא הוכח, כאשר הכוונה היא, שאין להניח שהם בכלל אינם קיימים או להצמד לאמונה שהם אכן קיימים. בהקשר של האמונה באלוהים, על פי ההשקפה האגנוסטית, אין שלילה מוחלטת של קיומו האפשרי של האלוהים, אך היא גורסת שאין באפשרות האדם והמדע להוכיח אם דבר כמו אלוהים אכן קיים או אינו קיים ואם כל דבר אחר בעולם הרוחני שנמצא מעבר לטבע ולתפיסה החושית אכן קיים או לא. השקפה זו מתייחסת בעיקר לאלוהות, אך גם לכל דבר הנמצא מחוץ להשגת החושים ולהיסק השכלי, ועל פיה, לבעיה לגבי הוכחת קיומו או אי קיומו של האלוהים, אין עדיין פתרון או שאינה ניתנת כלל לפתרון במהותה.
    לדעתי הגישה האגנוסטית היא וותרנות מאין כמוה, בעצם האגנוסטי טוען שהוא לא מוצא תשובות לשאלותיו-הוא לא ב"מחנה" ולא ב"מחנה" השני ולכן הוא פשוט מפסיק לחפש מתעלם מהסוגיה, ומאפסן את כל השאלות, התהיות, והגיגי הלב בנושא בארכיון עד שיהיו הוכחות - כלומר לא יהיה בהם צורך. מה הרעיון?

א-גנוסיס, לא-יודע \ חסר-ידע כלומר להכריז על עצמך בור מתוך בחירה חופשית? אפילו מבחינה סמנטית יש לי בעיה עם הגישה הזו.

עוד יש לי בעיה עם האגנוסטיציזם האפאתי - שטוען שאין לסוגיה אם יש או אין אלוהים אין שום השפעה מעשית על חיי האדם ולכן אין טעם לעסוק בה, גם למדעי האטום, חקר החלל ועוד שלל נושאים אין השפעה מעשית מידית על חיינו אנו עוסקים בהם כדי לדעת.

אם אתה חי, אתה נושם. אם אתה נושם, אתה מדבר. אם אתה מדבר, אתה שואל. אם אתה שואל, אתה מחפש תשובה. אם אתה מוצא תשובה, אתה מבין. אם אתה מבין, אתה יודע. אם אתה יודע, אתה חיי יתר.
    אחד הציטוטים האהובים עלי, מקורו (לפי מיטב ידעתי) הוא במעברון "סתמי" בערוץ נשיונאל ג'אוגראפיק. בעייני, תמונה בו גאונות.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    מתוך ווקיפדיה:
    לדעתי הגישה האגנוסטית היא וותרנות מאין כמוה, בעצם האגנוסטי טוען שהוא לא מוצא תשובות לשאלותיו-הוא לא ב"מחנה" ולא ב"מחנה" השני ולכן הוא פשוט מפסיק לחפש מתעלם מהסוגיה, ומאפסן את כל השאלות, התהיות, והגיגי הלב בנושא בארכיון עד שיהיו הוכחות - כלומר לא יהיה בהם צורך. מה הרעיון?

א-גנוסיס, לא-יודע \ חסר-ידע כלומר להכריז על עצמך בור מתוך בחירה חופשית? אפילו מבחינה סמנטית יש לי בעיה עם הגישה הזו.

עוד יש לי בעיה עם האגנוסטיציזם האפאתי - שטוען שאין לסוגיה אם יש או אין אלוהים אין שום השפעה מעשית על חיי האדם ולכן אין טעם לעסוק בה, גם למדעי האטום, חקר החלל ועוד שלל נושאים אין השפעה מעשית מידית על חיינו אנו עוסקים בהם כדי לדעת.

אחד הציטוטים האהובים עלי, מקורו (לפי מיטב ידעתי) הוא במעברון "סתמי" בערוץ נשיונאל ג'אוגראפיק. בעייני, תמונה בו גאונות.

הציטוט שהבאת די מחזק את הטענה האטיאיסטית ולא את האמונה הדתית..
    הצורך בהוכחת דבר שבמילא נטען שאין מקום להוכיח אותו היא מיותרת והשאלות שנשאלות הן לא בהכרח להפריח את האמונה שלך אלא להביא לשולחנך את הדיון לבחינה שווה.
    הייתי אדם מאמין חלק גדול מהחיים שלי אבל עשיתי את זה מתוך הרגל שגדלתי לתוכו עד היום שבו פשוט החלטתי להפסיק לחיות מתוקף הרגל והתחלתי לחיות ואם אני חי אני נושם ואם אני נושם אני מדבר ואם אני מדבר אני שואל ואם אני שואל אני מחפש תשובה ואם אני מחפש תשובה אני מוצא הרבה תשובות ואם אני מוצא תשובות אני מבין ואם אני מבין אני יודע ואם אני יודע אני חיי יותר טוב.

אז זה מה שאני יכול להגיד לך בבטחון של 100% האלוהות היא חלק אמפירי בחיי האדם היא קיימת רק לצורך תליית ציפיות והטלת אחריות על גורם צד שלישי כדי לא לקחת אחריות על מצבים יותר מסובכים בחיים ואני ידידי אחרי חקר כליות עמוק הגעתי למסקנה שכל שעל וכל מעלה בחיים שלי הוא חלק מלא שלי ולא של שום גורם שלישי ולכן לאמונה באלוהות או בדת אין חלק בחיים שלי..
    זה הכל על רגל אחת
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-11-2011 בשעה 09:33.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    הציטוט שהבאת די מחזק את הטענה האטיאיסטית ולא את האמונה הדתית..
    הצורך בהוכחת דבר שבמילא נטען שאין מקום להוכיח אותו היא מיותרת והשאלות שנשאלות הן לא בהכרח להפריח את האמונה שלך אלא להביא לשולחנך את הדיון לבחינה שווה.
    הייתי אדם מאמין חלק גדול מהחיים שלי אבל עשיתי את זה מתוך הרגל שגדלתי לתוכו עד היום שבו פשוט החלטתי להפסיק לחיות מתוקף הרגל והתחלתי לחיות ואם אני חי אני נושם ואם אני נושם אני מדבר ואם אני מדבר אני שואל ואם אני שואל אני מחפש תשובה ואם אני מחפש תשובה אני מוצא הרבה תשובות ואם אני מוצא תשובות אני מבין ואם אני מבין אני יודע ואם אני יודע אני חיי יותר טוב.

אז זה מה שאני יכול להגיד לך בבטחון של 100% האלוהות היא חלק אמפירי בחיי האדם היא קיימת רק לצורך תליית ציפיות והטלת אחריות על גורם צד שלישי כדי לא לקחת אחריות על מצבים יותר מסובכים בחיים ואני ידידי אחרי חקר כליות עמוק הגעתי למסקנה שכל שעל וכל מעלה בחיים שלי הוא חלק מלא שלי ולא של שום גורם שלישי ולכן לאמונה באלוהות או בדת אין חלק בחיים שלי..
    זה הכל על רגל אחת
    אין להניח שהם בכלל אינם קיימים או להצמד לאמונה שהם אכן קיימים.
    לא מחזק אף אחד, מגדיר אגנוסטי.

לא מבין איך הסקת שאני מאמין, אני אתאיסט - בלתי מאמין אדוק מאוד.

לסוגיית קיום האלוהות יש השפעה מעשית עקיפה על חייהם של המוני אנשים, אשר מקיימים את חייהם תוך כדי כיום מצוות מתוך אמונה, או כאלה שמקיימים את חייהם כאוות נפשם ועל פי אמות המידה שלהם מחוסר אמונה (או מאמונה בעצם, איך שרצה) אני מניח שבמדיה והיה ניתן להוכיח את טענת אחד הצדדים באופן שאינו משתמשע לשתי פנים ומעל לכל ספק סביר היה הצד הטועה יהיה אשר יהיה משנה את דרכו, ולכן קיימת השפעה מעשית עקיפה של קיום או אי קיום של האלוהות על חיי האדם.
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 15-11-2011 בשעה 18:39.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן פיניקס
    לייקים
    11
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שמפחד מאש נישרף

אני אומר שזה בכלל לא משנה אם הבנאדם מאמין באלוקים או לא!
    מה זה משנה? למי באמת איכפת?
    אתה לא צריך תמיד להסתכל לכיוון האמונה של האחר, אלה על התרבות שלו! על האישיות! אם הוא בנאדם טוב, או לא!
    כי בסופו של דבר לדעת כולם:אתיאיסטים, אגונוטיסטים, נוצריים, מוסלמים, בודהיסטים, יהודים, ופיניקסיאיסטים (דת חדשה שהקמתי, מוזמנים להצטרף, אצלינו כל יום חמישי יש ספגטי) הדבר שקובע את ערך הבנאדם זה עד כמה הוא טוב כלפי אדם אחר.
    אז תפסיקו להאמין בכל האמונות שלכם, או האי אמונות שלכם, ותתחילו להאמין בטוב שבכם, תפסיקו עם הנגיטיביות הזו, חיים חיים רק פעם אחת, אתה באמת לא מתכוון לנצל אותם לצד הטוב ביותר?

לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

ציטוט נכתב במקור על ידי Eodus צפיה בהודעה
    אני אומר שזה בכלל לא משנה אם הבנאדם מאמין באלוקים או לא!
    מה זה משנה? למי באמת איכפת?
    אתה לא צריך תמיד להסתכל לכיוון האמונה של האחר, אלה על התרבות שלו! על האישיות! אם הוא בנאדם טוב, או לא!
    כי בסופו של דבר לדעת כולם:אתיאיסטים, אגונוטיסטים, נוצריים, מוסלמים, בודהיסטים, יהודים, ופיניקסיאיסטים (דת חדשה שהקמתי, מוזמנים להצטרף, אצלינו כל יום חמישי יש ספגטי) הדבר שקובע את ערך הבנאדם זה עד כמה הוא טוב כלפי אדם אחר.
    אז תפסיקו להאמין בכל האמונות שלכם, או האי אמונות שלכם, ותתחילו להאמין בטוב שבכם, תפסיקו עם הנגיטיביות הזו, חיים חיים רק פעם אחת, אתה באמת לא מתכוון לנצל אותם לצד הטוב ביותר?
    צודק לגמריי
    נערך לאחרונה על ידי Mr.G; 16-11-2011 בשעה 16:44.
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

טוב אז כמה דברים בנוגע לכל מיני דברים שונים שנאמרו פה

דבר ראשון מר ג., אתה לא הקנוסטיקן ולא אגנוסטיקן ולא כל צורה שתרצה לכתוב את זה. אין פה אנשים אגנוסטים.
    אגנוסטי זה אחד שלא מאמין לשום דבר שלא מוכיחים לו. כלומר, אתה לא יכול להאמין שאתה לא מאומץ עד שאתה לא הולך לבדוק בדיקת DNA, אתה לא סומך על שום דבר בעצם שהוא "ברור מאליו" ואין שום מקור שהוא "אמין" פרט לניסויים אמפירים. אתה לא יכול לסמוך לא על בני אדם,(הם עלולים לשקר, אתה לא יכול להגיד שהם דוברי אמת עד שאתה לא מוכיח אחרת), אתה סתם מחרטט שאתה אגנוסטי כי זה נח לך לא להיות כופר ולא להאמין.

דבר שני, אני לא יודע מי זה החבר שלך, אם יש לו דיבורים עם אלוהים והוא יודע למה יש לי שיהוקים בשבוע האחרון שלא עוברים לי אני אשמח לדעת. אני לא מכיר מישהו שיכול לתת סיבות למה דברים קורים. חבר שלך הוא לא דתי ולא דוס, אם הוא היה מבין חצי דבר הוא היה יודע שלהגיד דברים כאלה זה שטויות במיץ.

דבר שלישי, Eodus, אני לא מבין מאיפה הסקת שהמטרה של הדת היא להפוך אנשים לטובים יותר. ממתי זו המטרה שהדת הציבה לעצמה?
    האם זה משותף לכל הדתות? האם מלחמת ג'יהאד זה של אנשים טובים? שילוח הקן הופך אותך לבן אדם טוב יותר?
    מי אתה שתקבע בכלל הגדרות של טוב ורע? נורמות חברתיות זה השיקול היחיד שלך לטוב או רע, אם היית נולד בקהילה קניבלית, לא היית רואה שום בעיה באכילת בני אדם. מה זה אומר? שלהם מותר ולנו לא? איך יודעים מי צודק? מי מחליט בידיוק מה טוב?
    אתה מניח הנחות בלי סוף ומבסס אותם על 0

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

טוב יש כמה אנשים שלא יודעים מזה בכלל וחושבים שמישהו חייב להיות עם אמונה במשהו בה' או בשילוש הקדוש או באללה ומוחמד
    וזה ממש מטריף אותי לפני כמה ימים ערכנו שיחה בכיתה רוב הכיתה שלי מוגדרת כי אנשים מאמנים וחזק ! ואני הגנוסטיקן ( אני יסיביר בהמשך)
    וגם המורה כזאת ואז אחד הילדים (דתי דוס)לידיעתך, ''דוס'' זה דתי ביידיש (ואני לא אשכנזי או יודע יידיש ככה מישהו אמר לי), היגיון: דוברי יידיש הרי הופכים את האות ''סמך'' לאות ת' ,אז המילה ''תכל'ס'' היא בעצם המילה ''תכלית'' ת-ס, אז דוס- זה כמו דת או דתי. אמר שכול מי שלא מאמין באל שלו צריך למות במלחמה הזאת גוג ומגוג זה לא ממש נכון ... בן כמה הילד הזה בכלל?וזה ממש הטריף אותי ואת המורה הם לא מבנים כול הדתיים מבחינתי משוגעים זה לא הגיוני שכול מה שאתם עושים וכול מה שהם נכשלים בו הם מאשמים את ה' בגלל זה אנחנו משוגעים? אתה רוצה לדעת משהו? אם אתה נכשל במבחן, זה לא בגלל שה' רצה, אתה צודק, אולי אתה באמת לא ידעת את החומר טוב או חשבת שאתה יודע את החומר טוב, בוא אני יגיד לך משהו: ה' לא מתערב לך בחיים האישיים (אם להאמין בו או לאכול ביום כיפור או לרצוח מישהו, כן זה נכון, הוא לא יעצור בעדך אם לאכול ביום כיפור ואתה לא תמות אם תאכל ביום כיפור או תרצח מישהו, הוא נתן לך שתי דרכים, דרך הטוב ודרך הרע, בחירה שלך. את השכר והעונש כבר נקבל אחרי מותנו, אבל לא נכנס לזה.
    זה נישמע לכם הגיוני ?? שאני יכשל במבחן בגלל שהוא רצה ?? למרות שאני יודע את החומר מעולה ?? כמו שאמרתי מקודם...ומכול השבע מליון יהודים הוא מסתכל דווקא עליכם ?? זה נישמע לי כמו אגדה שיש משהו למעלה שמחליט פעם בסוף שנה אם אני ימות או יחייה מממש ממש מופרח כל אחד מבין את זה בדרך שלו אני כול יום כיפור אכלתי שתיתי ואני עדיין חיי גם כמו שאמרתי עם הדרך שאתה תחליט....

אני ועוד כמה אנשים שאני מכיר אומרים שהדת הומצאה בשביל להישען על משהו שהעם יהיה מאוחד שכולם יהיו כאחד בהתחלה זה טוב ויפה אבל אחרי שהעולם קיים כבר יותר מ65 מליון שנה זה דיי מוגזם לא ? אז אולי ה ''המצאה'' הזאת לא ממש מופרחת? או לא ממש מטומטת או משוגעת?

ולבסוף אם לא תאמינו לא תמותו ולא תמשיכו לחיות יותר בסופו של כולם מתים זה לא משנה מתי ואיך והאל לא יקבע לי את אורח החיים

הגוסטיקן אחד שלא מאמין בשום אל מצד אחד הוא לא אומר שהוא לא קיים ומצד שני אומר שהוא לא אומר שהוא כן קיים

מקווה שלא תהפכו להיות כמוני רק שתיגרעו קצת כי החיים זה מעבר לאמונה תחייו כאילו אין מחר תנסו יום אחד לחיות כמוני ויהיה לכם בדיוק אותו יום כמו שאתם חיים בדרך כלל

בוקר טוב לכולם
    חוץ מהמודגשים, בוקר טוב אחשלי
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 18-11-2011 בשעה 10:53.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,340 | הודעות: 8,150,922 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect