אני לא מאמין בשום דת אפילו אפשר להגיד אני אנטי דת אפשרית בעולם שלנו אבל אני כן מאמין שיש אל או אלוהים אחד בעולם שלנו באותו הזמן אני לא נוגד כל רעיון אפשרי של המדענים לבריאת העולם אבל אני כן נגד דרווין ותיאוריית האיבולוציה שלו. לדעתי בגלל מרחק זמן אדיר אי אפשר להגיד במדויק איך נוצר העולם אז בגלל זה אני לא יכול להגיד שמשהוא מסוים הוא לא נכון.אני לא מאמין שיש כזה דבר ערבי,יהודי,דרוזי לדעתי אין לאנשים הגדרה מיוחדת כל בני האדם הם אותו דבר ההגדרות כמו "יהודי" או "ערבי" נוצרו מי הדת ולכן אין להם כל חשיבות ובגלל הגדרות האלה והדת יש בעולם כרגע מלחמות ושינאה. לדעתי גם שני לוחות השנה שיש כרגע בעולם שלנו הם לא נכונים אם זה הלוח השנה הבין הלאומי או הלוח השנה היהודי כי שניהם מבוססים על דת ולכן הם לא נכונים (הבין לאומי מבוסס על הולדתו של ישו והלוח השנה היהודי מבוסס על התחלת העולם לפי התנך )אני לא חוגג שום חג שקיים כי בשבילי זה לא חג אלא רעיון \דמיון מורחב של אנשים לציון דברים שקריים או אירועים חסרי כל חשיבות .אני נגד כל הדתות אבל לגבי בריאת העולם שאל אחד יצר את העולם אני לא שולל זאת כמו שאני לא שולל תיאוריות של מדענים לגבי בריאת העולם בגלל שאין לדעת איך נברא העולם נכון להיום בגלל זה אי אפשר לשלול משהוא אבל אני יודע שיש מצב שכל התיאוריות לבריאת העולם שיש כרגע לא נכונות לאומת זאת יש מצב ששילוב של כמה תיאוריות זה בעצם בריאת העולם. חשוב לי להדגיש אני בטוח שיש אלוהים (אל אחד) ואין לי ספק אפילו קטן בזה.
מי אני? אני אתיאיסט או יש לי הגדרה אחרת ?

ציטוט ההודעה