ההורים שלי כל היום 24/7 חופרים לי על למצוא עבודה, זה מה שהכי חשוב להם
פשוט נמאס לי כבר, הם לא מבינים שאין כמעט עבודות בגיל שלי!
מה הבעיה שלהם שאני כל היום בבית אני לא מבין? (עזבתי את הלימודים)
עוד שנה אני מתגייס זכותי לא לעבוד!!!!!!!
ההורים שלי כל היום 24/7 חופרים לי על למצוא עבודה, זה מה שהכי חשוב להם
פשוט נמאס לי כבר, הם לא מבינים שאין כמעט עבודות בגיל שלי!
מה הבעיה שלהם שאני כל היום בבית אני לא מבין? (עזבתי את הלימודים)
עוד שנה אני מתגייס זכותי לא לעבוד!!!!!!!
|
|
עזבת את הלימודים?
אז לך לעבוד, פראזיט.
תאכלס זה לטובתך, כי בצבא אתה תתבאס שאין לך כסף..
תעבירו למתגברים ומתבגרים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אתה יודע למה?
כי אתה חרא קטן מושתן,שם זין על ההורים ועל החיים
תמצא עבודה יבטלן אפס,בשיא הרצינות אני אומר את זה.אתה תקבל כאפה מהצבא כזאת שתעיף לך תפוני ללפלנד
צודקים במאה אחוז,אתה עצלן.
לא רק שאתה לא לומד אתה גם לא רוצה לעבוד?
מה אתה טפיל?לך תעזור לך להורים שלך מה אתה חושב שלפרנס ולהתפרנס זה קל?
צא לעבוד תראה מה זה החיים ואז תעריך את זה.
הם אומרים לך תלך לעבוד לא בגלל שהם לא רוצים לפרנס אותך אלא בשביל שתתחנך ותבין שלא הכל נופל מהשמיים ועובדים קשה בשביל להשיג משהו.
זה לא אופי טוב להיות עצלן,יבוא יום ואתה תקבל סטירה לפנים שלא תבין מאיפה היא באה אליך ואז תלמד.
צא לעבוד,אתה כמעט בן 18,חפש לך אולם אירועים חפש לך עבודות בבוקר,לא חסר איפה.
שמע , סך הכל ההורים שלך רוצים לטובתך
דבר ראשון - יש לך המון מקומות עבודה. לך לכוח אדם , ותראה איך מסדרים לך עבודה בשניות.
אני מכיר אנשים בני 15 שכבר עובדים כמה שנים טובות , אז אל תגיד שאין איפה לעבוד ..
כמה יתרונות שעבודה תתן לך:
1. כסף בצבא (תתפלא כמה שזה חשוב).
דיברתי עם יוצאי צבא שבזבזו 40 אלף שקל בכל ה3 שנות שירות. תחשוב על זה , מאיפה יהיה לך ת'כסף ?!
זאת אולי אחת הסיבות שההורים לוחצים.
2. משמעת. אתה תתרגל לקום מוקדם , להעביר את היום בתנאים שונים מאלו שאתה מקבל בבית.
לאכול בשעות מוגדרות מראש ולא מתי שבא לך וכו'.
3. עצמאות ובגרות. תתחיל להיות עצמאי ותראה בעצמך איך זה מבגר אותך.
אתה לומד לקחת פעולות לבד , לחשוב כמה צעדים קדימה.
אתה לומד להעריך כסף , ואתה תראה איך כל זה משפיע גם על ההתנהגות שלך. אתה תתחיל להתנהג כגבר ולא כילד.
כל אלו רווחים שכדאי לך לקחת בחשבון.
תחשוב על זה.
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 04-09-2011 בשעה 13:28.
הייתי פה.
יש לך הורים מאוד מאוד טובים, תעריך אותם, לא כולם זוכים להורים כאלה.
לגביך, מה אתה רוצה? זהו פורום של אימון אישי, כאן מדברים על פרקטיקה, לא שופכים את הלב (במתבגרים שפוך את ליבך).
אם אתה רוצה לגרום להורים שלך להפסיק לטמטם אותך הפתרון הכי טוב שיש לי להציע לך הוא שתמצא עבודה ותתחיל לעבוד.
אם אתה מתעצל לקום כל יום בבוקר ואני לא מאשים אותך, תמצא עבודה במשמרות שתוכל לעבוד אולי בשעות הערב, כמו מלצרות.
אני כרגע נמצא בחופשת השחרור שלי ואני יכול לומר לך שאני מנשק לאמא את הרגליים על כך שהיא מצאה לי עבודה לפני הצבא, זה ישתלם לי בגדול! יכולתי להרשות לעצמי המון דברים בתקופתי הצבאית שלא יכולתי להרשות לולא הייתי עובד ולא רק זה, כעת יש לי כסף גם לאזרחות!
אני יכול בזכות זה לעבוד פחות זמן באזרחות או שאני יכול לבחור מה לעשות עם הכסף שחסכתי, יש לי אופציות ובחירה בחיים, מבחינתי זה כוח!
בקיצור, מומלץ מאוד שתמצא עבודה ואשמח לדעת מהן מטרותיך לגבי העניין בשביל שנוכל לספק לך פתרונות מעשיים עד כמה שנצליח.
BuddahBar ו-D@nIeL, סחטיין על הניעור שניסיתם לגרום אבל נא לא לקלל! הפורום הזה הוא לרציניים בלבד, אז שמרו על טיפה של כבוד כלפי הגולשים, נא להפסיק עם המילים המלוכלכות! השורה הזאת רלוונטית גם לפותח האשכול.
שבוע מצויין לכולם![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-09-2011 בשעה 10:40.
אבל למי אני צריך לפנות כדי למצוא עבודה?
בחיים לא עבדתי אלא אם כן זה עבודות שמשפחה וחברים סידרו לי...
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 04-09-2011 בשעה 17:02.
הייתי פה.