נכתב במקור על ידי
XsonicX
תותח!! כל הכבוד!
אם להודות באמת (ולהוריד לשנייה את המסכה), אני לא מסוגל להוריד את המסכה.
פשוט מאוד, צריך להתחילך מזה:
קודם כל, חשוב שתבין ש"אתה" הוא אינו האגו שלך, יש אגו ויש אתה, שני דברים נפרדים.
בשלב יותר מתקדם, כשתבין ברמת ההרגשה שאתה אינך האגו שלך.. תצטרך גם להפנים שאתה הוא לא ההישגים שלך, לא העבר לך, לא האופי שלך וגם (אולי לא תואהב את זה..) לא השכל שלך! יש את "אתה" ויש את שאר הדברים: שכל, אגו, הישגים, עבר, עתיד, אופי, תכונות וכו'.
ברגע שתצליח לקלוט אתה הפואנטה אבל ברמה יותר עמוקה מהרמה ההגיונית, אתה תצליח להיפטר מהאגו שלך.
* הערה חשובה- היה מטומטם מצידי להשתמש במילים כמו "לקלוט" או "תבין" מכיוון שאם אתה רוצה להיפטר מהאגו, אסור לך להשתמש בראש בשביל להבין את זה, גם לא ברגשות.. עליך פשוט להיות בזה. השתמשתי במילים הללו בגלל שאין לי דרך אחרת לבטא את היכולת הזאת במילים.
לגבי זה הייתי מציע לך לערוך רשימה של כול היתרונות בלא להיות ידוע, בלא להיות חזק חברתית, בלא להיות נחשק בקרב הסובבים.
ויש המון יתרונות, בהרבה יותר גדולים מהיתרונות של הסלבריטאים, האמן לי.. אתה רק צריך למצוא אותם.
הנה דוגמה קטנה: האם היה סיכוי שהיית מתעניין בכל ההתפתחות האישית לולא היית סלב? אני בספק.
התפתחות אישית זה כלום.. יש עוד הרבה דברים שהעמק בהם חקר ולא היית עושה זאת לולא היית נחשק בקרב החברים שלך.. כי היית מחוייב לרצות אותם וליפייף את שימך במקום להתעסק במה שבאמת מעניין אותך.